Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Klomenle denediniz mi hic? Ben klomenle sonuc aldim..gerçi negatif oldu ama en azindan embriyo elde ettik..

Ben son tedavimden bir önceki tedavide kullandim ama son o tedavi negatif olunca vitaminleri bile bırakmıştım, hic birsey kullabmadim, ari sutu faydali her zaman kuanabilirsiniz

Klomenle denediniz mi hic? Ben klomenle sonuc aldim..gerçi negatif oldu ama en azindan embriyo elde ettik..
Kendi kadın doktorum çocuk istiyorsan tüp bebek yap biran önce demişti. Sonra araştırıp sormuştum klomenle denesek olmaz mı diye. Laf agzımda kalmıştı.. Olmaz senin için zaman kaybı demişti ve ben mali açıdan yaptıramayacağımı o dönem belirtmiştim. Şimdi aklıma kızıyorum. Denenebilirdi belkide. Şimdi amhım yerlerde. 0.03 gibi. Klomen işe yarar mı bilmiyorum.

Doktorum aradi..daha once tedavi gordugum 2 doktordan cok farkli.. ne kadar uzuldugunu ve gerek kendisinin gerek benim elimizden geleni yaptigimizi söyledi..acaba şöyle mi yapsam diye bir sey soylecektim..suan ne kadar duygusal oldugunuzu biliyorum..bundan sonra izleyeceginiz yol ile ilgili olumsuz sonuc aldiginiz, duygusal oldugunuz bugun karar alinmaz..kafanizi toplayin bunda sonrasi icin daha uygun bir zamanda konusuruz dedi..mantikli sanirim..ne yapacağım konusunda bosluktayim..en iyisi bugun dusunmemek..

Sonucta tek yumurtanız bile olsa klomenle mini tup bebekte belki embriyo edebilirsiniz.. benim 3 opu bosa gitmisti ya dollenmemisti yada olgun cikmamisti..sonra klomen kullanip topladilar tek seferde 3 embriyo elde ettik..

Amh a takmayın bence, İstanbul tup bebekten ayrılan nurettin turktekin var , klomenci oda, bende klomenle 7 yumurta toplamıştı, simdi.kendi yeri var, isterseniz bir konusun,

Acelya30 testmi yaptın ?

Şimdi gördüm, cok geçmiş olsun , moralini bozma adı üstün de deneme, şanslısin ki elinde bir tanedaha transfer bekleyen embriyon var, bence onu hemen bir dahaki ay transfer ettir, belkide bebisin odur seni bekliyordur..

Canim simdi birkac güne adet olacagim..bu ay olmaz dinlenirim..doktorun dedigi gibi dusunmus de olurum..belki agustos ayında transfer ettiririm..ilaclar beni maffetti bahsetmistim.suan tek istedigim yasadigim su bulantidan kurtulup duzgunce yemek yiyebilmek ve tatile gidebilmek..aglayacak gibi oluyorum olmuyor..aslinda aglayip rahatlasam iyiydi..

Amh a takmayın bence, İstanbul tup bebekten ayrılan nurettin turktekin var , klomenci oda, bende klomenle 7 yumurta toplamıştı, simdi.kendi yeri var, isterseniz bir konusun,
Çok tesekkürler, hemen bakacağım nerdeymiş diye. Maalesef tecrubesizken Dr ne derse ok diyoruz. Herkese aynı şey işe yaramıyor ama.

Zar zor elde edince kaliteleri iyi dese de 3.gun olarak donduruldu. 5.gune bekletmedi..
Bu konu da muamma. 3 gün konmalı mı, 5.güne bekletilmeli mi... Doktorun aramış okudum şimdi postları okurken.çok gecmiş olsun. Zor süreçler maalesef ama doktorunuzun yaklaşımı iyi niyetini gösteriyor. Allahım doğru zamanda hayırlısını nasip etsin inşallah

Allah nasip etmedikten sonra kullari ne yaparsa yapsin olmuyor iste..Evet aradi üzüntümü paylasti sagolsun..bayan oldugu icin belki de samimi geldi..
Benim bir cocugum var binlerce sukur 3.gun embriyosu ile oldu.. belki yasimin genc olusundan kaliteliydi bilemiyorum.. ustune 5.gun embriyolari ile negatifler aldim..bu son denemede merkez degistirdim..3.gun koyalim dedigi zaman takmadim cunku olacaksa oyle de oluyor..olmayacaksa 5.gun isterse super kaliteli olsun olmuyor malesef..yaşayıp gördüm..

Açelya çok geçmiş olsun, vardır bunda da bir hayır inşallah en kısa zamanda yavruna kavuşursun senin için doğru olan zamanda doğru bir tedavi ile.
eminim biliyorsundur ama doktoru dinlemeseydim keşke o kadar vitamin kullanmışken dedin ya. yumurta hücresi 3 ay önce oluşmaya başlıyor 3 ay arka arkaya kullandıysan misal takip eden 4-5-6 ıncı aylarda toplattığın yumurtalara kullandığın takviyelerin etkisi geçmiş oluyor. senin için hayırlı olan zamanda yavrun gelir Allah ın izniyle sen fiili duanı yapmışsın gerisini Rabbim bilir onun şefkati ve sevgisi öyle büyük ki ol der olur.

2 sene kullanmistim..transfer olacagim diye ekimde biraktim hepsini..simdi sil bastan o nedenle zor benim icin..kafam karisik..suanki dusuncem ziyan olmasin diye kalan embriyoyu koydurup bu isi noktalamak..herkese pes etmeyin diyorum ama kendimde o gucu bulamiyorum.. cektigim krediler birikti..git geller beni cok yordu..icimde kalacak tabiki ama elimden fazlasi gelmeyecek artik maddi ve manevi bittim..

Allah yardımcın olsun, doğal yolla olur inşallah.

Sana cok fazla ilaç vermişler, ben transferde litunus fitil, 4 günde prednol kullandim senin süreler fazla olmuş ve yan etki yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…