Merhabalar, suanda kullandiklarimi size yazayım, 3 ay gonamax kullanmıştım bu ay Impryl e geçtim yariladim, günde 2 defa biosteron, birkaç gün önce alfalipoik asit başladım, yanında omepaq10 alıyorum, sabah ari sutu, yarım saat sonra ari ekmegi, öğleden önce de bir tatlı kaşığı ari sutu bal polen karışımı kullanıyorum, yumurta toplama işlemine kadar da clife macun kullanıp opu dan adete kadar ara veriyorum. Ayrıca aksam yemeği oncesi zeytinyagli incir kuru birkaç tatlı kaşığı yiyorum. Impryl ilac firması patogenilac la görüştüm esas impryl alın ama transferden 1 ay önce redostim de kullanın dediler aldim ama transfer aşamasına henüz gelemediğim için fazla vitamin olmasin diye başlamadım. Hatta bu ilaç firması cok ilgili beni aradılar ben onlara mesaj atmıştım, impryl ve biosteron kullansanız yeterli, impryl kullanırken coenzime bile ihtiyaç olmaz çünkü impryl vücutta coenzim üretilmesini de destekler diye açıklama yaptılar ama tabi ben yine de kullanayım dedim. Sonucta omega da önemli coenzim de ve alfa lipoik asit de buradaki arkadaşlardan duydum öğrendim, ara ara mutlaka kan değerlerini de kontrol ettirmek gerekiyor bu kadar takviye kullanınca ama takviyenin de faydası oluyor hücre ve dna yapısındaki hasarları belki az da olsa onarmaya yönelik diye umuyorum.