Ya sormayın öyle kötü bir gündeyim ki suan, buraya yazıp kimseye negatif enerjim olmasin istedim ama sizin mesajı görünce de içimi dökeyim bari dedim , ben dün opu oldum, ama artık o kadar tecrubelesmisim ki size yemin ederim arayıp dun için yapmayalım bir gün daha bekleyelim yani ben bir gün daha iğne olayım diyecektim çünkü yumurtaların ikisi kucuk gelmisti bana(17-18 mmdi) ama sonra dedim doktor ne karışıyorsunuz der kızar ses etmeyeyim, sustum. Bugün labaratuvardan arıyorlar sizden aldığımız 2 yumurta olgun çıkmadı dünden bugüne beklettik olgunlaştı yeni dollemeye çalışacağız diye, ya nasıl bozuldu moralim, şunu ben cahil halimle anliyabiliyorsam siz neden özen göstermediniz arkadaş ya, valla moralim çok bozuk diyorum erken topladınız ondan böyle di mi diyorum, kem kum ediyor, umudunuzu yitirmeyin diyor, ya ben o 3 yumurta için canımı disime takmışım hata kabul edilecek zaman mi hal mi var, kisaca bende umut filan kalmadı döktüğüm paranın hesabı da kalmadı, napicam bilmiyorum, şikayet de edemezsin kendilerince bir açıklama bulurlar, parayı da geçtim ben eşime her ay bir olmadi bahanesi sunuyormus durumuna düşmekten yoruldum artık ya, ay kusura bakmayın nolur cok canim sıkıldı
inşallah siz güzel sonuçlar alın belli olmaz 7.gun henüz erken umudunuz kırılsa bile moralinizi ayakta tutmaya çalışın ben de aynı umutsuzluktayim sizi anlıyorum cok