- Konu Sahibi akideciknane
- #79.401
inşallah anne olursunHadi inşaallah dualarım seninle.Benim doğal yolla olma şansı yok.Hidrosalpenks yüzünden tüplerim alındı.35 yaşında geç evlendim.İlk yıl olmayınca bebek,İlk tüp bebek denememi 36 yaşında yaptım.Doktor hidrosalpenks var demişti ama tüplere müdahale ettirmek istemedim.Zaten 10küsür yumurta toplandı hiç biri döllenmedi.O zaman ben tüp bebek yapınca olur zannediyordum,sigara falan da tüketiyordum,eşimin de morfoloji ve hız problemi vardı.2017’de tekrar deneyelim dedik,2 tane 3.gün embriyosu oluştu ,taze transfer yine tutmadı hidrosalpenks yüzünden.3.denemeden önce ameliyat oldum ve tüpleri aldırdım.Yine 3.gün 2 embriyo transfer edildi ama tüplerin alınmasına rağmen yine tutmadı.Bu sefer tamamen başka bir kliniğe geldim geçen Aralık ayında.Sigarayı bıraktım,3 ay Teatrio kullandım.Sonra 2 ay arka arkaya yumurtamı topladı doktor.5 tane 3.gün embriyosu ,1 tane de 5.gün donduruldu.İlk defa 14 Haziran’da dondurulmuş 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi.Diğer 4 tanesi duruyor.Hayırlısı ,bekliyorum 26’sında transfer günüm 5 yıldır uğraşıyorum,belki hamileliği ben de tadarım