Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizlar transferimi oldum uzaniyorum..Çok rahat geçti.. istersen 3 tane koyabiliriz yaş ileri ve önceki negatiflerinden dolayi dedi ama ben 2 istedim..Bu negatif olursa bir transfer sansim daha var diye kendimi avutmak için 😀 Benim icin dua edin..
Hayırlı olsun açelya, inşallah buradan bize güzel haberler verirsin ikizlere hamileyim diye😊

merhaba ben 39 yaşındayım.Geçtiğimiz ekim ayında hamile kaldım ancak 6. haftada kaybettim.Yine Şubat ayında hamile kaldım ve 11 haftalıkken kalbi durdu bebeğin…2 aydır adet göremiyordum.Doktora gittim kist oluşmuş.Kan testi yaptılar,fsh 58 çıktı inanamadım.(adet dönemimde değildim bu sonuçta,şubatta da fsh 6 çıkmıştı.)şimdi erken menopozdan bahsediliyor.1 yılda 2 kez hamile kalan biri menopoza girer mi?(amh’ın geçtiğimiz temmuzda 1.16 şunatta ise 0.35 çıktı.)
Benim aklım çok karıştı arkadaşlar…Ne düşüneceğimi şaşırdım.Fsh adet dönemi dışında yüksek çıkar mı?
sürekli ağlıyorum ,durduramıyorum ağlamamı…
Adet döneminde tekrar baktır canım önemli olan değer adetin 2.3. Günü olan değer diğer günlerde bakmaları bile gereksiz üzülme ama amh ben baktırmıyorum bile ultrasonda yumurta varsa vardır özel güvenilir bi laboratuarda baktırın amh ı değer çok farklı çıkmaz ama güvenilir olur fsh için ama adetin 3. Gününde mutlaka baktır bu kadar yüksek olması manasız tekrarlayın mutlaka

Kızlar yumoşlarımdan biri 17.5 mm olan o gün çatlatmama iğnesine başlamama rağmen çatlamış gitmiş moralim bozuldu zaten azıcıklar o yumurtaya güveniyodum çatlatmama iğnesine rağmen yumurtası çatlayan var mı acaba anormal bi durum oldu😞

Amin..hepinize tesekkur ederim..
Valla insanin gecmisinde ve yasi daha da genc iken negatifleri olunca pek umutlu olamiyor..Ama Allah büyük belki ol der olur..14 temmuz gununden once test yapmam sanirim..transferden sonra 1 saat uzandim sonra yol gittim..evde de surekli yatamiyorum bakalim nasil olacak..
Umutluyuz açelya neden umutlu olmayalım :)) evet başarısız tedavilerimiz ,transferlerimiz var ama zamanı değilmiş....Allah'ın izniyle umudumuz var hepimizin Ol der olur....hep iyi düşüneceğiz....yaşımız kaç olursa olsun. Allah gönlündekini hayırlı kılsın inşallah arkadaşım

Umutluyuz açelya neden umutlu olmayalım :)) evet başarısız tedavilerimiz ,transferlerimiz var ama zamanı değilmiş....Allah'ın izniyle umudumuz var hepimizin Ol der olur....hep iyi düşüneceğiz....yaşımız kaç olursa olsun. Allah gönlündekini hayırlı kılsın inşallah arkadaşım
3 tanesini de koymak istedi..Kabul etmedim acaba etse miydim diye aklimda deli sorular..cozdurup tekrar dondurdular ya zarar göreceğine konsaydi demeye basladim..Hic olacakmis gibi gelmiyor..
Sen naptin ne durumdasin?

3 tanesini de koymak istedi..Kabul etmedim acaba etse miydim diye aklimda deli sorular..cozdurup tekrar dondurdular ya zarar göreceğine konsaydi demeye basladim..Hic olacakmis gibi gelmiyor..
Bence hiç düşünme artık olan olmuş zaten onalrı düşünüp kendini strese sokma düşünmemeye çalış olacaksa olur zaten rabbim dilemiş olsun inş

Ben de yaz sonu gibi transfer olurum diye tahmin ediyorum,bi aksilik çıkmazsa...
Genelde dr lar 3 taneyi tercih etmiyor açelya,ben de 3 tane koyalım diye konuştum ama hoca 2 koyucam dedi...her şekilde kısmetinde olan gerçekleşecek canım çok düşünme

Merhaba kizlar 6.tedavimi oluyorum 2 yumurta görülüyordu ancak 1 tanesi büyüdü sali gunu opu olacağım pek umudum yok tek yumurtadan ne olacak ki:KK43: hemsire aradi dun beni doktorum ücretsiz prp yapacakmış sasirdim ve de heyecanlandım prp yaptırıp da olumlu sonuç alan oldu mu???
Ben yaptirdim pek işe yaramadi..Yaptirmaya karar verdigim dönemde olumlu sonuc alan cok kisi okumustum..Kişiye göre degisiyor..ücretsizmis nasil olsa denemekle bir sey kaybetmezsin..insallah faydasini görürsün

Ben de yaz sonu gibi transfer olurum diye tahmin ediyorum,bi aksilik çıkmazsa...
Genelde dr lar 3 taneyi tercih etmiyor açelya,ben de 3 tane koyalım diye konuştum ama hoca 2 koyucam dedi...her şekilde kısmetinde olan gerçekleşecek canım çok düşünme
Benimde tam tersi hoca 3 koymak istedi.. 3.gun embriyosu aslinda kabul edebilirdim ama o an eldekilerin hepsini kullanmak istemiyorum dedim..eve gelince de tekrar donduruldu sonucta zarar goruyordur her seferinde.. Niye kabul etmedim diye dert ettim kendime..Neyse insallah gerek kalmaz kalani kullanmaya..

Kızlar yumoşlarımdan biri 17.5 mm olan o gün çatlatmama iğnesine başlamama rağmen çatlamış gitmiş moralim bozuldu zaten azıcıklar o yumurtaya güveniyodum çatlatmama iğnesine rağmen yumurtası çatlayan var mı acaba anormal bi durum oldu😞
Ben sayısız opu yaptirdim ve her defasında vaktinden önce çatlarsa diye çok korkuyordum, ama 20-22 den önce catlamiyordu benimkiler, neden erken catladigini yorumlayacak bilgim yok ama eğer diğer yumurtalar duruyorsa belki o folikul oluşmuş, hormonal olarak catlamış olabilir, bunu da nerden söylüyorum ben bu son gittiğim merkezle kavgalı duruma geldim çünkü 16-17 mm lik iki yumurtama opu yapılıp sonra olgun yumurta çıkmadı dediler ben de şikayet ettim merkezi beni bir cok kisi arayip işte sadece boyuta takılmayın doktor opu ya karar verirken fokikulun sadece boyutuna değil içinin homojenligine de bakarak toplamaya karar veriyor küçük boyut olan yumurta da toplanma zamanı gelmiş olabilir gibi açıklamalar yaptılar, ben çok inanmadım ama eğer dedikleri doğru ise o zaman sizin o 17,5mm olan folikul de oluşumunu tamamlayıp çatlamış olabilir, endişenizi anlıyorum o bir yumurtanın ne kadar önemli olduğunu da anlıyorum 😔, 5 folikul var demiştiniz en son, inşallah kalanlar size güzel evlatlar olsun...🙏

Kizlar transferimi oldum uzaniyorum..Çok rahat geçti.. istersen 3 tane koyabiliriz yaş ileri ve önceki negatiflerinden dolayi dedi ama ben 2 istedim..Bu negatif olursa bir transfer sansim daha var diye kendimi avutmak için 😀 Benim icin dua edin.
inşallah bu sefer olur ALLAH'ın izniyle sağlıkla tutunsun annesine.

X