-
- Konu Sahibi akideciknane
- #79.641
Valla benim dondurulmuş transfer edildi hep tutmadi, son ikisinde ilki taze 5. Gun transferi negatif, 2. Taze 4. Gun embriyosu pozitif oldu.. Her koşulu denedim aslinda:) bu işte kesinlik yokBu konu da muamma. 3 gün konmalı mı, 5.güne bekletilmeli mi... Doktorun aramış okudum şimdi postları okurken.çok gecmiş olsun. Zor süreçler maalesef ama doktorunuzun yaklaşımı iyi niyetini gösteriyor. Allahım doğru zamanda hayırlısını nasip etsin inşallah
Sabah aksam 2 ser estrofem, ayni sekilde 2 ser progestan fitil, ecopirin, adetten itibaren prednol, transferden 4 gun onceden baslanan progestan igne ve kan sulandirici igne, vitaminler... sadece prednol oldugunu dusunmuyorum..bence fazla yukleme oldu vucuduma..Sana cok fazla ilaç vermişler, ben transferde litunus fitil, 4 günde prednol kullandim senin süreler fazla olmuş ve yan etki yapmış
Sabah aksam 2 ser estrofem, ayni sekilde 2 ser progestan fitil, ecopirin, adetten itibaren prednol, transferden 4 gun onceden baslanan progestan igne ve kan sulandirici igne, vitaminler... sadece prednol oldugunu dusunmuyorum..bence fazla yukleme oldu vucuduma..
2 sene kullanmistim..transfer olacagim diye ekimde biraktim hepsini..simdi sil bastan o nedenle zor benim icin..kafam karisik..suanki dusuncem ziyan olmasin diye kalan embriyoyu koydurup bu isi noktalamak..herkese pes etmeyin diyorum ama kendimde o gucu bulamiyorum.. cektigim krediler birikti..git geller beni cok yordu..icimde kalacak tabiki ama elimden fazlasi gelmeyecek artik maddi ve manevi bittim..
Valla benim dondurulmuş transfer edildi hep tutmadi, son ikisinde ilki taze 5. Gun transferi negatif, 2. Taze 4. Gun embriyosu pozitif oldu.. Her koşulu denedim aslinda:) bu işte kesinlik yok
O takvileri bende alıcam canım. İnşaAllah tez zamanda olur herkesinBu ilacsız opuyu İstanbul tüp bebek yapıyor diye okuyup baktım ama çok yoğun yazılmış. Ben Dr un çok yoğunlukta iyi ilgilenenileceğini düşünmüyorum. Doktor arıyorum ben de. Cem çelik i görmüştüm, ilacsız yapar mı bilmiyorum ama okuduklarımdan sonra bahçeçiden uzak durmaya karar verdim. Dediğin Dr u duymadım ona da bakacağım şimdi. Mali acıdan harapb olduk mecburen bikac ay vitamin takviyeleri alarak hazırlancam. Q10, omega, arı sütü, şu bu...
Sanki büyüme hormonuydu o.. Ben saizen büyüme hormonu kullandım.. Çoğu doktor kullanmıyor diye okudum burdaBirde sen biestron kullandın mı hiç, bilgin var mı ne işe yarıyor.
Estroferm kullanmadın mı. Kan sulandırıvı felan. Prendol kaç mg canımSana cok fazla ilaç vermişler, ben transferde litunus fitil, 4 günde prednol kullandim senin süreler fazla olmuş ve yan etki yapmış
Amh değerin nedir peki
Ben üçüncü kutuya başladım bıosteron ama bi fayda göremedimSanki büyüme hormonuydu o.. Ben saizen büyüme hormonu kullandım.. Çoğu doktor kullanmıyor diye okudum burda
Yumurta oluşumuna faydası olsun diye verdi doktor üçüncü kutuya başladım ama ben bi fayda göremedimO ilacı bugun duydum tam olarak ne işe yarıyor, yumurta büyütmek için mi, kalitesi için mi? Ben de artık hormonların yumurtaları bozduğunu düşünüyorum. İlk denemede en az ilacı kullandığımda iyi kötü bir yumurta çıkmıştı, diğer denemelerde hep dejenere ama.
Bu kadar ümitsiz olmayın ben 43 yaşındayım 5 tüp bebek denemem oldu ve 6.ya başka takviyelerle başlayacağımMerhaba arkadaşlar, ben 42 yaşındayım. 2 sene önce tüp bebek tedavisine başladım. Bir kere opu oldum. 3 kere transfer ikisi tuttu ama düşük oldu. Bir tanesi hiç tutmadı. Sonra tekrar tüp bebek tedavisine başladım bir önceki kontrolde 5 yumurtam varken tüp bebeğe başladığım ay sadece 2 yumurtam vardı ikisi toplandı ama döllenmedi. Artık hiç umudum yok takviye falanda kullanmıyorum, bıraktım işe yaramıyor çünkü. Artık çocuğum olmayacağı gerçeğine kendimi alıştırdım sayılır. Ama bir yanım tekrar dene diyor biyanım donasyon yaptır diyor tabi eşim buna şiddetle karşı. Bir yanımda bırak olmayacak bosuna maddı manevi yorulma diyor. Çok isterdim anne olmak ama olmadı işte.
Bir doktor bana ultrasonda yumurta görüldüğü sürece umut vardır demişti. Amh nız kaç biliyor musunuz. Yaşınız 42 olabilir ama belki halayumurtluyorsunuzdur. 40 yaşında doğal yolla hamile kalan bile var. Olacaksa oluyor işte.Merhaba arkadaşlar, ben 42 yaşındayım. 2 sene önce tüp bebek tedavisine başladım. Bir kere opu oldum. 3 kere transfer ikisi tuttu ama düşük oldu. Bir tanesi hiç tutmadı. Sonra tekrar tüp bebek tedavisine başladım bir önceki kontrolde 5 yumurtam varken tüp bebeğe başladığım ay sadece 2 yumurtam vardı ikisi toplandı ama döllenmedi. Artık hiç umudum yok takviye falanda kullanmıyorum, bıraktım işe yaramıyor çünkü. Artık çocuğum olmayacağı gerçeğine kendimi alıştırdım sayılır. Ama bir yanım tekrar dene diyor biyanım donasyon yaptır diyor tabi eşim buna şiddetle karşı. Bir yanımda bırak olmayacak bosuna maddı manevi yorulma diyor. Çok isterdim anne olmak ama olmadı işte.
Günde 3 tane mi içiyorsun. Benden de amh istemedi ama ben merak ettim ve yaptırdım. Aslında yaptırmasam daha iyiydi moralim bozuldu ama duramadım işteYumurta oluşumuna faydası olsun diye verdi doktor üçüncü kutuya başladım ama ben bi fayda göremedim
Merhaba arkadaşlar, ben 42 yaşındayım. 2 sene önce tüp bebek tedavisine başladım. Bir kere opu oldum. 3 kere transfer ikisi tuttu ama düşük oldu. Bir tanesi hiç tutmadı. Sonra tekrar tüp bebek tedavisine başladım bir önceki kontrolde 5 yumurtam varken tüp bebeğe başladığım ay sadece 2 yumurtam vardı ikisi toplandı ama döllenmedi. Artık hiç umudum yok takviye falanda kullanmıyorum, bıraktım işe yaramıyor çünkü. Artık çocuğum olmayacağı gerçeğine kendimi alıştırdım sayılır. Ama bir yanım tekrar dene diyor biyanım donasyon yaptır diyor tabi eşim buna şiddetle karşı. Bir yanımda bırak olmayacak bosuna maddı manevi yorulma diyor. Çok isterdim anne olmak ama olmadı işte.
Yok canim hiç birini kullanmadim prednol dışında 16 mgEstroferm kullanmadın mı. Kan sulandırıvı felan. Prendol kaç mg canım
Bnm yumurtam olmadığı halde bi umut devam ediyorum tedaviyeBu kadar ümitsiz olmayın ben 43 yaşındayım 5 tüp bebek denemem oldu ve 6.ya başka takviyelerle başlayacağım
İnsan yıkılıyor her negatifte maddi manevi ama yine de deneyecegiz ....hic yumurta çıkmayana kadar
Yok bi sabah bide aksam içiyorum 2 taneGünde 3 tane mi içiyorsun. Benden de amh istemedi ama ben merak ettim ve yaptırdım. Aslında yaptırmasam daha iyiydi moralim bozuldu ama duramadım işte