Merhaba arısütünü tedaviden önce ne kadar hangi zamanlarda kullanmak gerekiyor.
Arısütü ben de alacağım. Tavsiye edeceğiniz güvenilir markalar nelerdir aceba
Günaydın ilk soruyu
A acelya30 cevaplamış sağolsun.kısa bir ekleme.ari sütüne başlamanın günü yok hemen bugün baslayin.tedaviden en kötu 1 ay önce en iyi de 3 ay veya sürekli kullanin
Boyle yiyip 5. Tedavisinde böyle yiyip 7. Tedavisinde anne oldu 2 kız.yasta onemli biri 39 yasinda 7. Tedavide ngs yoktu pozitifi aldı.
Digeri 41 yasinda ngs.ye 2 embriyoyu ayni opuda gondermis (başariya bakar misin oncesi 4 koca negatif-yumurta 2 genelde) ikisi de sağlıklı gelen 2 embriyodan 5. Tedavide ikizler var.
Bizim bu iki kızda yaş diyorum ama masallah hic olacak gibi degildi.gayet bizim gibi vasat öğrencilerdi ari sütüyle atağa gectiler
ikisinin de yumurtasi 1- 2 civari ama tedavide 3. Gun herkes kadar iyi embriyosu oluyordu.
Her iki kızda 6 ay kadar icti.tesadufen yani, tedaviden 3 ay önce basladilat.tedaviler uzun suruyor arada 7. Hafta düsükle sonuc alip beklemeden bir ay sonraki 7. Tedavide pozitif olan kizda hic birakmadi.kızi var 7-8 aylik yeri ayridir birbirimiz icin ..o nedenle 6 ay icti....
Tedavine az kala veya havuzsa tamamen icinizden geldigi zamanda yani tedavinin gidisatina gore sabah aksama cikarin ari sutunu ve ayrica polen yiyiniz her gun.
Marka veremiyorum.bizim bu 2 kız egricayirin ampulünü aldi.ben mersin toros yerli balcidan krem olanı yedim.tadi cok güzeldi halende bal aldigım oluyor.bence yerli hepsinden güzel.ama bizim kızlar almadi ondan .
Basit bir urün olmamalı yine egricayır beeo gibi olmalı.insallah sana da etki eder buradan @Biscolatamm a soralım güzel hamilemiz ne marka kullanmıs acaba
Basarılar dilerim.herseyi yapın hersey mukemmel olsun ondan sonrası da Allahtan stres hic yapmayın değmiyor üzüldugünle kalıyorsun