Hayır canım tabi ki öncelikle kendi derdine düşcen çok doğal sana yardımcı olmayı çok isterim benim tedavi başında 1 yumurtam vardı umutsuzdum tedavinin 5. Günü 2 yumurtam büyüdü opu da 1 i boş çıktı 1 i döllendi donduruldu.4 gün sonra yani aynı ay aynı tedaviye tekrar başladım arkadan Büyüyüp gelen 4-5 tane daha yumurta var çok şükür büyüklükleri de 10-15mm arası haftaya tekrar 2. Opuyu olcam ama maddi olarak 2
tüp bebek tedavisi ilaçlar da 2 defa ödüyosun tabi sadece ilk opuda transfer ücretini peşin ödüyosun 2. Opuda transfer ücreti ödemiyosun 3 bin tl daha düşük ama toplamda 30 bin tl yi gözden çıkarttım extra da benim istanbul da kalacak yerim olmadığı için Otel+yol+yeme içme masrafımız oluyo o da 5 bin gibi bişi olsa 35 bin tl olacak ama inşallah 2. De toplanan yumurtalar boş çıkmaz diye dua ediyorum
Sizin de emekleriniz boşa çıkmaz inşallah 2 ay biraz takviye kullansan ben ismini unuttum şimdi daha önce yazmıştım adını tmm art-med di onu kullanmıştım alabilirseniz yanında da impryl 2 ay sonra bu dual stimülasyona başlasanız inşallah olur Umudumuzu kaybetmeyelim ben yoğun çalıştığım için iznimi de önce ayarladığım için nasip deyip tek yumurtayla başladım yoksa 2-3 ay öncesinden takviye almadan başlamazdım.sevgi ve dua ile...