- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 42
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #79.181
CAnım bu işler zor,Allah hepimizin yolunu açık etsin gönlüne göre versinBenim karışık canım, ben 35 yaşımda iken direk tüp bebek yaptık, sperm yavaşlığı vardı. İlk denemede hamile kaldım ancak bir sürü plasenta sıkıntısı yaşadım kızım 2,5 ay erken doğdu ve beyin kanaması yaşadı bir sürü travma….şimdi onun yalnız kalmasını istemiyorum özel ilgi gerekiyor ve ona da bize de iyi geleceğini düşünüyorum. Hamilelik süreci beni korkutuyor, Doğal yolla olsun istiyorum eski korkularım nedeniyle. Doğal olur mu zor gibi bu yaşta. Ayrıca ilk denememden dondurulmuş tek tüp çift embriyom var, 4 sene oldu. Olursa sağlıkla olsun inşallah herkese…
İnşallah arkadaşım önemli olan sağlıkla kucağımıza almak donmuşun varsa koydur bence bebekle alakası var mı plesantal sıkıntıların tabiki çok iyi bilmiyorum amaBenim karışık canım, ben 35 yaşımda iken direk tüp bebek yaptık, sperm yavaşlığı vardı. İlk denemede hamile kaldım ancak bir sürü plasenta sıkıntısı yaşadım kızım 2,5 ay erken doğdu ve beyin kanaması yaşadı bir sürü travma….şimdi onun yalnız kalmasını istemiyorum özel ilgi gerekiyor ve ona da bize de iyi geleceğini düşünüyorum. Hamilelik süreci beni korkutuyor, Doğal yolla olsun istiyorum eski korkularım nedeniyle. Doğal olur mu zor gibi bu yaşta. Ayrıca ilk denememden dondurulmuş tek tüp çift embriyom var, 4 sene oldu. Olursa sağlıkla olsun inşallah herkese…
Yarın 3. gün olur , cumada 4. gün embriyosu olur. Yarına kalan embriyo sayısı azalmazsa 5. günü bekliyorlar genelde. Burda bir sürü arkadaş yazdı , 3.gun embriyosu ile hamile kalan. Sen bunlari hiç kendine stres yapma. Pozitif ol, Allah nasip etsin insallah.Arkadaşlar size bişey sorucam . Ptesi opuda 4 yumurta toplandı denildi dünde 4 ünün döllendiği söylendi bugün 1 tanesi malesef gitmiş diğerlerinin durumu iyi dedi ama kalite filan söylemedi güne göre gelişmeleri iyi dedi sadece beni yarın tekrar arayacaklarmış ya yarın ya cuma günü transfer için çağıracağız denildi 3. Gün 4.gün embriyosu ile transferi tutan var mı
Çok teşekkür ederim cevabınız için Allah hepimizin yardımcısı olsunYarın 4. gün olur , cumada 5. gün embriyosu olur. Yarına kalan embriyo sayısı azalmazsa 5. günü bekliyorlar genelde. Burda bir sürü arkadaş yazdı , 3.gun embriyosu ile hamile kalan. Sen bunlari hiç kendine stres yapma. Pozitif ol, Allah nasip etsin insallah.
Canım benim daha önce tutan olmadı ama tutan çok biliyorum. Forumu araştırırsan çok var. Ayrıca kendi yakın çevremde bir arkadaşım 2 tane 3. gün embriyosundan ikizlere 3 aylık hamile, bir diğerinin de 5 yaşında oğlu var. Hatta oğlu olanın 4. denemesinde tuttu. İkisinin de hep 2 embriyosu oluşuyordu sadece , tuttular. Bende 3 kere denedim ama tutmadı. Yani kişiden kişiye değişiyor. Sorun 3. veya 5. gün olması değil. Bir sürü faktör var gebeliği etkileyen.Arkadaşlar size bişey sorucam . Ptesi opuda 4 yumurta toplandı denildi dünde 4 ünün döllendiği söylendi bugün 1 tanesi malesef gitmiş diğerlerinin durumu iyi dedi ama kalite filan söylemedi güne göre gelişmeleri iyi dedi sadece beni yarın tekrar arayacaklarmış ya yarın ya cuma günü transfer için çağıracağız denildi 3. Gün 4.gün embriyosu ile transferi tutan var mı
Benimde embriyolarim 3.gun.. olacaksa öyle de olur..Daha once 2 kez 5.gun embriyosu konuldu tutmadi mesela..Güne takılma, olumlu düşün..Allah nasip etsin insallah..Arkadaşlar size bişey sorucam . Ptesi opuda 4 yumurta toplandı denildi dünde 4 ünün döllendiği söylendi bugün 1 tanesi malesef gitmiş diğerlerinin durumu iyi dedi ama kalite filan söylemedi güne göre gelişmeleri iyi dedi sadece beni yarın tekrar arayacaklarmış ya yarın ya cuma günü transfer için çağıracağız denildi 3. Gün 4.gün embriyosu ile transferi tutan var mı
Haklısın nasipse oluyor hayırlısı olsun hepimizeCanım benim daha önce tutan olmadı ama tutan çok biliyorum. Forumu araştırırsan çok var. Ayrıca kendi yakın çevremde bir arkadaşım 2 tane 3. gün embriyosundan ikizlere 3 aylık hamile, bir diğerinin de 5 yaşında oğlu var. Hatta oğlu olanın 4. denemesinde tuttu. İkisinin de hep 2 embriyosu oluşuyordu sadece , tuttular. Bende 3 kere denedim ama tutmadı. Yani kişiden kişiye değişiyor. Sorun 3. veya 5. gün olması değil. Bir sürü faktör var gebeliği etkileyen.
Amin isteyen herkese nasip olsun hayırlısı ile o kadar heyecanlıyım ve korkuyorum ki ne uyku kaldı ne bişey ama kendimi motive etmeye çalışıyorumBenimde embriyolarim 3.gun.. olacaksa öyle de olur..Daha once 2 kez 5.gun embriyosu konuldu tutmadi mesela..Güne takılma, olumlu düşün..Allah nasip etsin insallah..
Biosteron u fenomom ile birlikte mi kullandın ne zamana kadar kullandinEki Görüntüle 2785668
Isaretlediklerim var içinde cnm fenomom un
İnşallah bu tedavinizle altın yumurtayı bulursunuzBugün istanbul a gidiyorum sabah opum var 2 yumurta büyüdü inşallah arkasından gelenler de var inşallah boş çıkmazlar
Bende aylardir bekledigim icin iyice gerildim..Herseye alınıyorum kafaya takiyorum..Surekli mutsuzluk hali var..Transfer olabilirsem insallah degisir bu ruh halim..Amin isteyen herkese nasip olsun hayırlısı ile o kadar heyecanlıyım ve korkuyorum ki ne uyku kaldı ne bişey ama kendimi motive etmeye çalışıyorum
3. Gün tutundu canım bunları düşünme senArkadaşlar size bişey sorucam . Ptesi opuda 4 yumurta toplandı denildi dünde 4 ünün döllendiği söylendi bugün 1 tanesi malesef gitmiş diğerlerinin durumu iyi dedi ama kalite filan söylemedi güne göre gelişmeleri iyi dedi sadece beni yarın tekrar arayacaklarmış ya yarın ya cuma günü transfer için çağıracağız denildi 3. Gün 4.gün embriyosu ile transferi tutan var mı
Birazdan transfere gireceğim iyi düşünmeye gayret ediyorum desteğiniz için çok teşekkür ederim3. Gün tutundu canım bunları düşünme sen
Rabbim hayırlı transferler etsin sonucu pozitifi olsunBirazdan transfere gireceğim iyi düşünmeye gayret ediyorum desteğiniz için çok teşekkür ederim
Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallah. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.Birazdan transfere gireceğim iyi düşünmeye gayret ediyorum desteğiniz için çok teşekkür ederim
Ne güzel icimi heyecan kapladi, insallah mutlu haberler verirsinBirazdan transfere gireceğim iyi düşünmeye gayret ediyorum desteğiniz için çok teşekkür ederim
Nasil gecti opunuz , guzel haberlerinizi bekliyoruzBugün istanbul a gidiyorum sabah opum var 2 yumurta büyüdü inşallah arkasından gelenler de var inşallah boş çıkmazlar
Ben bugün transfer oldum inan seni çok iyi anlıyorum devamlı korku endişe. Ne kadar olumlu olayım desende zor tabi. Sorunsuzca atlatacaksın inşallahBende aylardir bekledigim icin iyice gerildim..Herseye alınıyorum kafaya takiyorum..Surekli mutsuzluk hali var..Transfer olabilirsem insallah degisir bu ruh halim..