- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #79.681
Sakincasi yoksa butun denemeleri ayni merkezde mi yaptiniz?doktorunuz kimdi?
Aslinda embriyonun gunu disinda kullanilan ilaclarimiz ayni..benim 3.gun embriyolariydi belki de 5.gune bekletmesi gerekirdi.. Gerci diger merkezlerde 5.gun transferi de olmustum demekki olmayinca olmuyor..sadece denemedigim genetik olayi kaldi onun icin de 3-4 embriyo elde etmeleri ve 5.gune gitmesi lazim..Ama benim bos cikan opularim da oluyor iste sorun zaten burda..o kadar maddi gucum kalmadi..Sakıncası olur mu hiç. İstediğinizi sorabilirsiniz. Bende kendime tutunacak dal, umut çok aradim...
1. Denemem ankara hrs hastanesi murat sönmezer
2. 3. 4. Deneme ankara gürgan klinik Timur gürgan
5. Deneme ankara bahçeci berfu demir.
Bu doktorların hepsi prof. Ama sadece berfu hoca farklı şeyler denedi sorun odaklı yaklaştı. Diğer tedavilerim genelde kopyala yapıştır şeklindeydi
Aslinda embriyonun gunu disinda kullanilan ilaclarimiz ayni..benim 3.gun embriyolariydi belki de 5.gune bekletmesi gerekirdi.. Gerci diger merkezlerde 5.gun transferi de olmustum demekki olmayinca olmuyor..sadece denemedigim genetik olayi kaldi onun icin de 3-4 embriyo elde etmeleri ve 5.gune gitmesi lazim..Ama benim bos cikan opularim da oluyor iste sorun zaten burda..o kadar maddi gucum kalmadi..
Benim de aynı ilaçlarımSabah aksam 2 ser estrofem, ayni sekilde 2 ser progestan fitil, ecopirin, adetten itibaren prednol, transferden 4 gun onceden baslanan progestan igne ve kan sulandirici igne, vitaminler... sadece prednol oldugunu dusunmuyorum..bence fazla yukleme oldu vucuduma..
Bende bir ise yaramadilar malesefBenim de aynı ilaçlarım
İnşallah hepimiz em tez vakitte hayırlı güzel haberler alırızBende bir ise yaramadilar malesefinsallah size yararlar.
Ben uzun zamandır ugrasiyorum..histereskopi rahim filmi vs yapıldı..Gebelik serumu nedir bilmiyorum ama bagisiklik icin intralipid serum takıldı..4.negatifimdi..İnşallah hepimiz em tez vakitte hayırlı güzel haberler alırızKaçıncı transferinizde? Gebelik serumu histereskopi vs denediler mi?
Benim de 3. Transferim neredeyse aynı şeyler yapılmış nerede tedavi görüyorsunuz? Nasıl bir açıklama yaptılar negatifeBen uzun zamandır ugrasiyorum..histereskopi rahim filmi vs yapıldı..Gebelik serumu nedir bilmiyorum ama bagisiklik icin intralipid serum takıldı..4.negatifimdi..
Elimizden geleni yaptigimizi ve uzuntusunu dile getirdi..bundan sonrasi icin henuz konusmayalim once bi rahatlayin dedi..izmir irenbeBenim de 3. Transferim neredeyse aynı şeyler yapılmış nerede tedavi görüyorsunuz? Nasıl bir açıklama yaptılar negatife
Aynı doktora gidiyoruz sanırım Ümit hanım benim deElimizden geleni yaptigimizi ve uzuntusunu dile getirdi..bundan sonrasi icin henuz konusmayalim once bi rahatlayin dedi..izmir irenbe
Evet iyi bir doktor ama merkezin laboratuvarina nedense cok guvenemiyorum artik..bu saatten sonra da yeni bir yer benim icin zor..basladim ayni yerde bitiririm sanirim..Aynı doktora gidiyoruz sanırım Ümit hanım benim de
Demek bir çok yerde buna benzer sıkıntılar var, acibadem maslak ben de bir ara gideyim diye düşünmüştüm isabet olmuş o zaman gitmememaynı durumu ben de acıbadem maslakta yaşadım ,
bir sürü ilaç verip yumurta gelişmemesine mi, ödediğin ilaç paralarına mı, yoksa hiç yere hastaneye ödediğim 2000tl ye mi yanayım
şimdi göztepe medikal parktayım, rapor geçiyor, ücretler diğer yerlere göre makul, aşırı bekleme yok
tabii ki tüpbebek bölümü çok kalabalık ama acıbadem maslakta yaşadığım o beklemelerden sonra bir hiç :)
yani ben hala inanamıyorum, randeu alıyordum yumurta takibi için ama aldığım saatten 1sa önce gelmemi ismimi sıraya yazdırmamı istiyorlardı! sabah 7de bekleme salonu dolmuş oluyordu. zaten sonrası uzun bir bekleyiş. muayeneden sonra da 1sa reçete için bekliyordummmm. her gidişim bir tartışma ile bitiyordu ve eve dönüşte sinirlerim bozulmuş ve ağlardım.
zaten tüm bu savaştan sonra normalda sorunsuz büyüyen yumurtalarım büyümüyordu bile.
Negatif sonuca üzüldüm cnm, ama için rahat olsun sen elinden geleni yaptın onca sıkıntıya rağmen direndin dayandın pes etmedin en önemlisi bu, bunu yaptıktan sonra biraz dinlenip tekrar birkaç opu yaptirabilirsin diye inanıyorum ama önemli olan senin kendini güçlü hissetmen...Bu arada doktoruna cok sasirdim, ben sayısız negatif aldım düşük yaptim bir doktor da beni arayıp tek teselli sözü etmedi, insanın o anda duyacağı bir iyi söze bile nasıl ihtiyacı oluyor...Elimizden geleni yaptigimizi ve uzuntusunu dile getirdi..bundan sonrasi icin henuz konusmayalim once bi rahatlayin dedi..izmir irenbe
Benim de 3.kutu bitiyor ben de ekstra bir fayda goremedim maalesefBen üçüncü kutuya başladım bıosteron ama bi fayda göremedim
1.merkezimdeki doktor bozuntusuda aramisti neden olmadi sizce demistim..genc olsaydin da 25 yumurta verseydin olurdu dedi..keske aramasaydi oyle aglatti ki beni..2.merkezdeki doktor hic aramadi..bu 3.merkez.. belki de bayan oldugu icin duygusal yaklasabiliyor bilmiyorum..uzuntusunu cok icten dile getirdi..Negatif sonuca üzüldüm cnm, ama için rahat olsun sen elinden geleni yaptın onca sıkıntıya rağmen direndin dayandın pes etmedin en önemlisi bu, bunu yaptıktan sonra biraz dinlenip tekrar birkaç opu yaptirabilirsin diye inanıyorum ama önemli olan senin kendini güçlü hissetmen...Bu arada doktoruna cok sasirdim, ben sayısız negatif aldım düşük yaptim bir doktor da beni arayıp tek teselli sözü etmedi, insanın o anda duyacağı bir iyi söze bile nasıl ihtiyacı oluyor...
Faydası olsa aylarca kullanayım sorun dglde hiç bir fayda yok boşuna para harcıyoruzBenim de 3.kutu bitiyor ben de ekstra bir fayda goremedim maalesef3 ay kullanın en az dediler diye kullanıyorum
Rabbim hayırlısıyla kucağiniza almayı nasip etsin öncelikle gerçekten çok dogrud ediniz kopyala yapiştir yapıyorlar mesela serumu sordum o bagiskliği dusuk oalnalra veriliryor dedi gittiğim dr. Ama benim 5 negatifim var bana bazı değsiisk test uygulamali belki ebndede o sorun var bazı teatleri ben wkndi kendiem yaptiriyroum insan ne yapacağını bilemiyor çok negatif olanalra farklı yaklaşılmalı herşey bizlere maddi amnevi zarar sonuçtaSakıncası olur mu hiç. İstediğinizi sorabilirsiniz. Bende kendime tutunacak dal, umut çok aradim...
1. Denemem ankara hrs hastanesi murat sönmezer
2. 3. 4. Deneme ankara gürgan klinik Timur gürgan
5. Deneme ankara bahçeci berfu demir.
Bu doktorların hepsi prof. Ama sadece berfu hoca farklı şeyler denedi sorun odaklı yaklaştı. Diğer tedavilerim genelde kopyala yapıştır şeklindeydi
Hadi ya, arayip öyle söyleyenler de var demek, yaziklar olsun oyle doktorlara da...1.merkezimdeki doktor bozuntusuda aramisti neden olmadi sizce demistim..genc olsaydin da 25 yumurta verseydin olurdu dedi..keske aramasaydi oyle aglatti ki beni..2.merkezdeki doktor hic aramadi..bu 3.merkez.. belki de bayan oldugu icin duygusal yaklasabiliyor bilmiyorum..uzuntusunu cok icten dile getirdi..
Aynen canım ya, cok ciddi rakam tutuyor o takviyeler, inan kredi kartı hesap kesim tarihine göre takviye siparişlerini vermeye çalışıyorum ki hepsi pespese bitip de aynı ay ödemeye denk gelmesin diyeFaydası olsa aylarca kullanayım sorun dglde hiç bir fayda yok boşuna para harcıyoruz
1.merkezimdeki doktor bozuntusuda aramisti neden olmadi sizce demistim..genc olsaydin da 25 yumurta verseydin olurdu dedi..keske aramasaydi oyle aglatti ki beni..2.merkezdeki doktor hic aramadi..bu 3.merkez.. belki de bayan oldugu icin duygusal yaklasabiliyor bilmiyorum..uzuntusunu cok icten dile getirdi..