Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Dün belli oldu teyzesi erkek olacakmış🐥zorluyor zorlamaz mıı☺️olsun yeter ki sağlıkla dünyamıza gelsin inşallah.
bir erkek bebek daha mı geliyor oyy maşallah oğlun geliyor demek çok sevindim sağlıkla mutlulukla gelsin ve güzel güzel büyüt inşallah Biscolatam :KK200::nazar:
benim evimin karşısında çalışan kız da hamile 6 ay bitiyor onun ve yeni öğrendi o da oğlu olacak.
işte böyle mutluluklar dilerim.
burada yazan arkadaşlarında bebeği bu yıl bu 6 ay içinde gelsin inş. :anneadayı::anneadayı:

Dün belli oldu teyzesi erkek olacakmış🐥zorluyor zorlamaz mıı☺️olsun yeter ki sağlıkla dünyamıza gelsin inşallah.
Ben hamileligimde 3 ay baya cekmistim..surekli kusuyordum..kilo kaybetmistim baya..simdi yine aynisi olsa katlanirim katlanilmaz mi hic..yeterki nasip olsun kucagimiza almak..

Bu arada benim transfer yine iptal..lucrin bile yetmedi progesteronu baskilamaya..bu defa adet olmadan vuralim dediler..Aglasam neye yarar.. yine iptal dediklerinde sanki negatifi almis gibi üzülüyorum ..cok yoruldum çünkü..Benim gibi inatci hastalar varmis eninde sonunda transfer olmuslar ..dayan her ay deneyeceğiz denk getirene kadar dedi doktor..

bir erkek bebek daha mı geliyor oyy maşallah oğlun geliyor demek çok sevindim sağlıkla mutlulukla gelsin ve güzel güzel büyüt inşallah Biscolatam :KK200::nazar:
benim evimin karşısında çalışan kız da hamile 6 ay bitiyor onun ve yeni öğrendi o da oğlu olacak.
işte böyle mutluluklar dilerim.
burada yazan arkadaşlarında bebeği bu yıl bu 6 ay içinde gelsin inş. :anneadayı::anneadayı:
Çok sağolasın bebeğimhadi😍amin inşallah sağlıcakla gelsin. Biz biraz erken öğrendik sanırım, arkadaşın baya geç kalmış☺️
Buradaki arkadaşların her daim duacısıyım. Er veya geç en doğru zamanda herkesler kavuşsun muradına inşallah..

Ben hamileligimde 3 ay baya cekmistim..surekli kusuyordum..kilo kaybetmistim baya..simdi yine aynisi olsa katlanirim katlanilmaz mi hic..yeterki nasip olsun kucagimiza almak..

Bu arada benim transfer yine iptal..lucrin bile yetmedi progesteronu baskilamaya..bu defa adet olmadan vuralim dediler..Aglasam neye yarar.. yine iptal dediklerinde sanki negatifi almis gibi üzülüyorum ..cok yoruldum çünkü..Benim gibi inatci hastalar varmis eninde sonunda transfer olmuslar ..dayan her ay deneyeceğiz denk getirene kadar dedi doktor..
Açelya sen çok mücadeleci bir anne adayısın. Rabbim senin yardımcın olsun. Oldugun her tedavin seni on adım öne taşısın ve yavruna çabucak kavuştursun inşallah :dua:

Çok sağolasın bebeğimhadi😍amin inşallah sağlıcakla gelsin. Biz biraz erken öğrendik sanırım, arkadaşın baya geç kalmış☺️
Buradaki arkadaşların her daim duacısıyım. Er veya geç en doğru zamanda herkesler kavuşsun muradına inşallah..
Bende erken ögrenmistim 13. Haftaya girer girmez 😉😉
O hamile arkadasta gec ogrendi 5. Ayda ögrenmistir belki karsimda cok guzel market calistiriyor surekli goruyorum yani ☺☺

Acelya 3 ay neyi çektin o ne oyle bende tam tersi cok rahat sakin sanki 26 yaşindaymisim gibi gecti cok sukür.acaba neden o kadar bulanti olmus korkarim baska bir soorun mu vardı ?
Neyse gelelim bu transferine Allah insallah önce transfer olmayı sonra bebisi nasip etsin sana 😊😊 bir de transfer duası actın forumumuza 🙏🙏😊😊
Dualarimız seninle...❤ bebek konusunda işler uzadikca sonuç güzellesiyor diyeyim.insallah bebegini kucağinda görüp güzel güzel büyütürsün bu günleri de yasadiklarinı hatira olarak anlatırsın 😘

Merhaba.
Benim 40 olmama az kaldı diyebilirim. Bir kızım var çok şükür..
tekrar bebek sahibi olmak istedik ama bir kimyasal ve düşük geçirdim. Adetim bir seneye yakındır azaldi. Tahlil yaptirdim ve Fsh 17 cikti. ( Fsh 14ken hamile kalıp düşük yapmıştım) doktor Ultrasonla baktı ve yumurta rezervimin azaldığını, vakit kaybetmeden amh baktirip tüp bebek denememi söyledi. Fakat maddi olarak gücüm olmadığı gibi tüp bebek yaptirabilecegim fakülte de baska şehirde ve sık gidebilme ihtimalim yok.
Doğal olarak moralim bozuk ve ne yapabilirim diye araştırıyorum.

X