Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Açelya e2 değerin kaç çıktı

Açelya e2 değerin kaç çıktı
Adetin 11.gunu 160 çıktı..progesterona baslamak icin 200 un üstünde istiyoruz dedi..zaten rahim kalinligimda 7 mm yani onun da biraz daha kalinlasmasi gerekiyormus..
Dondurulmus transferi olan arkadaslar kacinci gun transfer olmustunuz??benim tahlillerim normal cikarsa ptesi 15.gun oluyor progesterona baslanacak.. Yanlis bilmiyorsam progesteron 4-5 gun kullaniliyor..oyle olunca adetin 20.gunu transfer icin cok gec olmuyor mu? Benim adetlerim zaten 24-26 gun sürüyor..transfer sonucu beklerken oldum mu olacagim mi diye dert eder dururum kesin

Okuyunca notlarıma baktım da,dondurulmuş transferimde estrofem başlamışım 18 gün sonra da transferim olmuş.

Açelya selam,dondurulmuş transferim adetin 23. günene denk geldi.hemşireye sordum çok geç değil mi ya adet olursam diye.merak etme biz zaten ilaçlarla onu engelliyoruz dedi.transfere hazırlıkta estroferm veriyorlar o engelliyor sanırım.

Merhaba kizlar..herkesin tedavisi guzel sonuçlanır insallah bennde 6.tedavima basladim 2 yumurta gorunuyor insallah saglikla ilerlerler..

Ocakta 6 taneydi daha...nisanda tedaviye baslamistim 2 ye düşmüştü hala da öyle...nisandwki kimyasal gebelikti o yuzden inanilmaz korkuyorumn

Ah bu korkular bitmiyor bitmiyor. İnşallah bu sefer senin için çok güzel sonuçlanır. Endişeler bırakmıyor peşimizi Rabbim yardımcın olsun

Siz ne yaptınız ben de44 transfer sonucu bekliyorum ilk deneme . umudum yok yedince günde ikinci gün emb neg çıktı kanda

Okuyunca notlarıma baktım da,dondurulmuş transferimde estrofem başlamışım 18 gün sonra da transferim olmuş.
Tesekkur ederim demekki 20.gunden sonra da yapılabiliyor..İcim rahatladı biraz

Slm kızlar bende dün 9.negatifimi aldım.tek yumurta 2.gün transferiydi
9 deneme derken hepsinde transfer olmus muydunuz? Niye 2.gun transfer etme geregi duydular ki? Benimde 2.denememde apar topar 2.gun transfer etmislerdi..simdiki aklim olsa en azindan 3.gune cikacaklar mi diye bekletirdim..En azindan transfer iptal olurdu negatifi gormekten iyidir..

Siz ne yaptınız ben de44 transfer sonucu bekliyorum ilk deneme . umudum yok yedince günde ikinci gün emb neg çıktı kanda
Ya sormayın öyle kötü bir gündeyim ki suan, buraya yazıp kimseye negatif enerjim olmasin istedim ama sizin mesajı görünce de içimi dökeyim bari dedim , ben dün opu oldum, ama artık o kadar tecrubelesmisim ki size yemin ederim arayıp dun için yapmayalım bir gün daha bekleyelim yani ben bir gün daha iğne olayım diyecektim çünkü yumurtaların ikisi kucuk gelmisti bana(17-18 mmdi) ama sonra dedim doktor ne karışıyorsunuz der kızar ses etmeyeyim, sustum. Bugün labaratuvardan arıyorlar sizden aldığımız 2 yumurta olgun çıkmadı dünden bugüne beklettik olgunlaştı yeni dollemeye çalışacağız diye, ya nasıl bozuldu moralim, şunu ben cahil halimle anliyabiliyorsam siz neden özen göstermediniz arkadaş ya, valla moralim çok bozuk diyorum erken topladınız ondan böyle di mi diyorum, kem kum ediyor, umudunuzu yitirmeyin diyor, ya ben o 3 yumurta için canımı disime takmışım hata kabul edilecek zaman mi hal mi var, kisaca bende umut filan kalmadı döktüğüm paranın hesabı da kalmadı, napicam bilmiyorum, şikayet de edemezsin kendilerince bir açıklama bulurlar, parayı da geçtim ben eşime her ay bir olmadi bahanesi sunuyormus durumuna düşmekten yoruldum artık ya, ay kusura bakmayın nolur cok canim sıkıldı inşallah siz güzel sonuçlar alın belli olmaz 7.gun henüz erken umudunuz kırılsa bile moralinizi ayakta tutmaya çalışın ben de aynı umutsuzluktayim sizi anlıyorum cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…