Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Valla benim dondurulmuş transfer edildi hep tutmadi, son ikisinde ilki taze 5. Gun transferi negatif, 2. Taze 4. Gun embriyosu pozitif oldu.. Her koşulu denedim aslinda:) bu işte kesinlik yok

Sana cok fazla ilaç vermişler, ben transferde litunus fitil, 4 günde prednol kullandim senin süreler fazla olmuş ve yan etki yapmış
Sabah aksam 2 ser estrofem, ayni sekilde 2 ser progestan fitil, ecopirin, adetten itibaren prednol, transferden 4 gun onceden baslanan progestan igne ve kan sulandirici igne, vitaminler... sadece prednol oldugunu dusunmuyorum..bence fazla yukleme oldu vucuduma..

Off off fena , ben progestron igne oluyorum 3 günde bir , litunus fitil günde 3 kez transferden önce başladım ve 10. Hafta birakicam , prednol kortizonli bildiğim kadarıyla ile , onu kullanirkende dikkat edilmesi gereken şeyler var tuz kullanma vs gibi, her hastane farklı prosedür uyguluyor ven İstanbul tup bebebe gittigimde transfer sonrasi bir poşet ilaç verdiler , hele hergun o progestron igne olmak ve sonucunda negatif görmek moral bozucu, ama memorial bana sadece bunları verdi, bu kadar az ilaç verince çok mutlu olmuştum

Elinde 1 tane daha var madem ümidini kırma, moral bozma.. Belki o da seni bekliyordur. Biraz dinlemek iyi gelecektir. Mutlaka daha sağlıklı bir ruh haliyle düşüncen değişecektir. Maddi manevi çok zor zaten bunu yaşayanlar olarak en iyi biz biliyoruz. Ben takviye olsun diye artık ne bulsam içiyorum. Geçen akşam eşim bir an boşluğa gelip "ne pis kokuyor" Dedi. Çocuk mis gibi kokacak ama dedim. Mecburuz pozitif olmaya. Hep ya olursa diye..

Evet gerçekten her koşul gerçekleşmiş. Yumurta kalitesi, yaş, rahim, o an ki ruh halimiz VS vs.. Çok parametre var etkileyen bence tutunmayı. Ve tabii ki nasipten ötesi yok.
Valla benim dondurulmuş transfer edildi hep tutmadi, son ikisinde ilki taze 5. Gun transferi negatif, 2. Taze 4. Gun embriyosu pozitif oldu.. Her koşulu denedim aslinda:) bu işte kesinlik yok

Merhaba arkadaşlar, ben 42 yaşındayım. 2 sene önce tüp bebek tedavisine başladım. Bir kere opu oldum. 3 kere transfer ikisi tuttu ama düşük oldu. Bir tanesi hiç tutmadı. Sonra tekrar tüp bebek tedavisine başladım bir önceki kontrolde 5 yumurtam varken tüp bebeğe başladığım ay sadece 2 yumurtam vardı ikisi toplandı ama döllenmedi. Artık hiç umudum yok takviye falanda kullanmıyorum, bıraktım işe yaramıyor çünkü. Artık çocuğum olmayacağı gerçeğine kendimi alıştırdım sayılır. Ama bir yanım tekrar dene diyor biyanım donasyon yaptır diyor tabi eşim buna şiddetle karşı. Bir yanımda bırak olmayacak bosuna maddı manevi yorulma diyor. Çok isterdim anne olmak ama olmadı işte.

O takvileri bende alıcam canım. İnşaAllah tez zamanda olur herkesin

Yumurta oluşumuna faydası olsun diye verdi doktor üçüncü kutuya başladım ama ben bi fayda göremedim

Bu kadar ümitsiz olmayın ben 43 yaşındayım 5 tüp bebek denemem oldu ve 6.ya başka takviyelerle başlayacağım
İnsan yıkılıyor her negatifte maddi manevi ama yine de deneyecegiz ....hic yumurta çıkmayana kadar

Bir doktor bana ultrasonda yumurta görüldüğü sürece umut vardır demişti. Amh nız kaç biliyor musunuz. Yaşınız 42 olabilir ama belki halayumurtluyorsunuzdur. 40 yaşında doğal yolla hamile kalan bile var. Olacaksa oluyor işte.

Gecmis olsun , düşük sebebi belli mi peki, kac haftalikken düşük yaptıniz ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…