- 31 Ekim 2017
- 76
- 135
- 46
- Konu Sahibi akideciknane
- #79.661
Yaşı takma kafana yumurta olduğu sürece kendiliğinden bile olur Allah versin yeterki. Ben de her tüp bebek tedavisinden sonra pes diyorum verilen hormonlar beni mahvediyo ağlama krizleri durduk yere sinirlenmeler kabızlık kilo alımı çekilir şeyler değil ama 5-6 ay sonra çektiklerimi unutup tekrar bi tüp bebek yaptırma isteği Geliyor ne hikayeler dinliyorum yok 50 yaşında doğal yolla hamile kalanlar 45 yaşında ikizleri olanlar tüp bebeği tutmayıp ertesi ay hamile kalanlar ki bunlar hep yakın çevremde Nette falan değil bunları duyunca bi toparlanıyorum tekrar denemek için sen de kafanı dinle ama bence umudun çok olmalı yumurtan var ve daha önce tutunmuşlar iyi bir tedaviyle çoğalabilir havuz yapılabilir tekrar denenebilir ama tek karar verici sensin bu konuda kalbini dinle senin için en güzeli olur inşMerhaba arkadaşlar, ben 42 yaşındayım. 2 sene önce tüp bebek tedavisine başladım. Bir kere opu oldum. 3 kere transfer ikisi tuttu ama düşük oldu. Bir tanesi hiç tutmadı. Sonra tekrar tüp bebek tedavisine başladım bir önceki kontrolde 5 yumurtam varken tüp bebeğe başladığım ay sadece 2 yumurtam vardı ikisi toplandı ama döllenmedi. Artık hiç umudum yok takviye falanda kullanmıyorum, bıraktım işe yaramıyor çünkü. Artık çocuğum olmayacağı gerçeğine kendimi alıştırdım sayılır. Ama bir yanım tekrar dene diyor biyanım donasyon yaptır diyor tabi eşim buna şiddetle karşı. Bir yanımda bırak olmayacak bosuna maddı manevi yorulma diyor. Çok isterdim anne olmak ama olmadı işte.