Arkadaşlar merhaba. Dün 3. Negatif denememi aldım. Şuan tahmin edersiniz çok kötüyüm. Yaşım 38 ama bu kadar üstü üste negatif olduğuna göre yumurtalarımda sorun var artık emin oldum ben. Bizim güya bende sorun yok, eşimin morfolojisi %2-3 çıkıyor ve sperm değerleri bahçicedeki testlerde %0 başka yerlerde %25 çıkıyor. 3 yıldır sıkıntımız ne bilmiyorum bile yani. İlk iki transferimi Emsey hastanesinde oldum, 3. Deneme için bahçeci Cem hocayı tercih ettim. 2 embriyoma pgt yapıldı ikisi de normal geldi, rahim çizme yapıldı, instralipid serum uygulandı, doktorum naturel transferi tercih etti. Doktor sanki elinden geleni yaptı gibi geliyor ama merkez devlet hastanesi gibi. Beni muayene odasına alıyorlardı, doktor jet hızıyla bakıp çıkıyordu, soru sormak İçin bile arkasından koşturmak lazım. O kalabalık, curcunaya bi daha katlanabilir miyim hiç sanmıyorum. Şimdi beni dinleyecek, sorularımı rahatça sorabileceğim ilgili bi doktor ve laboratuvarı iyi bir merkez bulmak istiyorum. Başarı oranı yüksek diye takip ediyordum hep, olmazsa Şişli memoriale giderim diyordum. Şişli memorial da curcuna ve ilgisiz mi? Aklımda Brüksel tüp bebek ile bu ara çok duyuyorum Erbil yağmur da var. Yada başka iyi bir doktor. Lütfen yardımcı olur musunuz? Bizim yaşımızda laboratuvar çok önemli onu anlamış oldum. Nereyi tavsiye edersiniz ? İlk iş eşime DNA hasar testi yaptıracaz ama bu arada yeni tedavi olacağım yere karar vermek istiyorum