-
- Konu Sahibi akideciknane
- #79.341
Canım ücret ne hocanın. Embriyo transferi için. Sonuç aldın mı senmerhaba çok geçmiş olsun. burada hepimiz 3-4 negatif alan kişileriz seni en iyi anlayan da bizleriz sanırım.Bende 4.tedavime Erbil Yağmur'da başladım. Hatta bugün kontrole gideceğim. ona göre ya bu ay ya ağustosta başlayacağız.
Ngs nedir. Ücreti pahallı mıCanım vallahi bilmiyorum farkı. Ngs hiç demediler. Galiba birinde 5 diğerinde 8 kromozom bakılıyor ama mantığı aynı.
Ne kullandırmıştı canımÖnce ki tedavim de genotropin ve humotrop kullandığımı söyledim, bunların bize olmayacağını söyledi, siz hangi iğneyi kullandıracaksınız dediğim de bunu tedaviye başladığında konuşucaz dediMeraktayım.. Beklemedeyim..
İNŞALLAH rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin, umarım fayda görürüz, benim değerlerim hep diplerde biride şunu kullan demedi kendim değerlerime göre alıpkullanıyorum,Insallah hepimiz için iyi olsun, inanın ben hayatım boyunca vitamin kullanmayan ve vitaminlerin ise yaramadığını düşünen biri iken hayat beni buralara getirdi simdi bir suru vitamin takviye kullanıyorum ama buradaki arkadaşları çok araştırdım neler kullandıklarını tek tek okudum, hatta özellikle daha yüksek dozlarda kullananları da okudum ama tabi vücudu ve kan değerlerini cok da bozmamak gerekiyor, mesela son kan testinde benim b vitamin değerim yüksek çıkmıştı, kontrollü gitmek lazım..Insallah hepimiz için hayırlısı olsun, emeklerimiz çabalarımız boşa gitmesin...
Çok sağol verdiğin bilgiler için Rabb'im yolunu açık etsin sağlıklı sıhhatli evlatlar versin doktor bıosteron verdi üçüncü kutuya başladım incir ceviz badem aslan pençesi çayı içiyorum iki üç aydır olmayınca olmuyor adet olunca tekrar gidecem Dual sitimilasyon bi sorayımHayır canım tabi ki öncelikle kendi derdine düşcen çok doğal sana yardımcı olmayı çok isterim benim tedavi başında 1 yumurtam vardı umutsuzdum tedavinin 5. Günü 2 yumurtam büyüdü opu da 1 i boş çıktı 1 i döllendi donduruldu.4 gün sonra yani aynı ay aynı tedaviye tekrar başladım arkadan Büyüyüp gelen 4-5 tane daha yumurta var çok şükür büyüklükleri de 10-15mm arası haftaya tekrar 2. Opuyu olcam ama maddi olarak 2 tüp bebek tedavisi ilaçlar da 2 defa ödüyosun tabi sadece ilk opuda transfer ücretini peşin ödüyosun 2. Opuda transfer ücreti ödemiyosun 3 bin tl daha düşük ama toplamda 30 bin tl yi gözden çıkarttım extra da benim istanbul da kalacak yerim olmadığı için Otel+yol+yeme içme masrafımız oluyo o da 5 bin gibi bişi olsa 35 bin tl olacak ama inşallah 2. De toplanan yumurtalar boş çıkmaz diye dua ediyorumSizin de emekleriniz boşa çıkmaz inşallah 2 ay biraz takviye kullansan ben ismini unuttum şimdi daha önce yazmıştım adını tmm art-med di onu kullanmıştım alabilirseniz yanında da impryl 2 ay sonra bu dual stimülasyona başlasanız inşallah olur Umudumuzu kaybetmeyelim ben yoğun çalıştığım için iznimi de önce ayarladığım için nasip deyip tek yumurtayla başladım yoksa 2-3 ay öncesinden takviye almadan başlamazdım.sevgi ve dua ile...
Ay ne güzel haber bu sabahimiza mutluluk katti, arkadan gelenler gerçekten daha çok oluyor bende de geçen ay aynı şekilde olmustu doktor ileri yaşta arkadan gelenler daha verimli oluyor derken dogru söylemiş demek, masallah diyelim hepsi büyüsün embriyo olsun canim sana aman nolur takviyeleri sporu aksatma bol kan akışı cok iyi gelecek ben inanıyorum güzel haberlerini bekliyorum yurektenTeşekkürler canım şu redostim i yazdım kafama nar suyu da ok yürüyüş de tmm hatta benim arkadan gelen 3 yumoş 5 olmuş teyzesiben opudan sonraki günlerde mecburiyetten 1.5 saat bisiklet sürmüştüm onun mu faydası oldu bilmiyorum.
Insallah, fayda görelim ise yarasin hepimize şifa olsun o takviyelerİNŞALLAH rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin, umarım fayda görürüz, benim değerlerim hep diplerde biride şunu kullan demedi kendim değerlerime göre alıpkullanıyorum,
Ya transfer olurken de sıkıntıEvet açelya tamamen normal ve biraz da can sıkıcıİdrar testi vermiştim de utanmıştım azıcık
Elbette alışkınlar hemde daha fazlasına da..Ya transfer olurken de sıkıntıNeyse doktor alışkındır sanirim.. Yarin aksam üstü beklenen gun geldi..Az heyecan var sonra 12 gun bekleme süresi..Öncekilerde normal hayatima hareketlerime devam etmistim..Bu defa biraz agirdan almayi düşünüyorum..Bu sicaklarda da eve nasil kapanirim bilmiyorum bakalim..
Aksam ustu olacagim..Sonra 2.5 saat yol geleceğim mecburen..Annem ilk gun olacak sonra dönecek ayni sehirde değiliz..Eşime kaldim anlayacagin..Butun isler ustume kaldi diye soylenip beni insallah strese sokmaz..Sıkıntıya gelemeyen bir adam..Öncekilerde sinirlenip sen istiyorsun diye ugrasiyoruz bana ne demisligi var..Bu defa da aynisini yapmaya kalkarsa sonuc ne olur bilmiyorumElbette alışkınlar hemde daha fazlasına da..Akşamüstü mü olacaksın transferini?
Evde yanında birisi olursa çok daha rahat olur, anne vs. gibi.. Evet biraz daha ağırdan almak gerekiyormuş, sonuncuda ben de o kanaate varmıştım.
Allahım kolaylık versin bu erkekelr heo aynı bizde sperm taşıma işi yapacağız eşim olmadıgıni gör daha isteme diye yapiyorum diyor keisn sorun cikarırlar taşıyamayız dihip duruyorAksam ustu olacagim..Sonra 2.5 saat yol geleceğim mecburen..Annem ilk gun olacak sonra dönecek ayni sehirde değiliz..Eşime kaldim anlayacagin..Butun isler ustume kaldi diye soylenip beni insallah strese sokmaz..Sıkıntıya gelemeyen bir adam..Öncekilerde sinirlenip sen istiyorsun diye ugrasiyoruz bana ne demisligi var..Bu defa da aynisini yapmaya kalkarsa sonuc ne olur bilmiyorumo sinirle kapıyı gosterebilirim..
Kan sualndiricilaro gobekten degil bacağa yada kola bikiyorum ben ama size gobeketen mi dedielr ve morartiyor biraz maalesef yavas vermeye özen gosterinKizlar daha onceki denemelerimde basima gelmediği icin soruyorum kan sulandırıcı igneler gobegimi sağlı sollu mosmor yapti..Ben mi hatali vurdum anlamis degilim..
Evet gobekten dediler..2 farkli igne.. ikisi de morluk yapti...2-3 gunde boyle olduysa devaminda ne hale gelirim kimbilir..yarin bi sorayim bakalim doktora..Kan sualndiricilaro gobekten degil bacağa yada kola bikiyorum ben ama size gobeketen mi dedielr ve morartiyor biraz maalesef yavas vermeye özen gosterin
En konforlusu göbek inan bacak ve kollar daha fazla acıyor. Hamileliğinin ilerleyen zamanlarında bacaklara geçersin. Bende hep morartirdim. Eşimin vurdukları hiç morarmazdi eliyle sıkıştırıp çok hafif yan vuruyordu. birde sanırım ben yaparken kendimi kasıyorum. İstersen esin vursun bir kaç defa dene , sende kasıyor olabilirsinKizlar daha onceki denemelerimde basima gelmediği icin soruyorum kan sulandırıcı igneler gobegimi sağlı sollu mosmor yapti..Ben mi hatali vurdum anlamis degilim..
Kizlar daha onceki denemelerimde basima gelmediği icin soruyorum kan sulandırıcı igneler gobegimi sağlı sollu mosmor yapti..Ben mi hatali vurdum anlamis degilim..
Transferin nerede yapılıyor? Eşinin gönlüne yumuşaklık versin Allah'da, seni inşlh bunaltmasın. 48 saat maximum dikkatli davranırsın, bu süre içinde tutunma gerçekleşiyor sonrasında da yemek yapacaksan misal hep oturarak, ocağın başına da geçersen oturarak filan.. Onun dışı yatay pozisyon.Aksam ustu olacagim..Sonra 2.5 saat yol geleceğim mecburen..Annem ilk gun olacak sonra dönecek ayni sehirde değiliz..Eşime kaldim anlayacagin..Butun isler ustume kaldi diye soylenip beni insallah strese sokmaz..Sıkıntıya gelemeyen bir adam..Öncekilerde sinirlenip sen istiyorsun diye ugrasiyoruz bana ne demisligi var..Bu defa da aynisini yapmaya kalkarsa sonuc ne olur bilmiyorumo sinirle kapıyı gosterebilirim..
Canim doktora sorup koldan müsaade ederse kola geçebilirsin, kolda morarma daha az oluyor ama kol için de yardım lazım, göbekten maalesef çok morarma olmustu bende de o nedenle koldan yapmıştım hep, hatta hayatında iğne yapamayan esim bu sayede iğne yapmaya alıştı. Bir de göbekten progesteron iğne de oluyorsan zaten göbek çevresi çok fena oluyor, yer kalmıyor deliklerden...hepsi geçecek canim insallah saglikla güzel haberler bekliyoruz sendenKizlar daha onceki denemelerimde basima gelmediği icin soruyorum kan sulandırıcı igneler gobegimi sağlı sollu mosmor yapti..Ben mi hatali vurdum anlamis degilim..
Hadi hayırli oslun güzel habelrerini alırız inş.Kizlar transferimi oldum uzaniyorum..Çok rahat geçti.. istersen 3 tane koyabiliriz yaş ileri ve önceki negatiflerinden dolayi dedi ama ben 2 istedim..Bu negatif olursa bir transfer sansim daha var diye kendimi avutmak içinBenim icin dua edin..