- 12 Mayıs 2007
- 1.200
- 1.220
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #78.861
Çok teşekkür ederim. Evet başka doktora da danışmak istiyorum çünkü tüp bebek dışında bir alternatife ihtiyacım var öncelikle. Moralim çok bozuldu ama olumlu haberleri okumaya çalışıyorum şu günlerde.merhaba . bence adetiniz neden azaldı onu araştırın derim. rahim yapışıklığı olabilir yada rahim inceliğinden olabilir. amh değerinize , tromboli panelinize, hormon tahlillerinizi, eşinizin ve sizin genetik tahlillerini yaptırın derim. daha doğrusu bunları araştırtacak bir doktor bulup onunla devam edin derim. çünkü her doktor bunlara baktırmıyor. birde genel kan analizi yaptırıp eksik vitaminin varsa yada tiroid vs. sorunlarınız varsa onları takviye edin. ayrıca buradaki formlardan okuduğum kadarı ile, yumurta kalitesini artırmak için arı sütü , omega + Q10 gibi takviyeler,avocado yemek, sağlıklı beslenmek , yürüyüş yapın. ve bence ovulasyon testleri ile yumurtlama takibi yapıp deneyin derim.
birde youtube birgebeningünlüğünün yumurtlama masajı, yumurta kalitesini arttıran masajları var onları deneyin.
hiç moralinizide bozmayın bu işte moral gerekiyor. maşallah kızınız var zaten ,inşallah hayırlısı ile 2. bebeğinizde olur.
Belki da eşimin sperm değerlerini 20 günde artırdığı için iyi olduğunu düşünüyorum.O daha iyi demek ki.
Ben prowomen kullandığımda hep.midem bulanıyordu çoğu kişide yapmıyormuş.
İnş Rabb'im bu yollarda bekletmez.Belki da eşimin sperm değerlerini 20 günde artırdığı için iyi olduğunu düşünüyorum.
Sağlıkla dünyaya getirin inşTeşekkürler ediyorum darısı size inşlh. Tam emin değilim ama 6bc gibi kalmış aklımda.
Daha önce paket ürünler şeker ekmek tüketiyormuydunuzİnş Rabb'im bu yollarda bekletmez.
Ben beslenmeme dikkat etmeye başladım Dr olumsuz konuşunca
Teşekkür ediyorum. Tez vakitte sizlere de nasip olsunSağlıkla dünyaya getirin inş
Arı sütünü bebeğim hadinin de belirttiği gibi günde 2 kez kullanmanızı tavsiye ederim. Sabah ve akşam aç olarakTekrar merhaba, ben ari sütunu 1 ay daha fazla kullanmak için tedavimi temmuza erteledim, çünkü 2 kere devlette tüp yaptım ve hep 1 y umurtam oldu. Bu sefer bahceci de tedavi olacağım ve işi sıkı tutmak istiyorum, maddi ve manevi son bir şansım olacak bu.
Daha iyi olur ve 2. Gün kontrolde sayınız guzel çikarsa temmuzda baslayabilirsiniz yani doktorunuz sizin duruma göre karar verir hadi hayırlısı ins size de fayda ederTekrar merhaba, ben ari sütunu 1 ay daha fazla kullanmak için tedavimi temmuza erteledim, çünkü 2 kere devlette tüp yaptım ve hep 1 y umurtam oldu. Bu sefer bahceci de tedavi olacağım ve işi sıkı tutmak istiyorum, maddi ve manevi son bir şansım olacak bu.
Kesinlikle beslenme çok önemli. Bir de onlar olumsuz konuştukça sen daha fazla olumlu düşün moralini bozma.İnş Rabb'im bu yollarda bekletmez.
Ben beslenmeme dikkat etmeye başladım Dr olumsuz konuşunca
Arısütü ben de alacağım. Tavsiye edeceğiniz güvenilir markalar nelerdir acebaDaha iyi olur ve 2. Gün kontrolde sayınız guzel çikarsa temmuzda baslayabilirsiniz yani doktorunuz sizin duruma göre karar verir hadi hayırlısı ins size de fayda eder
Aynen, doğru mantık, inş öyle olmaya çalışalım hepimizde.Kesinlikle beslenme çok önemli. Bir de onlar olumsuz konuştukça sen daha fazla olumlu düşün moralini bozma.
Aslında hayır, ama meyve, sebze pek tüketmiyor su az içiyordum.Daha önce paket ürünler şeker ekmek tüketiyormuydunuz
İse yaramasina sevindim canım, hersey yolunda gidecek inşallah bizi haberdar et mutlaka, bol şanslarMerhaba, bugun basladim yeni tedaviye baskilama icin kullandigim ilaclar simdilik ise yaramis gibi gorunuyor umarim ignelere cevap aliriz
İnsallah canim cok tesekkurlerİse yaramasina sevindim canım, hersey yolunda gidecek inşallah bizi haberdar et mutlaka, bol şanslar
Bu ay kullanmistim canim biliyorsun bende dondurulmus transfer olacagim..adetin 3.gunu vurulmustum ama malesef 1 yumurtayi baskilamamis ve büyümüş iptal oldu..simdi adetten 1 hafta once vurulacak..insallah bu defa baskilanir..lucrinin tek olumsuz yanı sanirim rahim gec kalinlasiyor.. onceki iptallerde rahim kalinligim cok guzelken bu ay 5.5 mm ancak kalinlasmisti doktor igne yuzunden dedi..Kizlar lucrin igne kullandınız mı? Bu igne gercekten kullanılması sart mi? Bir de islem gormus rahime ngsli 2 embriyo transfer edilemez mi tek mi transfer etmek lazim