- Konu Sahibi akideciknane
- #78.841
Sabahlari olur derlerdi ama ben sabah rahat aksam kötüydüm..tam 3 ay olunca birden kesilmisti cok şükür..Acelya 3 ay neyi çektin o ne oyle bende tam tersi cok rahat sakin sanki 26 yaşindaymisim gibi gecti cok sukür.acaba neden o kadar bulanti olmus korkarim baska bir soorun mu vardı ?
Neyse gelelim bu transferine Allah insallah önce transfer olmayı sonra bebisi nasip etsin sana bir de transfer duası actın forumumuza
Dualarimız seninle...❤ bebek konusunda işler uzadikca sonuç güzellesiyor diyeyim.insallah bebegini kucağinda görüp güzel güzel büyütürsün bu günleri de yasadiklarinı hatira olarak anlatırsın
Aynen dedigin gibi bide transfer olabilelim diye dua istiyoruz.. Ekimde son toplama yapildi kac ay gecti.. vitaminleri falan birakmayip biraz daha toplama yapılabilirdi yas iyice ilerlemeden..ama bilemiyorsun iste hadi transfer sansini deneyelim dedik girdik bir yola.. simdi daha farkli bi ilacla lucrin deneyecek artik yine olmazsa napariz bilmiyorum..
Benim adet ortasinda tam transfer karari verilecek kontrollerde progesteron yuksek cikip ertelendiginde rahim kalinligim gayet iyiydi.. bu defa lucrinle denedik progesteron daha da yukseldigi gibi rahim kalinlasmamis.. yani deger normal ciksaydi rahim hazir olmayacakti..rahim kalinlasmamasini lucrine bagladi doktor.. bi tarafı duzeltelim derken baska bi yer bozuluyor anam bir anlasam..simdi bu ayda lucrin yuzunden rahim kalinligi sorun olabilir bakalim daha neler gorucem..