Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhabalar, suanda kullandiklarimi size yazayım, 3 ay gonamax kullanmıştım bu ay Impryl e geçtim yariladim, günde 2 defa biosteron, birkaç gün önce alfalipoik asit başladım, yanında omepaq10 alıyorum, sabah ari sutu, yarım saat sonra ari ekmegi, öğleden önce de bir tatlı kaşığı ari sutu bal polen karışımı kullanıyorum, yumurta toplama işlemine kadar da clife macun kullanıp opu dan adete kadar ara veriyorum. Ayrıca aksam yemeği oncesi zeytinyagli incir kuru birkaç tatlı kaşığı yiyorum. Impryl ilac firması patogenilac la görüştüm esas impryl alın ama transferden 1 ay önce redostim de kullanın dediler aldim ama transfer aşamasına henüz gelemediğim için fazla vitamin olmasin diye başlamadım. Hatta bu ilaç firması cok ilgili beni aradılar ben onlara mesaj atmıştım, impryl ve biosteron kullansanız yeterli, impryl kullanırken coenzime bile ihtiyaç olmaz çünkü impryl vücutta coenzim üretilmesini de destekler diye açıklama yaptılar ama tabi ben yine de kullanayım dedim. Sonucta omega da önemli coenzim de ve alfa lipoik asit de buradaki arkadaşlardan duydum öğrendim, ara ara mutlaka kan değerlerini de kontrol ettirmek gerekiyor bu kadar takviye kullanınca ama takviyenin de faydası oluyor hücre ve dna yapısındaki hasarları belki az da olsa onarmaya yönelik diye umuyorum.
Tşk ederim, inşallah herşey güzel olur, ben sadece prowomen kullanıyom sizin kullandıklarınızın yanında hiçbirşeymiş

Kizlar nasip olursa cuma gunu transfer olacağım..Aylardır bu asamaya gelebildim sonunda..Bana da dua edin..
Açelya çok bakamıyordum foruma. Bugün geldim ve senin güzel haberini gördüm. Transfer olacağını okuyunca nasıl mutlu oldum anlatamam. Kaç aydır bekliyordun, Rabbim kolay geçirsin, inşallah herşey yolunda gider ve yavrunu kucağına alırsın. Sabrın sonu selamet olsun. Allah yardımcın olsun canım.

Kızlar benimki dual stimülasyon yapılıyo haftaya 2. Opuyu olcam ama transfer bi kaç ay beklesin rahim dinlensin dedi dr um ince gördü bi kaç ay kullanacağım faydası olabilecek takviye arıyorum öneriniz var mı malum doktorlar hiç bişi önermiyo sadece ilaç beni prolaktinim üst sınırda sadece bi de hipertroidim var

Tşk ederim, inşallah herşey güzel olur, ben sadece prowomen kullanıyom sizin kullandıklarınızın yanında hiçbirşeymiş
Insallah hepimiz için iyi olsun, inanın ben hayatım boyunca vitamin kullanmayan ve vitaminlerin ise yaramadığını düşünen biri iken hayat beni buralara getirdi simdi bir suru vitamin takviye kullanıyorum ama buradaki arkadaşları çok araştırdım neler kullandıklarını tek tek okudum, hatta özellikle daha yüksek dozlarda kullananları da okudum ama tabi vücudu ve kan değerlerini cok da bozmamak gerekiyor, mesela son kan testinde benim b vitamin değerim yüksek çıkmıştı, kontrollü gitmek lazım..Insallah hepimiz için hayırlısı olsun, emeklerimiz çabalarımız boşa gitmesin...

Kızlar benimki dual stimülasyon yapılıyo haftaya 2. Opuyu olcam ama transfer bi kaç ay beklesin rahim dinlensin dedi dr um ince gördü bi kaç ay kullanacağım faydası olabilecek takviye arıyorum öneriniz var mı malum doktorlar hiç bişi önermiyo sadece ilaç beni prolaktinim üst sınırda sadece bi de hipertroidim var
Inşallah sonuç güzel olur Rabb'im emeklerin karşılığını versin sual stimülasyon ücreti farklimi bide neden doktorlar aydınlatmiyor bizi yumurta rezervi düşük kişilere uygulaniyormus bende üçüncü tüp Bebek olacak yumurta rezervim düşük olduğu için iki aydır bekliyorum tek yumurtam oluşuyor oda döllenmeden bozuluyor da neyse kendi derdime düşmüş gibi oldumda.

Ben implantasyona yardimci redostim diye okudum hem burdan hem de bu ilacın firmasinin medikal koordinatoru ile görüşmemde söylemişti ama denemediğim için net birsey diyemiyorum, aldım ama kullanmadım, benim de iki defa kalınlık yüzünden transferim iptal oldu, nar suyu öneriyorlar, hatta ben nar özü de aldım ama yeni transfer moduna gelemediğim için onu da kullanamadım henüz. En son transferimde ocak ayı idi, yine muayene etti doktor 8mm di ve 3 çizgi de yoktu, hava soğuk sen eve git çay iç biraz yürü gel dedi, gittim 1 saat sonra döndüm 10 mm olmuştu ilk defa böyle birsey gördüm transfer yaptı ama olmadı, ama burdan şunu anladim hareket etmek kan akışını hızlandırmak cok önemli transfer sürecinde. Insallah hayırlısı olsun, nasıl büyüyorlar mi 3 yumurta var demiştiniz en son? Bu arada bende de hipertroidi durumu var ama doktor birsey olmaz dedi, tsh 0.38 di en son.

Slm arkadaslar transfer oalcak acelya hayirli olsun güzle sonucalr alrisin inş. Bziid eumutlandirsin tedaviye baslarken fsh kac opmali acaba dr baslarken lan tahliline bakariz ona göre dedi prp yaptirdimda regl olunca yunurta durumuna bakacak acab fshtan mi bakacak

Slm arkadaslar transfer oalcak acelya hayirli olsun güzle sonucalr alrisin inş. Bziid eumutlandirsin tedaviye baslarken fsh kac opmali acaba dr baslarken lan tahliline bakariz ona göre dedi prp yaptirdimda regl olunca yunurta durumuna bakacak acab fshtan mi bakacak
FSH n yyksekmi prp yi nerde yaptırdın nasıl bir işlem anestezilimi yapılıyor.
Bana da önermişti doktor enson
FSH benim 31 di.

FSH n yyksekmi prp yi nerde yaptırdın nasıl bir işlem anestezilimi yapılıyor.
Bana da önermişti doktor enson
FSH benim 31 di.
Ya prolaktinim yuksekti ialc kulalndim ve reglimin 2. Günü tahlilede tum sonuclar iydi amao reglimden sornaki birhafta sorna tekarr adet oldum şuan tam bilmiyorum once 19 flandi en sonki 4 cikmis prp evet anestezili çok ağrıli bir islem degil benim amh düşük ve kaliteli emrio oluşmadi hiç herşeyi denemiş ol.ak icin yaptırdım ama drum umutlu bu işlemden bursa acibademde yaptirdim ben

Ya prolaktinim yuksekti ialc kulalndim ve reglimin 2. Günü tahlilede tum sonuclar iydi amao reglimden sornaki birhafta sorna tekarr adet oldum şuan tam bilmiyorum once 19 flandi en sonki 4 cikmis prp evet anestezili çok ağrıli bir islem degil benim amh düşük ve kaliteli emrio oluşmadi hiç herşeyi denemiş ol.ak icin yaptırdım ama drum umutlu bu işlemden bursa acibademde yaptirdim ben
İnşallah güzel gelişir tedavin ve pozitif haberi alırsın inşallah

Açelya çok bakamıyordum foruma. Bugün geldim ve senin güzel haberini gördüm. Transfer olacağını okuyunca nasıl mutlu oldum anlatamam. Kaç aydır bekliyordun, Rabbim kolay geçirsin, inşallah herşey yolunda gider ve yavrunu kucağına alırsın. Sabrın sonu selamet olsun. Allah yardımcın olsun canım.
Amin canım insallah..bu merkeze baslayali 2.5 yil oldu sonunda transfer olabilecegim nasip olursa.. insallah embriyolar çözülürken falan sorun cikmaz.. Birde kafama takilan Rahim kalinligim 8 mm di bana az geldi ama doktor yeterli dedi..Gerci muayene ustune 3 gun gecti belki az bisey daha kalinlasmistir.
Guzel dileklerin icin tesekkur ederim canim cok ugrastim biliyorsun..Olmazsa da artik hayirlisi olsun biraz üzülürüm ama elden bisey gelmiyor biliyorsun..Sen naptin? Tamamen biraktin mi yoksa denemeyi düşünüyor musun yeniden?

Inşallah sonuç güzel olur Rabb'im emeklerin karşılığını versin sual stimülasyon ücreti farklimi bide neden doktorlar aydınlatmiyor bizi yumurta rezervi düşük kişilere uygulaniyormus bende üçüncü tüp Bebek olacak yumurta rezervim düşük olduğu için iki aydır bekliyorum tek yumurtam oluşuyor oda döllenmeden bozuluyor da neyse kendi derdime düşmüş gibi oldumda.
Hayır canım tabi ki öncelikle kendi derdine düşcen çok doğal sana yardımcı olmayı çok isterim benim tedavi başında 1 yumurtam vardı umutsuzdum tedavinin 5. Günü 2 yumurtam büyüdü opu da 1 i boş çıktı 1 i döllendi donduruldu.4 gün sonra yani aynı ay aynı tedaviye tekrar başladım arkadan Büyüyüp gelen 4-5 tane daha yumurta var çok şükür büyüklükleri de 10-15mm arası haftaya tekrar 2. Opuyu olcam ama maddi olarak 2 tüp bebek tedavisi ilaçlar da 2 defa ödüyosun tabi sadece ilk opuda transfer ücretini peşin ödüyosun 2. Opuda transfer ücreti ödemiyosun 3 bin tl daha düşük ama toplamda 30 bin tl yi gözden çıkarttım extra da benim istanbul da kalacak yerim olmadığı için Otel+yol+yeme içme masrafımız oluyo o da 5 bin gibi bişi olsa 35 bin tl olacak ama inşallah 2. De toplanan yumurtalar boş çıkmaz diye dua ediyorum🙏Sizin de emekleriniz boşa çıkmaz inşallah 2 ay biraz takviye kullansan ben ismini unuttum şimdi daha önce yazmıştım adını tmm art-med di onu kullanmıştım alabilirseniz yanında da impryl 2 ay sonra bu dual stimülasyona başlasanız inşallah olur Umudumuzu kaybetmeyelim ben yoğun çalıştığım için iznimi de önce ayarladığım için nasip deyip tek yumurtayla başladım yoksa 2-3 ay öncesinden takviye almadan başlamazdım.sevgi ve dua ile...

Ben implantasyona yardimci redostim diye okudum hem burdan hem de bu ilacın firmasinin medikal koordinatoru ile görüşmemde söylemişti ama denemediğim için net birsey diyemiyorum, aldım ama kullanmadım, benim de iki defa kalınlık yüzünden transferim iptal oldu, nar suyu öneriyorlar, hatta ben nar özü de aldım ama yeni transfer moduna gelemediğim için onu da kullanamadım henüz. En son transferimde ocak ayı idi, yine muayene etti doktor 8mm di ve 3 çizgi de yoktu, hava soğuk sen eve git çay iç biraz yürü gel dedi, gittim 1 saat sonra döndüm 10 mm olmuştu ilk defa böyle birsey gördüm transfer yaptı ama olmadı, ama burdan şunu anladim hareket etmek kan akışını hızlandırmak cok önemli transfer sürecinde. Insallah hayırlısı olsun, nasıl büyüyorlar mi 3 yumurta var demiştiniz en son? Bu arada bende de hipertroidi durumu var ama doktor birsey olmaz dedi, tsh 0.38 di en son.
Teşekkürler canım şu redostim i yazdım kafama nar suyu da ok yürüyüş de tmm hatta benim arkadan gelen 3 yumoş 5 olmuş teyzesi🙏 ben opudan sonraki günlerde mecburiyetten 1.5 saat bisiklet sürmüştüm onun mu faydası oldu bilmiyorum.

Arkadaşlar merhaba. Dün 3. Negatif denememi aldım. Şuan tahmin edersiniz çok kötüyüm. Yaşım 38 ama bu kadar üstü üste negatif olduğuna göre yumurtalarımda sorun var artık emin oldum ben. Bizim güya bende sorun yok, eşimin morfolojisi %2-3 çıkıyor ve sperm değerleri bahçicedeki testlerde %0 başka yerlerde %25 çıkıyor. 3 yıldır sıkıntımız ne bilmiyorum bile yani. İlk iki transferimi Emsey hastanesinde oldum, 3. Deneme için bahçeci Cem hocayı tercih ettim. 2 embriyoma pgt yapıldı ikisi de normal geldi, rahim çizme yapıldı, instralipid serum uygulandı, doktorum naturel transferi tercih etti. Doktor sanki elinden geleni yaptı gibi geliyor ama merkez devlet hastanesi gibi. Beni muayene odasına alıyorlardı, doktor jet hızıyla bakıp çıkıyordu, soru sormak İçin bile arkasından koşturmak lazım. O kalabalık, curcunaya bi daha katlanabilir miyim hiç sanmıyorum. Şimdi beni dinleyecek, sorularımı rahatça sorabileceğim ilgili bi doktor ve laboratuvarı iyi bir merkez bulmak istiyorum. Başarı oranı yüksek diye takip ediyordum hep, olmazsa Şişli memoriale giderim diyordum. Şişli memorial da curcuna ve ilgisiz mi? Aklımda Brüksel tüp bebek ile bu ara çok duyuyorum Erbil yağmur da var. Yada başka iyi bir doktor. Lütfen yardımcı olur musunuz? Bizim yaşımızda laboratuvar çok önemli onu anlamış oldum. Nereyi tavsiye edersiniz ? İlk iş eşime DNA hasar testi yaptıracaz ama bu arada yeni tedavi olacağım yere karar vermek istiyorum🙏🙏🙏🙏
Canım doğal siklus nasıl yapıldı

X