Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bu ay kullanmistim canim biliyorsun bende dondurulmus transfer olacagim..adetin 3.gunu vurulmustum ama malesef 1 yumurtayi baskilamamis ve büyümüş iptal oldu..simdi adetten 1 hafta once vurulacak..insallah bu defa baskilanir..lucrinin tek olumsuz yanı sanirim rahim gec kalinlasiyor.. onceki iptallerde rahim kalinligim cok guzelken bu ay 5.5 mm ancak kalinlasmisti doktor igne yuzunden dedi..
Şart mi demissin ya dondurulmusta yumurta gelismemesi gerekiyor genelde baskilayamadiklarinda vuruyorlar sanirim..ayrica embriyo sayisinin senin islem gormenle alakasi oldugunu düşünmüyorum..eger mumkunse ikisini de koymalarını iste..Ama senin hamile kalma sikintin degil de genelde ilerlememesi sikintin oldugu icin tutma olasiligi yuksek diye belki tek koymayi tercih edecek olabilir..
Ngsli 2 embriyo transfer edemem dedi sana. Istersen baska doktordan da gorus alabilirsin dedi. Ben de baska bir doktorla daha görüşeceğim. Benim kurtaj operasyonundan dolayi rahimde az da olsa sorunlar kaldi maalesef. Histeroskopi de yapılmasına rağmen ufak bir alanda bir sorun gozukuyor. Cok önemsemediklerini doktor onu. Yarin bu lucrin igneyi de soracağım. Kullanmak istemediğimi ilettim zaten doktora. Cok da gerekli degil demisti. Ama bu transfer tutmazsa diger transferde lucrini kullanmamız gerekir dedi.

Canim ben regenesis max da yazan yeri internette arastirip bulmuştum. Her ilacın farkli oluyor. Kendi ilacının neyse onu bul. Ara musteri temsilcisine baglan onlar seri barkod no falan istiyor sana bir whatsup numarasi veriyor sen de ilacın fotoğraflarını atıyorsun on arka yan seklinde bir de tableti o barkodtan tarama yapiyorlar.
Tamam canim cok sagol

Ben opu gününden 1 gün önce bırakmıştım,bu sefer son güne kadar kullanıcam demiştim☺️
Tesekkur ederim @biskolataamm ben de kullanicam insallah kaliteye de cok etkisi olmustur ve olur 🥰😇 Yapilan arastirmalari paylasmislar bal ve urunlerine alerjisi olanlar tuketmesin denilmis, Sende etkisi fark edildi mi?

Merhaba arısütünü tedaviden önce ne kadar hangi zamanlarda kullanmak gerekiyor.
Arısütü ben de alacağım. Tavsiye edeceğiniz güvenilir markalar nelerdir aceba
Günaydın ilk soruyu A acelya30 cevaplamış sağolsun.kısa bir ekleme.ari sütüne başlamanın günü yok hemen bugün baslayin.tedaviden en kötu 1 ay önce en iyi de 3 ay veya sürekli kullanin
Boyle yiyip 5. Tedavisinde böyle yiyip 7. Tedavisinde anne oldu 2 kız.yasta onemli biri 39 yasinda 7. Tedavide ngs yoktu pozitifi aldı.
Digeri 41 yasinda ngs.ye 2 embriyoyu ayni opuda gondermis (başariya bakar misin oncesi 4 koca negatif-yumurta 2 genelde) ikisi de sağlıklı gelen 2 embriyodan 5. Tedavide ikizler var.👏👏👏💖💖
Bizim bu iki kızda yaş diyorum ama masallah hic olacak gibi degildi.gayet bizim gibi vasat öğrencilerdi ari sütüyle atağa gectiler 😂
ikisinin de yumurtasi 1- 2 civari ama tedavide 3. Gun herkes kadar iyi embriyosu oluyordu.
Her iki kızda 6 ay kadar icti.tesadufen yani, tedaviden 3 ay önce basladilat.tedaviler uzun suruyor arada 7. Hafta düsükle sonuc alip beklemeden bir ay sonraki 7. Tedavide pozitif olan kizda hic birakmadi.kızi var 7-8 aylik yeri ayridir birbirimiz icin ..o nedenle 6 ay icti....
Tedavine az kala veya havuzsa tamamen icinizden geldigi zamanda yani tedavinin gidisatina gore sabah aksama cikarin ari sutunu ve ayrica polen yiyiniz her gun.
Marka veremiyorum.bizim bu 2 kız egricayirin ampulünü aldi.ben mersin toros yerli balcidan krem olanı yedim.tadi cok güzeldi halende bal aldigım oluyor.bence yerli hepsinden güzel.ama bizim kızlar almadi ondan .
Basit bir urün olmamalı yine egricayır beeo gibi olmalı.insallah sana da etki eder buradan @Biscolatamm a soralım güzel hamilemiz ne marka kullanmıs acaba 💟
Basarılar dilerim.herseyi yapın hersey mukemmel olsun ondan sonrası da Allahtan stres hic yapmayın değmiyor üzüldugünle kalıyorsun 🙋🙏

Son düzenleme:
Tesekkur ederim @biskolataamm ben de kullanicam insallah kaliteye de cok etkisi olmustur ve olur 🥰😇 Yapilan arastirmalari paylasmislar bal ve urunlerine alerjisi olanlar tuketmesin denilmis, Sende etkisi fark edildi mi?
Bünyem oldukça alerjiktir fakat şükür ki bu bal polen ürünlerine bir reaksiyonum olmadı. İlk tedavimde hiç, 2.tedavimde ise çok az bir süre kullanmıştım, 2 farklı dr. sağ yumurtalığımın tamamen küçüldüğünü ve yumurta üretmediğini söylemişlerdi.
Sonra 3.tedavimde daha bilinçlenmiştim ve arı sütü işine ağırlık vermiştim, ne olduysa küçülen ve hiç yumurta vermeyen sağ tarafım kanlanmaya ve yumurta vermeye başladı.
Bu arı sütü şahsi fikrim bir mucize.İki kez tüp ampül olandan almıştım, 2 kez de kavanoz formunda olandan. Her ikiside aynı etkiye sahip olsada, kaliteli embriyo elde edişim kavanozdan sonra olduğu için onu önermek isterim.Tüm ürünlerimi eğriçayır sitesinden aldım

Bünyem oldukça alerjiktir fakat şükür ki bu bal polen ürünlerine bir reaksiyonum olmadı. İlk tedavimde hiç, 2.tedavimde ise çok az bir süre kullanmıştım, 2 farklı dr. sağ yumurtalığımın tamamen küçüldüğünü ve yumurta üretmediğini söylemişlerdi.
Sonra 3.tedavimde daha bilinçlenmiştim ve arı sütü işine ağırlık vermiştim, ne olduysa küçülen ve hiç yumurta vermeyen sağ tarafım kanlanmaya ve yumurta vermeye başladı.
Bu arı sütü şahsi fikrim bir mucize.İki kez tüp ampül olandan almıştım, 2 kez de kavanoz formunda olandan. Her ikiside aynı etkiye sahip olsada, kaliteli embriyo elde edişim kavanozdan sonra olduğu için onu önermek isterim.Tüm ürünlerimi eğriçayır sitesinden aldım
masallah canim ne guzel olmus 🥰🍀 ben de gecen seneki tedavimde kullanmistim ve ermbriyo kalitelerim epey fark etmisti . Bu sene de 3 aydir kullaniyorum sadece tedaviye baslayinca devam edip etmemekte kararsiz kaldim fakat kullanmaya karar verdim ve devam ediyorum insallah bu sefer guzel sonucu alirim senin gibi 🤲🙏

Mesajımda güvenilir yerli balcı demeyi unuttum.güvendiginiz varsa alin.ayrica fiyati cok uygun tüm urunlerden uzak durun.egricayira 3 asagi yakin olmali yerli balcı nin fiyati.
Çok teşekkür ederim canım benim en iyisi sanırım eğriçayır ampül gibi. Hem muhafazası kolay hem de kullanımı.

Çok teşekkür ederim canım benim. Deneyeceğim ben de hepsini tek tek.

Evet ccanım 4000 tl taze emriyo değilde dondruulmuş emriyo gerekirse çözmek ve tranfer ayrıca 4000 tl alınıyor. Bu bedel heryerden alınıyormuş. Doğru ben araştırdım lınıyor ama 2500 falan en fazla alınan para. Yıllık dondurmadan farklı birşey bu. Rahim durumuna göre opudan sonra karar veriliyor. Yasemin Hanım da sürekli insta hesabından pozitif sonuçları paylaşıyor hastalarının içim gidiyor. Ama şuan güzel bir haber aldım. Eşimin arkadaşı Bülent hocada geçen ay tedavi gördü tüp bebek. Pozitif sonuç almışlar :KK70: Bülent hocayı deneyeceğim sanırım.
Merhaba yasemin hanıma devam ettiniz mi sonuç alabildiniz mi acaba bide on görüşmesi varmı tesekkurler

Kizlar 6 aydir ya baslarken tsh yada basladiktan sonra progesteron yuksekligi yuzunden transfer olamiyordum.. Bu ay tsh 2.65 çıktı.. aslinda 2.5 alti olmasini istiyorlardi ama sanirim benim yeter artik deyisimi hissetti ve ilac dozunu arttirarak tedaviye basladik.. progesteronu baskilamak icin bu defa lucrin vuruldum.. carsamba tahlil yapilacak ve transfer olup olmayacagim belli olacak.
Bana da dua ederseniz sevinirim.. o kadar para verip aldigim lucrin de etki etmezse ne yapacaklar bilmiyorum

hayırlısı için dualarım seninle inşallah vakti gelmiştir sağsağlim transfer olursun ve mutlu sona bebişine kavuşursun.

Kizlar bugun gonal-f igneye menogon igne eklendi , baskilamadan dolayi tum yumurtalar ayni cevabi vermedigi icinmis, uzun protokol uyguluyoruz.

Ben yasadim canim..igneli tedavilerden sonuc alamadim klomenle cok şükür 3 yumurta elde ettik.. en mantikli olani yapmışsın..transferim negatif olursa ve tekrar deneyecek olursam klomenle devam edicez..zaten elde 1 veya 2 varken ignelere o kadar para vermek mantiksiz..
ilk defa klomenle toplama tedavisine başladım, ama yumurtalarım büyümediler. tedavim iptal oldu. yine yıkım oldu tabii :KK43:
muhtemelen verimsiz bir aya denk geldim diye kendimi telkin edip, sonraki ay tekrar kontrole gitmeyi düşünüyorum

X