- 17 Mayıs 2016
- 839
- 1.526
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #79.161
Evet malesef bende hiç hamile kalmadım iki kez aşılama oldum bu ilk tüp bebek denemem inşallah olumlu olur. Valla bende tanıyayayım yada tanımayayım farketm Z isteyen herkes için hep dua ediyorum. Hayırlısı olsun hepimiz içinDua ediyorum tüm isteyenlere.Zor iş,5 yıldır uğraşıyorum hiç hamileliği tadamadım.Sizin de mi ilk evladınız olacak Allah nasip ederse?İnşaallah kaliteli yumurtalarınız ve döllenmeleriniz olur
Benimde baska merkezlerde 3 negatifim var..Umit hanimda 4.deneme ama biraz sanssizdim 2 seneyi gecti baslayali..4 toplama yapıldı..zar zor elimizde bikac tane 3.gun embriyolarimiz var..transfer sansini deneyelim dedi ama islerim yolunda gitmedi iste 6 aydir bekliyorum.insallah bu ay olabilirim artik..agriya bakmayin hic belli olmaz..Allah nasip etsin insallah..Elinizde dondurulmus kaldi mi peki? Ümit hanim genelde yedekte bulunduruyor sanirim..Benim de ertelendi ama sonra tahliller düzelince yapıldı.Evet Ümit hocadayım.Bu toplamda 4.denenem ama onunla ilk denemem.Bakalım inşaallah hayırlısı.14 haziran’da Transfer oldum.Siz de mi Ümit hanımdasınız?Umarım sağsalim kavuşuruz bebişlereama bugün adet ağrım var
Canım inşaallah en güzelini diliyorum ikimiz için de.İkimizin de 4.denemesi ve Ümit hanımda buluşmuşuz.Umarım hoca ikimizi de uğurlu gelirBenimde baska merkezlerde 3 negatifim var..Umit hanimda 4.deneme ama biraz sanssizdim 2 seneyi gecti baslayali..4 toplama yapıldı..zar zor elimizde bikac tane 3.gun embriyolarimiz var..transfer sansini deneyelim dedi ama islerim yolunda gitmedi iste 6 aydir bekliyorum.insallah bu ay olabilirim artik..agriya bakmayin hic belli olmaz..Allah nasip etsin insallah..Elinizde dondurulmus kaldi mi peki? Ümit hanim genelde yedekte bulunduruyor sanirim..
Sağolasın. TEcrubelerimi anlattım okyan herkese ders olsun.Bir sürü talihsizlik yaşamışsın canım, çok geçmiş olsun, bebeğin kolaylıkla gelsin insallahbenimde aklımı çok kurcalıyor, ilk fırsatta film cektiricem.
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahKızlar merhaba,40 yaşında olacağım Kasım’da.40 yaşımdayım diyorum.3 kere tüp bebek denedim.Hiç hamile kalamadım.Şimdi 4.denenem.14 Haziran’da transfer oldum.26 Haziran’da test günüm.İnşallah bu mutluluğu tatmayan herkes sağlıkla bebeklerini kucaklarına alır
5 gün kalmış çok heyecanlıCanım inşaallah en güzelini diliyorum ikimiz için de.İkimizin de 4.denemesi ve Ümit hanımda buluşmuşuz.Umarım hoca ikimizi de uğurlu gelirBenim var dondurulmuş.Bakalım hayırlısı Çok uğraşıyoruz,çok yorucu ama inşaallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri
Merhaba ben 15 gün kullanıp ara verdim ama adetimi olumsuz etkilemedi ve daha rahat geçirdim adet günlerimiMerhaba hanımlar, testere dişli aslan pençesi erken adet getirirmi kullanıp böylw birşeyle karşılaşan varmı
Ben de tam tersi.. 3 kere başarısız olunca kesin yine olmayacak diye korkudan test falan yapamıyorum.Test günü de kesin olumsuzsa en azından şu ilaçları iğneleri bırakırım diye yaparım.5 gün kalmış çok heyecanlıben dayanamaz test yapardım
Canım ben de 40 olmak üzereyim, ben de 5 sene önce evlendim. Bence yaptır aşılama bu işler gerçekten AMH'ya bağlı değil, çünkü o sadece sayıyı gösteriyor önemli olan kalite. Yıllar önce 36 yaşındayken çok yakın bir arkadaşım vardı. Ben 1 yıl olmuştu evleneli, o da evli ve benden 2 yaş büyük ama eşi ile hep farklı illerde çalıştıklarından çocuk yapmak istememişler. Sonra eşi tayin oldu geldi yanına. Biz de eşimle çocuk deniyoruz olmuyor, o zaman tabii yapınca olur zannediyorum :) Sonra doktora falan gittik, amh değeri istedi doktor. Ben yaptırırken, dur ben de yaptırayım dedi arkadaşım, benim çıktı 4 küsür onun çıktı 0. bilmem ne. Doktor buna illa tüp yaptırman gerekli çok düşük amh, bitiyor yumurta rezervin dedi.Benim de şaşırdı doktor yaşına göre ne kadar yüksek olur olur dedi :))Arkadaşım o kadar çok ağladı o kadar çok göz yaşı döktü ki, sonra 1 ay sonra tatile çıkıp döndüklerinde hamileydi :)) 1 yumurta 1 yumurta yani arkadaşım, kaliteli olsun yeter. Benim ise bir sürü yumurtam oluştu son 3 tüp bebek denememde, ilkinde döllenen olmadı , diğer ikisinde 2 embriyo oldu onlar da tutunmadılar. 5 yıldır deniyorum daha bir kere gebeliği tadamadım. Şimdi işte 2 dondurulmuş embriyo transfer edildi, bakalım onlar nasıl olacak. O yüzden diyorum yeterki kaliteli olsun. Sayıya takılma. Allah'ım ol deyince ne mucizeler oluyor :)Selam kizlar bende 37 yasindayim hatta bucuk diyebiliriz. Benimde amh degerim 0.78 ve asilama yapalim dedi doktorum. Sonra olmazsa bi sy ara verip 2. Yapariz o da olmadi ozaman tup bebek konusuruz dedi ama kararsizim ben . Su asilama bi sonuclansin ona gore karar vericem sanirim. Gec yasta evlenince de boyle oluyor iste
Benim 1 hafta erken oldu, peki içmeye nezaman başladınız, adet sonumu başımı?Merhaba ben 15 gün kullanıp ara verdim ama adetimi olumsuz etkilemedi ve daha rahat geçirdim adet günlerimi
Olumlu düşünmeye çalışın biliyorum zor ama tutunacak inşallah. Tüp bebek tedavisi gördüğümde biri ile tanışmıştım ve hamilelik takibini doğumu nerede yapacaksın diye sormuştum. Kız bana ay tutmaz ki bu 5-6. Denemem demişti sen oraları mı planlıyorsun demişti ve o zaman ben ne kadar pozitif düşünmüşüm hep sonradan anladım.Ben de tam tersi.. 3 kere başarısız olunca kesin yine olmayacak diye korkudan test falan yapamıyorum.Test günü de kesin olumsuzsa en azından şu ilaçları iğneleri bırakırım diye yaparım.
Benim adetim zaten 3 gün sürüyor gününe takılmadım ama başladığımda adetim yeni bitmişti, 15 gün kullandım, sabah akşam içtim ve bıraktım. Bu ay da içiyorum ama akşamları içmediğim oldu biraz salladım aşı oldum diye.Benim 1 hafta erken oldu, peki içmeye nezaman başladınız, adet sonumu başımı?
Sağolun :) Siz de durumlar nedir?Olumlu düşünmeye çalışın biliyorum zor ama tutunacak inşallah. Tüp bebek tedavisi gördüğümde biri ile tanışmıştım ve hamilelik takibini doğumu nerede yapacaksın diye sormuştum. Kız bana ay tutmaz ki bu 5-6. Denemem demişti sen oraları mı planlıyorsun demişti ve o zaman ben ne kadar pozitif düşünmüşüm hep sonradan anladım.
Ben sadece sabah kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum, bu bitince hayıta başlayacam inşallah, arkadaş 43 yaşında hayıt kullanınca hamile kaldı, inşallah bizlerede nasip olurBenim adetim zaten 3 gün sürüyor gününe takılmadım ama başladığımda adetim yeni bitmişti, 15 gün kullandım, sabah akşam içtim ve bıraktım. Bu ay da içiyorum ama akşamları içmediğim oldu biraz salladım aşı oldum diye.
Orasi oyle tabi ama 11 aydir deniyoruz olmayinca insan umutsuzluga dusuyor yine de sukrediyorum o ayri. Umarim seninde yuzun guler tranferin tutar .Canım ben de 40 olmak üzereyim, ben de 5 sene önce evlendim. Bence yaptır aşılama bu işler gerçekten AMH'ya bağlı değil, çünkü o sadece sayıyı gösteriyor önemli olan kalite. Yıllar önce 36 yaşındayken çok yakın bir arkadaşım vardı. Ben 1 yıl olmuştu evleneli, o da evli ve benden 2 yaş büyük ama eşi ile hep farklı illerde çalıştıklarından çocuk yapmak istememişler. Sonra eşi tayin oldu geldi yanına. Biz de eşimle çocuk deniyoruz olmuyor, o zaman tabii yapınca olur zannediyorum :) Sonra doktora falan gittik, amh değeri istedi doktor. Ben yaptırırken, dur ben de yaptırayım dedi arkadaşım, benim çıktı 4 küsür onun çıktı 0. bilmem ne. Doktor buna illa tüp yaptırman gerekli çok düşük amh, bitiyor yumurta rezervin dedi.Benim de şaşırdı doktor yaşına göre ne kadar yüksek olur olur dedi :))Arkadaşım o kadar çok ağladı o kadar çok göz yaşı döktü ki, sonra 1 ay sonra tatile çıkıp döndüklerinde hamileydi :)) 1 yumurta 1 yumurta yani arkadaşım, kaliteli olsun yeter. Benim ise bir sürü yumurtam oluştu son 3 tüp bebek denememde, ilkinde döllenen olmadı , diğer ikisinde 2 embriyo oldu onlar da tutunmadılar. 5 yıldır deniyorum daha bir kere gebeliği tadamadım. Şimdi işte 2 dondurulmuş embriyo transfer edildi, bakalım onlar nasıl olacak. O yüzden diyorum yeterki kaliteli olsun. Sayıya takılma. Allah'ım ol deyince ne mucizeler oluyor :)
Merhaba; ben de ota jinemed’de Günseli Hoca ile bir ön görüşme yaptım. Kararsızım nerede başlayacağım konusunda.Ota jinemed canim. Ani bir başlangıç oldu. Hazir home office calisiyorken basladik bakalim.
Benim karışık canım, ben 35 yaşımda iken direk tüp bebek yaptık, sperm yavaşlığı vardı. İlk denemede hamile kaldım ancak bir sürü plasenta sıkıntısı yaşadım kızım 2,5 ay erken doğdu ve beyin kanaması yaşadı bir sürü travma….Sağolun :) Siz de durumlar nedir?
Canim ben cok memnun kaldım. Kac tane yumurta aldıysa hepsi olgun cikti. Lab zaten cok iyi. Tum yumurtalar neredeyse dollendi. Ilk defa ben 5. Gun embriyosu gordum hem de 11 tane. Cok titiz çalışan bir doktor. Yumurta toplama aşamaları gercekten cok başarılıydı. Baska yerde de tup bebek denemis olan biri olarak net farki görebildim.Merhaba; ben de ota jinemed’de Günseli Hoca ile bir ön görüşme yaptım. Kararsızım nerede başlayacağım konusunda.
siz memnun kaldınız mı acaba ?