Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Neyden süphelenmeliyim bu durumda acaba sizin bilginiz var mı😔 acaba zamanında göndermediler mi? Yoksa kötü bir sonuc olduğu için detaylı mı bakılıyor. Ya da yoğunluk olabilir mi😔 hastane acıbadem maslak

Yoo sizin embriyonuzla.ilgili Bir durum değil onların yoğunluğu ile ilgili arayıp sorabilirsiniz aslında

Canım benim ağzına sağlık inş🙏🤲Yumurtan belki gelecek aylarda oluşur biosteronun faydası olur 1-2 yumurtan olurda tedaviye başlarsın belki bu forumda kızların birsürü takviye önerileri var quenzim q10-birosteron omega3 hayıt tohumu aslan pençesi vs vs sonuç alan çok istanbul u da gözünde büyütme ben toplamda 6 gün kaldım 2 defa gittim geldim hastanelere ulaşım da kolay memorial şişli metrobüs hattında brüksel de metrobüs metro sonra 800 m kaldığımız otel de hastanenin dibindeydi hiç zorluk yaşamadık biraz maddi olarak tükendik o kadar.
Eşime gidelim belki son şansımız dedimde olacaksa burda da olur dedi istemiyor başka yere bende artık bişey diyemedim soğan kürü arkasından aslan pençesi çayı şimdide incir kürüne başladım badem cevizde yiyiyorum ne duyarsam yapıyorum Rabb'im emeklerimizin karşılığını verir inşallah canım adetimin 2.gunu gittim yok 6.gunu gittim gene yok cumartesi tekrar çağırdı gene yok diyecekte bi umut

Canım çok üzüldüm negatifine Allah nasip eder inşallah🙏Prolaktin rutinde transfer öncesi bakılmıyo aslında ama benim yükseldiği için bakılıp 2 hafta ilaç almış düşürmüştüm senin normal olduğu için tekrar bakmaya gerek görmemişlerdir bence
İNŞAALLAH canım Allah herkese nasip etsin, 🤲

Ben suan İstanbul tup bebek merkezindeyim canim, inan burası da feci kalabalık bu sabah bekleme salonunda oturacak yer yoktu, ama fiyat konusunda kismen insaflilar, bahceci ücretin hepsini değil ama 3600 TL gibi bir rakamını tedaviye başlamadan peşin istedi, düşünsene parayı veriyorsun sonra bakıyorlar yumurta pek büyümüyor toplanamiyor yandı para, ben telefonda bayana nasıl bir şey bu sizin yaptiginiz deyince gelin karşılıklı konuşalım orta yolu buluruz dedi, ama çok gitmek içimden gelmedi...sen nerdesin cnm?
Karşılıklı yolu buluruz derken.. İşin ticarete dökülmüş kısmı 🤔😬 yani opu olmazsa ben neden 3600 veriyorum. Çok kızıyorum ya. Soygun resmen. Ben yasemin çekmez de işlem gördüm canım

Ben suan İstanbul tup bebek merkezindeyim canim, inan burası da feci kalabalık bu sabah bekleme salonunda oturacak yer yoktu, ama fiyat konusunda kismen insaflilar, bahceci ücretin hepsini değil ama 3600 TL gibi bir rakamını tedaviye başlamadan peşin istedi, düşünsene parayı veriyorsun sonra bakıyorlar yumurta pek büyümüyor toplanamiyor yandı para, ben telefonda bayana nasıl bir şey bu sizin yaptiginiz deyince gelin karşılıklı konuşalım orta yolu buluruz dedi, ama çok gitmek içimden gelmedi...sen nerdesin cnm?
aynı durumu ben de acıbadem maslakta yaşadım ,
bir sürü ilaç verip yumurta gelişmemesine mi, ödediğin ilaç paralarına mı, yoksa hiç yere hastaneye ödediğim 2000tl ye mi yanayım :KK43:

şimdi göztepe medikal parktayım, rapor geçiyor, ücretler diğer yerlere göre makul, aşırı bekleme yok
tabii ki tüpbebek bölümü çok kalabalık ama acıbadem maslakta yaşadığım o beklemelerden sonra bir hiç :)
yani ben hala inanamıyorum, randeu alıyordum yumurta takibi için ama aldığım saatten 1sa önce gelmemi ismimi sıraya yazdırmamı istiyorlardı! sabah 7de bekleme salonu dolmuş oluyordu. zaten sonrası uzun bir bekleyiş. muayeneden sonra da 1sa reçete için bekliyordummmm. her gidişim bir tartışma ile bitiyordu ve eve dönüşte sinirlerim bozulmuş ve ağlardım.
zaten tüm bu savaştan sonra normalda sorunsuz büyüyen yumurtalarım büyümüyordu bile.

herkese merhaba,
gününüz aydın olsun, tüm dualarınız kabul olsun rabbim beklediğinize kavuştursun en kısa zamanda. geçen hafta cuma günü devler hastanesinde adetin 2. günü test yaptırdım aşağıda sonuçları yazıyorum bilenler yorumlayabilir mi lütfen.
temmuzda 43 yaşıma girdim. amh bakılmıyormuş kadın doğumla ilgili bir devlet hastanesine gitmen gerek dediler.
TSH-0,79
ESTRADIOL-33,20
FSH-12,4
LH-7,09
PROLAKTİN-14

Yoo sizin embriyonuzla.ilgili Bir durum değil onların yoğunluğu ile ilgili arayıp sorabilirsiniz aslında
Merhaba, size bir soru sorabilir miyim? Benim de bu ayla birlikte 3. Ayim olucak arı sutu takviyesine başlayalı. Ağustos sonu randevu var herşey normalse tedaviye basliycam. Dr un verdiği iğneleri kullanırken de arı sutune devam ettiniz mi, yada ne zaman bırakılmalı? Tesekkurler

Merhaba, size bir soru sorabilir miyim? Benim de bu ayla birlikte 3. Ayim olucak arı sutu takviyesine başlayalı. Ağustos sonu randevu var herşey normalse tedaviye basliycam. Dr un verdiği iğneleri kullanırken de arı sutune devam ettiniz mi, yada ne zaman bırakılmalı? Tesekkurler
Ben opuya kadar kullanmıştım..

herkese merhaba,
gününüz aydın olsun, tüm dualarınız kabul olsun rabbim beklediğinize kavuştursun en kısa zamanda. geçen hafta cuma günü devler hastanesinde adetin 2. günü test yaptırdım aşağıda sonuçları yazıyorum bilenler yorumlayabilir mi lütfen.
temmuzda 43 yaşıma girdim. amh bakılmıyormuş kadın doğumla ilgili bir devlet hastanesine gitmen gerek dediler.
TSH-0,79
ESTRADIOL-33,20
FSH-12,4
LH-7,09
PROLAKTİN-14
Aminnn bu güzel dualar için ecmein ...değerleriniz iyi FSH değişken bir hormon
Tüp Bebek mi yaptiracaksiniz

Kesinlikle ilaçsız dene kuzum. Çünki iğne tedavisi yaptın sonucu gördün. Bide bu deneme bilir. Ben 225 merional 150 gonalf bide saizen iğne kullandım. Hiç arttırmadı. Doğal siklus denemek istiyorum artık.
Zeynep bende üç seferdir 225 gonal, 150 merional ile 1 ya da 2 yumurta elde ettim, ilk denemede 1 boş 1 yarı olgun çıktı. Transfer sonrası kalp duyamadık düştü. 2.denemede yine 225gonalf, 150 merional sonucu 1 dejenere, 3.denemede 1 dejenere 1boş yine... Sen hangi Dr a gideceksin doğal siklus için. Deli gibi Dr arıyorum. Amh aşırı düşük. Vaktim de yok maalesef

Zeynep bende üç seferdir 225 gonal, 150 merional ile 1 ya da 2 yumurta elde ettim, ilk denemede 1 boş 1 yarı olgun çıktı. Transfer sonrası kalp duyamadık düştü. 2.denemede yine 225gonalf, 150 merional sonucu 1 dejenere, 3.denemede 1 dejenere 1boş yine... Sen hangi Dr a gideceksin doğal siklus için. Deli gibi Dr arıyorum. Amh aşırı düşük. Vaktim de yok maalesef
Bende bakınıyorum şuan. Ben ne yapmak istediğimi bile bilmiyorum kafam çok karışık canım. Doğal süklus yapan doktor arıyorum ben hoş yapmasada ben dicem ilaçlı oldum. Artık ilaçsız istiyorum diye. Senin var mı görüştüklerin
Burcak Erziki övüyorlar.

Doğal siklus nedir

Bende bakınıyorum şuan. Ben ne yapmak istediğimi bile bilmiyorum kafam çok karışık canım. Doğal süklus yapan doktor arıyorum ben hoş yapmasada ben dicem ilaçlı oldum. Artık ilaçsız istiyorum diye. Senin var mı görüştüklerin
Burcak Erziki övüyorlar.
Bu ilacsız opuyu İstanbul tüp bebek yapıyor diye okuyup baktım ama çok yoğun yazılmış. Ben Dr un çok yoğunlukta iyi ilgilenenileceğini düşünmüyorum. Doktor arıyorum ben de. Cem çelik i görmüştüm, ilacsız yapar mı bilmiyorum ama okuduklarımdan sonra bahçeçiden uzak durmaya karar verdim. Dediğin Dr u duymadım ona da bakacağım şimdi. Mali acıdan harapb olduk mecburen bikac ay vitamin takviyeleri alarak hazırlancam. Q10, omega, arı sütü, şu bu...

Burcak Erziki övüyorlar.
Birde sen biestron kullandın mı hiç, bilgin var mı ne işe yarıyor.

Sonucum negatif.. 12 gundur ilaclar yuzunden ac kaldim o kadar agri cektim hastanelik oldum ona yaniyorum.. 2.5 yilda elde ettigim 3 embriyonun 2 si gitti.. kalan 1 taneyi transfer ettirir miyim artik bilmiyorum..Keske doktoru dinlemeyip o kadar vitamini kullanmisken birkac opu daha yaptirmis olsaydim..
Ya çok üzüldüm gercekten bide çektiğin eziyette üstelik gerçekten dr'lara karşıda bise diyince islerine karisiyor gibi oluyoruz desek mi demesek mi bilmiyoruz hepsi ayrı dert çok geçmiş olsun tekrardan kendini tam hazır hissetiginde baslarsin belki

Verilen hormon ilsçlarıyla değil de, kendi yumurtam oluşursa olgunlaştığında toplansın istiyorum. Doğal süreç yani. Zaten ilacladı 1 ya da 2 yumutta çıktı onlarda işe yaramadı. Boşa giden 5000 civarında para her seferinde.
Bnm doktorumda sadece bıosteron verdi doğal olsun istiyor hormon yüklemek istemiyorum dedi de 3 aydır bekliyoruz sıfır yumurta

Bnm doktorumda sadece bıosteron verdi doğal olsun istiyor hormon yüklemek istemiyorum dedi de 3 aydır bekliyoruz sıfır yumurta
O ilacı bugun duydum tam olarak ne işe yarıyor, yumurta büyütmek için mi, kalitesi için mi? Ben de artık hormonların yumurtaları bozduğunu düşünüyorum. İlk denemede en az ilacı kullandığımda iyi kötü bir yumurta çıkmıştı, diğer denemelerde hep dejenere ama.

X