Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sakincasi yoksa butun denemeleri ayni merkezde mi yaptiniz?doktorunuz kimdi?

Sakıncası olur mu hiç. İstediğinizi sorabilirsiniz. Bende kendime tutunacak dal, umut çok aradim...

1. Denemem ankara hrs hastanesi murat sönmezer
2. 3. 4. Deneme ankara gürgan klinik Timur gürgan
5. Deneme ankara bahçeci berfu demir.

Bu doktorların hepsi prof. Ama sadece berfu hoca farklı şeyler denedi sorun odaklı yaklaştı. Diğer tedavilerim genelde kopyala yapıştır şeklindeydi

Sakıncası olur mu hiç. İstediğinizi sorabilirsiniz. Bende kendime tutunacak dal, umut çok aradim...

Bu doktorların hepsi prof. Ama sadece berfu hoca farklı şeyler denedi sorun odaklı yaklaştı. Diğer tedavilerim genelde kopyala yapıştır şeklindeydi
Aslinda embriyonun gunu disinda kullanilan ilaclarimiz ayni..benim 3.gun embriyolariydi belki de 5.gune bekletmesi gerekirdi.. Gerci diger merkezlerde 5.gun transferi de olmustum demekki olmayinca olmuyor..sadece denemedigim genetik olayi kaldi onun icin de 3-4 embriyo elde etmeleri ve 5.gune gitmesi lazim..Ama benim bos cikan opularim da oluyor iste sorun zaten burda..o kadar maddi gucum kalmadi..

Aslinda embriyonun gunu disinda kullanilan ilaclarimiz ayni..benim 3.gun embriyolariydi belki de 5.gune bekletmesi gerekirdi.. Gerci diger merkezlerde 5.gun transferi de olmustum demekki olmayinca olmuyor..sadece denemedigim genetik olayi kaldi onun icin de 3-4 embriyo elde etmeleri ve 5.gune gitmesi lazim..Ama benim bos cikan opularim da oluyor iste sorun zaten burda..o kadar maddi gucum kalmadi..

Maddi manevî zor bi tedavi malesef. Ama ankaraya yakınsanız berfu hocaya gitmenizi çok isterim en azından bi yorumunu alırsınız.

Sabah aksam 2 ser estrofem, ayni sekilde 2 ser progestan fitil, ecopirin, adetten itibaren prednol, transferden 4 gun onceden baslanan progestan igne ve kan sulandirici igne, vitaminler... sadece prednol oldugunu dusunmuyorum..bence fazla yukleme oldu vucuduma..
Benim de aynı ilaçlarım

İnşallah hepimiz em tez vakitte hayırlı güzel haberler alırız 🤲🏻 Kaçıncı transferinizde? Gebelik serumu histereskopi vs denediler mi?
Ben uzun zamandır ugrasiyorum..histereskopi rahim filmi vs yapıldı..Gebelik serumu nedir bilmiyorum ama bagisiklik icin intralipid serum takıldı..4.negatifimdi..

Ben uzun zamandır ugrasiyorum..histereskopi rahim filmi vs yapıldı..Gebelik serumu nedir bilmiyorum ama bagisiklik icin intralipid serum takıldı..4.negatifimdi..
Benim de 3. Transferim neredeyse aynı şeyler yapılmış nerede tedavi görüyorsunuz? Nasıl bir açıklama yaptılar negatife

aynı durumu ben de acıbadem maslakta yaşadım ,
bir sürü ilaç verip yumurta gelişmemesine mi, ödediğin ilaç paralarına mı, yoksa hiç yere hastaneye ödediğim 2000tl ye mi yanayım :KK43:

şimdi göztepe medikal parktayım, rapor geçiyor, ücretler diğer yerlere göre makul, aşırı bekleme yok
tabii ki tüpbebek bölümü çok kalabalık ama acıbadem maslakta yaşadığım o beklemelerden sonra bir hiç :)
yani ben hala inanamıyorum, randeu alıyordum yumurta takibi için ama aldığım saatten 1sa önce gelmemi ismimi sıraya yazdırmamı istiyorlardı! sabah 7de bekleme salonu dolmuş oluyordu. zaten sonrası uzun bir bekleyiş. muayeneden sonra da 1sa reçete için bekliyordummmm. her gidişim bir tartışma ile bitiyordu ve eve dönüşte sinirlerim bozulmuş ve ağlardım.
zaten tüm bu savaştan sonra normalda sorunsuz büyüyen yumurtalarım büyümüyordu bile.
Demek bir çok yerde buna benzer sıkıntılar var, acibadem maslak ben de bir ara gideyim diye düşünmüştüm isabet olmuş o zaman gitmemem 🙈neler yaşıyoruz ne kadar zor bir de çalışan bayan için o beklemeler ise geç kalmalar kimselere soyleyememeler kısmı da var, İstanbul tup bebek merkezi de aynı saatlerce bekle bekle...calisanlar o kadar kaniksamislar ki yapacak birsey yok doktor yoğun beklenecek diyorlar, hani isinize gelirse hesabı...aynen dediğin gibi o stresten o gerginlikten nasıl büyüsün yumurtalar...hepimize yazık Allah yardımcımız olsun...

Elimizden geleni yaptigimizi ve uzuntusunu dile getirdi..bundan sonrasi icin henuz konusmayalim once bi rahatlayin dedi..izmir irenbe
Negatif sonuca üzüldüm cnm, ama için rahat olsun sen elinden geleni yaptın onca sıkıntıya rağmen direndin dayandın pes etmedin en önemlisi bu, bunu yaptıktan sonra biraz dinlenip tekrar birkaç opu yaptirabilirsin diye inanıyorum ama önemli olan senin kendini güçlü hissetmen...Bu arada doktoruna cok sasirdim, ben sayısız negatif aldım düşük yaptim bir doktor da beni arayıp tek teselli sözü etmedi, insanın o anda duyacağı bir iyi söze bile nasıl ihtiyacı oluyor...

Negatif sonuca üzüldüm cnm, ama için rahat olsun sen elinden geleni yaptın onca sıkıntıya rağmen direndin dayandın pes etmedin en önemlisi bu, bunu yaptıktan sonra biraz dinlenip tekrar birkaç opu yaptirabilirsin diye inanıyorum ama önemli olan senin kendini güçlü hissetmen...Bu arada doktoruna cok sasirdim, ben sayısız negatif aldım düşük yaptim bir doktor da beni arayıp tek teselli sözü etmedi, insanın o anda duyacağı bir iyi söze bile nasıl ihtiyacı oluyor...
1.merkezimdeki doktor bozuntusuda aramisti neden olmadi sizce demistim..genc olsaydin da 25 yumurta verseydin olurdu dedi..keske aramasaydi oyle aglatti ki beni..2.merkezdeki doktor hic aramadi..bu 3.merkez.. belki de bayan oldugu icin duygusal yaklasabiliyor bilmiyorum..uzuntusunu cok icten dile getirdi..

Rabbim hayırlısıyla kucağiniza almayı nasip etsin öncelikle gerçekten çok dogrud ediniz kopyala yapiştir yapıyorlar mesela serumu sordum o bagiskliği dusuk oalnalra veriliryor dedi gittiğim dr. Ama benim 5 negatifim var bana bazı değsiisk test uygulamali belki ebndede o sorun var bazı teatleri ben wkndi kendiem yaptiriyroum insan ne yapacağını bilemiyor çok negatif olanalra farklı yaklaşılmalı herşey bizlere maddi amnevi zarar sonuçta

1.merkezimdeki doktor bozuntusuda aramisti neden olmadi sizce demistim..genc olsaydin da 25 yumurta verseydin olurdu dedi..keske aramasaydi oyle aglatti ki beni..2.merkezdeki doktor hic aramadi..bu 3.merkez.. belki de bayan oldugu icin duygusal yaklasabiliyor bilmiyorum..uzuntusunu cok icten dile getirdi..
Hadi ya, arayip öyle söyleyenler de var demek, yaziklar olsun oyle doktorlara da...😔 birsey sorunca bile hemen yaşından dolayı demiyorlar mı, biz yasımızi bilmiyoruz ya hatırlatıyorlar bize..

Ben gençtim 25 yumurta vermiştim ama 2 embriyo zor kalmıştı. 1 tane embriyo tutana kadar 10 tane embriyo transferi oldum ben.. ahh kötü kalpli insanlar.. allah karşımıza iyi insanlar çıkarsın. Ben sizinle konuşurken içime hiç kötü şeyler doğmadı. Birgün yazacaksınız bir kez daha denedim ve bu sefer oldu diye. 💕

X