- Konu Sahibi akideciknane
- #78.821
Insallah canim ya bakalim yarin tahlillerde belli olacak son durum..Bu defa da olmazsa nasil bir yol izleyecekler merak ediyorum..Açelya herşey yolunda gitsin ...hayırlısıyla transferini olursun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim ya bakalim yarin tahlillerde belli olacak son durum..Bu defa da olmazsa nasil bir yol izleyecekler merak ediyorum..Açelya herşey yolunda gitsin ...hayırlısıyla transferini olursun inşallah
Dermoaktifin puanları da iyi güvenilir benceAnladim canim indirimde olan dermoaktif deydi alan oldumu acaba arkadaslar
eşinizin sperm sayısını Yükseltmek için ne verdi?Supralife women ve men yazdı doktor eşimin sperm sayısını yükseltti. Prowomen ben de de kilo artışı yaptı.
İnş yarıyordur.Ben değer artışı için kullanmadım. kaliteli yumurta için kullandım. tabi onuda ölçtüremediğimden bilmiyorum işe yaradımı.
Sagol canim alayim bendeDermoaktifin puanları da iyi güvenilir bence
Supralife pharma for men kullandı. 1 ayda bayağı arttı değerleri.eşinizin sperm sayısını Yükseltmek için ne verdi?
Bende 10 kg dan fazla aldırdı kof şiş, hormon almışım gibi.
Promen k yı biliyor musun? Eşimde onu kullanmıştı.Supralife pharma for men kullandı. 1 ayda bayağı arttı değerleri.
Dün belli oldu teyzesi erkek olacakmışzorluyor zorlamaz mııolsun yeter ki sağlıkla dünyamıza gelsin inşallah.Hamile arkadaslar hamilelikleriniz nasil gidiyor? Cok zorlamamistir insallah ufakliklar sizi. cinsiyeti belli oldu mu?
Ben de akakce sitesinden dermoailem saticisindan aldım 2 hafta önce, rakam 282 TL idi, bilgi olarak ileteyimAnladim canim indirimde olan dermoaktif deydi alan oldumu acaba arkadaslar
bir erkek bebek daha mı geliyor oyy maşallah oğlun geliyor demek çok sevindim sağlıkla mutlulukla gelsin ve güzel güzel büyüt inşallah BiscolatamDün belli oldu teyzesi erkek olacakmışzorluyor zorlamaz mııolsun yeter ki sağlıkla dünyamıza gelsin inşallah.
Ben hamileligimde 3 ay baya cekmistim..surekli kusuyordum..kilo kaybetmistim baya..simdi yine aynisi olsa katlanirim katlanilmaz mi hic..yeterki nasip olsun kucagimiza almak..Dün belli oldu teyzesi erkek olacakmışzorluyor zorlamaz mııolsun yeter ki sağlıkla dünyamıza gelsin inşallah.
Hayirli olsun demeyi unuttum..saglikla gelsin insallah..Dün belli oldu teyzesi erkek olacakmışzorluyor zorlamaz mııolsun yeter ki sağlıkla dünyamıza gelsin inşallah.
Sagol canim bakacamguvenilir mi orjinal miBen de akakce sitesinden dermoailem saticisindan aldım 2 hafta önce, rakam 282 TL idi, bilgi olarak ileteyim
Hayirli olsun biscolatamm allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah ben ara ara girebiliyorum foruma sizin kac embriyo transferiniz oldu kacinci gundu.umarim cok sormamisimdirDün belli oldu teyzesi erkek olacakmışzorluyor zorlamaz mııolsun yeter ki sağlıkla dünyamıza gelsin inşallah.
Çok sağolasın bebeğimhadiamin inşallah sağlıcakla gelsin. Biz biraz erken öğrendik sanırım, arkadaşın baya geç kalmışbir erkek bebek daha mı geliyor oyy maşallah oğlun geliyor demek çok sevindim sağlıkla mutlulukla gelsin ve güzel güzel büyüt inşallah Biscolatam
benim evimin karşısında çalışan kız da hamile 6 ay bitiyor onun ve yeni öğrendi o da oğlu olacak.
işte böyle mutluluklar dilerim.
burada yazan arkadaşlarında bebeği bu yıl bu 6 ay içinde gelsin inş.
Açelya sen çok mücadeleci bir anne adayısın. Rabbim senin yardımcın olsun. Oldugun her tedavin seni on adım öne taşısın ve yavruna çabucak kavuştursun inşallahBen hamileligimde 3 ay baya cekmistim..surekli kusuyordum..kilo kaybetmistim baya..simdi yine aynisi olsa katlanirim katlanilmaz mi hic..yeterki nasip olsun kucagimiza almak..
Bu arada benim transfer yine iptal..lucrin bile yetmedi progesteronu baskilamaya..bu defa adet olmadan vuralim dediler..Aglasam neye yarar.. yine iptal dediklerinde sanki negatifi almis gibi üzülüyorum ..cok yoruldum çünkü..Benim gibi inatci hastalar varmis eninde sonunda transfer olmuslar ..dayan her ay deneyeceğiz denk getirene kadar dedi doktor..
Bende erken ögrenmistim 13. Haftaya girer girmezÇok sağolasın bebeğimhadiamin inşallah sağlıcakla gelsin. Biz biraz erken öğrendik sanırım, arkadaşın baya geç kalmış
Buradaki arkadaşların her daim duacısıyım. Er veya geç en doğru zamanda herkesler kavuşsun muradına inşallah..
Acelya 3 ay neyi çektin o ne oyle bende tam tersi cok rahat sakin sanki 26 yaşindaymisim gibi gecti cok sukür.acaba neden o kadar bulanti olmus korkarim baska bir soorun mu vardı ?Ben hamileligimde 3 ay baya cekmistim..surekli kusuyordum..kilo kaybetmistim baya..simdi yine aynisi olsa katlanirim katlanilmaz mi hic..yeterki nasip olsun kucagimiza almak..
Bu arada benim transfer yine iptal..lucrin bile yetmedi progesteronu baskilamaya..bu defa adet olmadan vuralim dediler..Aglasam neye yarar.. yine iptal dediklerinde sanki negatifi almis gibi üzülüyorum ..cok yoruldum çünkü..Benim gibi inatci hastalar varmis eninde sonunda transfer olmuslar ..dayan her ay deneyeceğiz denk getirene kadar dedi doktor..
Sağlıkla gelsin annesi maşallahDün belli oldu teyzesi erkek olacakmışzorluyor zorlamaz mııolsun yeter ki sağlıkla dünyamıza gelsin inşallah.