Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizlar transferimi oldum uzaniyorum..Çok rahat geçti.. istersen 3 tane koyabiliriz yaş ileri ve önceki negatiflerinden dolayi dedi ama ben 2 istedim..Bu negatif olursa bir transfer sansim daha var diye kendimi avutmak için 😀 Benim icin dua edin..
Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insallah canım. Kucağını doldursun 🙏
Güzel haberler bekliyorum senden.

Bahsettiğiniz kadın doktorda tedavi görmeye çalışıp neticede negatif almışlardan birisiyim. Bizim için tam bir fiyasko idi. Hatta bugün sabah eşimle konuşurken, mevzusu geçti ve kesinlikle yok saydığım adını dahi anmak istemediğim olumsuz bir tecrübe idi diyeyim☹️
Ne kdr çok reklam oradan hızla uzaklaşın..
Kesinlikle katılıyorum yasemin çekmez konusuna

Kizlar transferimi oldum uzaniyorum..Çok rahat geçti.. istersen 3 tane koyabiliriz yaş ileri ve önceki negatiflerinden dolayi dedi ama ben 2 istedim..Bu negatif olursa bir transfer sansim daha var diye kendimi avutmak için 😀 Benim icin dua edin..
Hayirlisi ile en güzel sonuçlari almanı diliyorum, inşallah dualarımız seninle

Doktorun kim canım
Daha yeni gördüm mesajınızı. Doktorum Sabri Cavkaytar'di. Yine başarısız bir tup bebek deneyimi yaşadım. Benim takıldığım nokta 40 yaş üstüne herkese uyguladıkları ilac kurunu uygulamaları. Aslında bize özel uygulamalar olmalı ve eğer başarısız olunursa bunu direk yasa basglamaktansa nedeni araştırılmalı. 4 yumurtam olmuştu. Hersey cok normaldi şekli ve dolgunlugu ama dollenmedi. Doktorum nedenini yasa bağladı ama ben bir kez kendi kendime hamile kalmıştım. Kimyasal gebelikte olsa hamile kalmıştım. Ben ondan sonra bir daha denemedim. Gecen sene bu zamanlardı. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.

Daha yeni gördüm mesajınızı. Doktorum Sabri Cavkaytar'di. Yine başarısız bir tup bebek deneyimi yaşadım. Benim takıldığım nokta 40 yaş üstüne herkese uyguladıkları ilac kurunu uygulamaları. Aslında bize özel uygulamalar olmalı ve eğer başarısız olunursa bunu direk yasa basglamaktansa nedeni araştırılmalı. 4 yumurtam olmuştu. Hersey cok normaldi şekli ve dolgunlugu ama dollenmedi. Doktorum nedenini yasa bağladı ama ben bir kez kendi kendime hamile kalmıştım. Kimyasal gebelikte olsa hamile kalmıştım. Ben ondan sonra bir daha denemedim. Gecen sene bu zamanlardı. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.
Amin canım. Bende 3.gün embriyo iyi kalite negatif sonuçlandı. Sebebsiz bizim. Ama gitti yaş dedi. Ki ben buna inanmıyorum. Doktorum çok ilaç kullanan biri. Prendol kortizon günde 32 mg içtim 15 gün boyunca.... son 3 gün bana dokunduğunu söyledim 16 ya çekti. Kalp atışına kadar devam demişti. Şuan sırtım ve karnım aşırı derecede kırmızı döküntü döktü kaşıntıyla... Bilmiyorum artık neye inanacağım.

Transferden once son kontrolde E2 ve progesteron bakiliyor.. yumurtanın gelisip çatlamamasi gerekiyor..progesteron bakilmasinin nedeni de bu..progesteron 1 in üstünde transfer yapilmadigi icin 2 aydir bekliyorum..Belki dogal siklus deniyorlardir..onda 2 gunde bir ultrasonla yumurta ve kanda progesteron takip ediliyor.. Catladiktan sonra 5 gun icinde transfer yapiliyor sanirim..
Ben hiç test olmadım transfer öncesi. Ya doktor gerek görmüyor belki

Kizlar transferimi oldum uzaniyorum..Çok rahat geçti.. istersen 3 tane koyabiliriz yaş ileri ve önceki negatiflerinden dolayi dedi ama ben 2 istedim..Bu negatif olursa bir transfer sansim daha var diye kendimi avutmak için 😀 Benim icin dua edin
Hayırlı olsun çok güzel Allah gönlünün istediği muradını versin inşallah sımsıkı tutunsunlar sana bebelerin🤲🧿

Hayırlı olsun açelya...hayırlısıyla sana evlat olsunlar inşallah

Valla canım benim eşimin hanımım işte orda pozitifi yakaladı maşallah. Bizde dr araştrıyorduk o dönem zaten. Bunu öğrenince ben araştırmaktan vazgeçtim. Bülent hoca ahkında pek birşey bulamazsınız sosyal medyada. Öyle sosyal medya doktorlarından değil kendisi. Gayet işini bilen ilgili bir doktor. Detaycı. SEvimli nasik kibar. Biz tüp bebek için gittik oraya. Elimizde ne var ne yok götürdük tahliller vs. Baktı etti. Benim rahim filmim çok ii görmedi ve histereskopi önerdi bize. Tüp bebek yapacaksak histereskopi yapalım emin adımlarla ilerleyelim dedi. Ter temiz bir rahimle ilerlemek var acabalarla ilerlemek var dedi. Öylece biz operasyona karar verdik. Hemen yaptı zaten anlaşmalı olduğu hastanede. Sonrası işte bir takım toplatlayıcı hormon tedavileri gördüm. Şimdi tedavinin son aşamasındayım. 1 hafta kadar kullanmam gereken bir ilacım var oda bitince korunmayı bırakacağız. Ama bu süreç 3 ayımı aldı. Son kontrolde de bize 4 ay şans verdi hoca doğal yolla tekrar deneyin dedi. Benim bir oğlum var ve bir kaybım var bu yüzden deneyin dedi. Ama ben hiç denemek değil de direk tüp yapmak istemiştim. Ama Allah hayırlısını versin inşallah.

Tüp bebek fiyatları da öyle söylm rahat rahat en uygun olacak şekilde düşünürsek 15.000 tl falan ilaçlar dahil.
Hangi hastane ile anlaşmalı

Hayırlı olsun açelya...hayırlısıyla sana evlat olsunlar inşallah
Amin..hepinize tesekkur ederim..
Valla insanin gecmisinde ve yasi daha da genc iken negatifleri olunca pek umutlu olamiyor..Ama Allah büyük belki ol der olur..14 temmuz gununden once test yapmam sanirim..transferden sonra 1 saat uzandim sonra yol gittim..evde de surekli yatamiyorum bakalim nasil olacak..

Allah yardımcın olsun 🤲 inşallah sıkıca turunurlar sana amin

merhaba ben 39 yaşındayım.Geçtiğimiz ekim ayında hamile kaldım ancak 6. haftada kaybettim.Yine Şubat ayında hamile kaldım ve 11 haftalıkken kalbi durdu bebeğin…2 aydır adet göremiyordum.Doktora gittim kist oluşmuş.Kan testi yaptılar,fsh 58 çıktı inanamadım.(adet dönemimde değildim bu sonuçta,şubatta da fsh 6 çıkmıştı.)şimdi erken menopozdan bahsediliyor.1 yılda 2 kez hamile kalan biri menopoza girer mi?(amh’ın geçtiğimiz temmuzda 1.16 şunatta ise 0.35 çıktı.)
Benim aklım çok karıştı arkadaşlar…Ne düşüneceğimi şaşırdım.Fsh adet dönemi dışında yüksek çıkar mı?
sürekli ağlıyorum ,durduramıyorum ağlamamı…

X