Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hadi inşaallah dualarım seninle.Benim doğal yolla olma şansı yok.Hidrosalpenks yüzünden tüplerim alındı.35 yaşında geç evlendim.İlk yıl olmayınca bebek,İlk tüp bebek denememi 36 yaşında yaptım.Doktor hidrosalpenks var demişti ama tüplere müdahale ettirmek istemedim.Zaten 10küsür yumurta toplandı hiç biri döllenmedi.O zaman ben tüp bebek yapınca olur zannediyordum,sigara falan da tüketiyordum,eşimin de morfoloji ve hız problemi vardı.2017’de tekrar deneyelim dedik,2 tane 3.gün embriyosu oluştu ,taze transfer yine tutmadı hidrosalpenks yüzünden.3.denemeden önce ameliyat oldum ve tüpleri aldırdım.Yine 3.gün 2 embriyo transfer edildi ama tüplerin alınmasına rağmen yine tutmadı.Bu sefer tamamen başka bir kliniğe geldim geçen Aralık ayında.Sigarayı bıraktım,3 ay Teatrio kullandım.Sonra 2 ay arka arkaya yumurtamı topladı doktor.5 tane 3.gün embriyosu ,1 tane de 5.gün donduruldu.İlk defa 14 Haziran’da dondurulmuş 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi.Diğer 4 tanesi duruyor.Hayırlısı ,bekliyorum 26’sında transfer günüm 🤗🤲5 yıldır uğraşıyorum,belki hamileliği ben de tadarım ❤️🤗🤲🤲🤲
inşallah anne olursun

Ben birşey sormak istiyorum bende tüp Bebek tedavisi görüyorumda doktor âdetin ikinci günü gel dedi yumurta varmı ona bakacak yalnız şöyle bir durum var benim ilk iki üç gün leke şeklinde gelir 3/4 . Gün adetim çoğalır ne yapsam bilemedim böyle bir durumda olan varmı

Ben birşey sormak istiyorum bende tüp Bebek tedavisi görüyorumda doktor âdetin ikinci günü gel dedi yumurta varmı ona bakacak yalnız şöyle bir durum var benim ilk iki üç gün leke şeklinde gelir 3/4 . Gün adetim çoğalır ne yapsam bilemedim böyle bir durumda olan varmı
Benim doktorlar ogleden sonra gelirse o günü sıfır sayiyor.. ertesi gun 1.gun olarak aliyorlar.. az da gelse sende o sekilde sayıp 2.gunu gidersin..gittiginde de durumu anlatirsin..

Açıkcası benimde öyle oluyor dr'um yogun günü sayacaksın dedi ama gdiince anliyormar zaten erkense yarin gel derler yinede git istersen

Benim 1 hafta erken oldu, peki içmeye nezaman başladınız, adet sonumu başımı?
Merhabalar devam ediyor musunuz testere dişli Aslan pençesine acaba? 1 hafta erken oldu demiştiniz benim ilk ay bi şey değişmedi ama bu ay adetim bir gün gecikti sanki sökülemiyor gibi geliyor. Ama genel olarak hem ruhsal hem fizyolojik olarak rahatlattığını hissediyorum. Gecikme yaptığını da duydunuz mu acaba, neden sökülemedi anlamadım lekelenme başlamalıydı öncesinde 🤔

Kizlar transferin 4.günü..Eve geldigimden beri kendime gelemedim.. Mide agrisini gectim yedigimi cikariyorum..Prolutex ve oksapar igne kullaniyorum..birde prednol var yan etkileri arasinda mide agrisi ve bulanti yapacak..haplari icsem de yarim saat sonra çıkarıyorum bir ise yaramayacaklar.. Test gunune kadar duzenli beslenip olumlu dusunecektim ki bendeki sansa bak aç bir sekilde yatiyorum😀 Uyku duzenimde gitti midemdeki huzursuzluk yuzunden erkenden uyaniyorum.. Bu igne veya ilaclar sizde de bulanti yapmis miydi?

Kizlar transferin 4.günü..Eve geldigimden beri kendime gelemedim.. Mide agrisini gectim yedigimi cikariyorum..Prolutex ve oksapar igne kullaniyorum..birde prednol var yan etkileri arasinda mide agrisi ve bulanti yapacak..haplari icsem de yarim saat sonra çıkarıyorum bir ise yaramayacaklar.. Test gunune kadar duzenli beslenip olumlu dusunecektim ki bendeki sansa bak aç bir sekilde yatiyorum😀 Uyku duzenimde gitti midemdeki huzursuzluk yuzunden erkenden uyaniyorum.. Bu igne veya ilaclar sizde de bulanti yapmis miydi?
Prednol mide ağrısı yapar canım sabah aç karnına mide koruyucu lansor içsen hiç bişeyin kalmaz eğer içiyosan da ağrıyosa 1 doz iğnesini yaptır mide koruyucunun

Prednol mide ağrısı yapar canım sabah aç karnına mide koruyucu lansor içsen hiç bişeyin kalmaz eğer içiyosan da ağrıyosa 1 doz iğnesini yaptır mide koruyucunun
Agriyi gectim bisey yiyemez oldum bulantim var..Lansor icebiliyor muyuz acaba? Evde mide ilaclari var doktora sormadan icmek istemedim..not biraktim geri dönüş yapmadi daha..

Tecrübeli arkadaşlar temmuz adete 10 gün kala dr tüp bebek için climara forte bant yapistir dedi gobekten fakat ben 12 gün önce adet oldum bantı 1 gün yapistirabildim ancak, sıkıntı olur mu sizce? Bu ay başlayayım mi tedaviye dr çağırdı yinede.

Selam herkese

43 yaşımdayım 5. Transferimde şükür pozitif sonucu aldim ilk degerim 228 ikinci degerim 760 çıktı 2 embriyo transfer edildi 4. Gun embriyosu taze transfer oldu. ilk defa pozitif sonuç almanın şaşkınlığı içerisinde cuma günü keseyi görmeye gideceğiz.. kafamda soru işaretleri cook tabi, embriyo az olduğundan genetik tarama yaptırmadan transfer yaptık. Suan 5. Haftanın sonlarındayim.. bizi neler bekliyor bilmiyorum inşallah saglikla devam eder de tam olarak sevinebilirim.. tedavim memorialda oldu..

Selam herkese

43 yaşımdayım 5. Transferimde şükür pozitif sonucu aldim ilk degerim 228 ikinci degerim 760 çıktı 2 embriyo transfer edildi 4. Gun embriyosu taze transfer oldu. ilk defa pozitif sonuç almanın şaşkınlığı içerisinde cuma günü keseyi görmeye gideceğiz.. kafamda soru işaretleri cook tabi, embriyo az olduğundan genetik tarama yaptırmadan transfer yaptık. Suan 5. Haftanın sonlarındayim.. bizi neler bekliyor bilmiyorum inşallah saglikla devam eder de tam olarak sevinebilirim.. tedavim memorialda oldu..
Hayırli olsun, inş. En güzlw şekilde de devam eder güzel haberler bzilerinde morlaini yerine getiriyor rabbim tamamina erdirsin ins. bu sefer neleri faklı yaptınız acaba

Hayırli olsun, inş. En güzlw şekilde de devam eder güzel haberler bzilerinde morlaini yerine getiriyor rabbim tamamina erdirsin ins. bu sefer neleri faklı yaptınız acaba

Tesekkur ederim , hiç bir şeyi farklı yapamdim diyebilirim. Zaten düzenli yaptığım rutinler var , ari sutu, vitaminler, her sabah avakado, kuşkonmaz , düzenli yuruyus , akupunktura basladim birde bu tedavimden bir kac ay once 15 seans , akupunktur tavsiye ederim, hem stresi önemli ölçüde engelliyor hemde yumurrta kalitesini arttırdığını söylüyorlar. Tup bebek tedavisine uygun seans yapiyorlar.

Selam herkese

Hayirli olsun Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah..Doğana kadar o stres hep devam edecek malesef😀

Burda hepimiz asagi yukarı ayni caba, ayniduygular içindeyiz. Bazen evet ole kötü haberler görüyorum ki bende ürperiyorum sen emeklerle büyüt her dönemi ayrı endişe.. Anne olmadan da anlayabiliyorum bazı şeyleri Allah bizlere de bir kapi acar inşallah. O kapida bekliyorum sizler gibi. Herseyın hayırlısı.
Canim merhaba ne yaptın nasilsin

Selam herkese

Tebrik ediyorum. Muhteşem bir haber. Hiç merak etmeyin. Bebebiniz size sımsıkı tutunmuş. Gelişmeleri bizimle paylaşın. Heyecanınız buradaki hanımları da yüreklendirsin.

Selam herkese

Yaaa harika haber bu, cok sevindim Allah tamamına erdirsin, ben de 43 yaşındayım bana o kadar umut oldu ki bu mesajınız, insallah değerler güzel gözüküyor keseyi de kalp atışlarını da bebisin tekmelerini de en güzel şekilde duyup saglikla dünyaya getirin🙏🙏🙏

X