Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok teşekkür ederim. Evet başka doktora da danışmak istiyorum çünkü tüp bebek dışında bir alternatife ihtiyacım var öncelikle. Moralim çok bozuldu ama olumlu haberleri okumaya çalışıyorum şu günlerde.

Tekrar merhaba, ben ari sütunu 1 ay daha fazla kullanmak için tedavimi temmuza erteledim, çünkü 2 kere devlette tüp yaptım ve hep 1 y umurtam oldu. Bu sefer bahceci de tedavi olacağım ve işi sıkı tutmak istiyorum, maddi ve manevi son bir şansım olacak bu.

Arı sütünü bebeğim hadinin de belirttiği gibi günde 2 kez kullanmanızı tavsiye ederim. Sabah ve akşam aç olarak

Merhabalar, yorumlarınızı takip ediyorum. Bekleyenlere en kısa zamanda müjde olsun dilerim Benim de geçen sene fsh 14, e2 55 lh 5,93 çıkmıştı. Doktor muayenede yumurta sayısı iyi demişti. Engel olmayacak kadar küçük polip de var demişti. Hemen polipleri alıp tüp bebek yapalım istedi doktor. Ancak, bir kızım var tüp bebek yöntemi ile ilk denemede hamile kalmıştım, erken doğum ve bir sürü sıkıntı yaşadık, kızımda hasar bıraktı. Şimdi doğal yolla kardeşi olsun istiyorum. Bu değerler belki de daha da arttı, bilmiyorum bu sene 39 oldum. Ümitsizlik var içimde nedense. Acaba doğal yolla mucize beklemek boşuna mı diyorum. Bu ay testere dişli Aslan pençesi çayı içtim ve omega q10 kullanıyorum.

Daha iyi olur ve 2. Gün kontrolde sayınız guzel çikarsa temmuzda baslayabilirsiniz yani doktorunuz sizin duruma göre karar verir hadi hayırlısı ins size de fayda eder

Kizlar lucrin igne kullandınız mı? Bu igne gercekten kullanılması sart mi? Bir de islem gormus rahime ngsli 2 embriyo transfer edilemez mi tek mi transfer etmek lazim

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi yumurtlama düzenini bozuyor mu ? Negatif denememden sonra ovulasyon testi takibi yapıyorum ama yumurtlama günüm geçmesine rağmen test silik. Normalde kıpkırmızı olurdu. Erken mi yumurtladım? Geç mi yumurtlayacağım yoksa bu ayın boş geçme ihtimali var mı?

Kizlar lucrin igne kullandınız mı? Bu igne gercekten kullanılması sart mi? Bir de islem gormus rahime ngsli 2 embriyo transfer edilemez mi tek mi transfer etmek lazim
Bu ay kullanmistim canim biliyorsun bende dondurulmus transfer olacagim..adetin 3.gunu vurulmustum ama malesef 1 yumurtayi baskilamamis ve büyümüş iptal oldu..simdi adetten 1 hafta once vurulacak..insallah bu defa baskilanir..lucrinin tek olumsuz yanı sanirim rahim gec kalinlasiyor.. onceki iptallerde rahim kalinligim cok guzelken bu ay 5.5 mm ancak kalinlasmisti doktor igne yuzunden dedi..
Şart mi demissin ya dondurulmusta yumurta gelismemesi gerekiyor genelde baskilayamadiklarinda vuruyorlar sanirim..ayrica embriyo sayisinin senin islem gormenle alakasi oldugunu düşünmüyorum..eger mumkunse ikisini de koymalarını iste..Ama senin hamile kalma sikintin degil de genelde ilerlememesi sikintin oldugu icin tutma olasiligi yuksek diye belki tek koymayi tercih edecek olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…