-
- Konu Sahibi akideciknane
- #78.841
Sabahlari olur derlerdi ama ben sabah rahat aksam kötüydüm..tam 3 ay olunca birden kesilmisti cok şükür..Acelya 3 ay neyi çektin o ne oyle bende tam tersi cok rahat sakin sanki 26 yaşindaymisim gibi gecti cok sukür.acaba neden o kadar bulanti olmus korkarim baska bir soorun mu vardı ?
Neyse gelelim bu transferine Allah insallah önce transfer olmayı sonra bebisi nasip etsin sanabir de transfer duası actın forumumuza
Dualarimız seninle...❤ bebek konusunda işler uzadikca sonuç güzellesiyor diyeyim.insallah bebegini kucağinda görüp güzel güzel büyütürsün bu günleri de yasadiklarinı hatira olarak anlatırsın
Ben yıllardır tüm takviyelerimi akakce den alıyorum şükür şimdiye kadar sahte Ürüne rastlamadım saniyorum, umarım doğru sanıyorumdurSagol canim bakacamguvenilir mi orjinal mi
Eczaneden daha uygun mecburen ben de alacam canim sagolBen yıllardır tüm takviyelerimi akakce den alıyorum şükür şimdiye kadar sahte Ürüne rastlamadım saniyorum, umarım doğru sanıyorumdurhatta birinde direkt ilac firmasiyla görüştüm eczaneden alınmasını tercih ederiz ama bu tarz yerler de sahte ürün riski almazlar diye söylemişti bana, inşallah değildir diyelim
Teşekkür ediyorum güzel dileklerin için hmeaHayirli olsun biscolatamm allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahben ara ara girebiliyorum foruma sizin kac embriyo transferiniz oldu kacinci gundu.umarim cok sormamisimdir
Ben godermo diye bir siteden almistim. Barkod üstüne yine bir barkod yapıştırılmışti.aha da sahte ilac dedim. Barkodlu soktum. Ilac firmasının Türkiye temsilciliğini arayip konustum. Kutudaki seri no yu falan okudum. Ilac sahte falan degilmis. Ama soyleymis. Eşantiyon ilacmis. Yani atıyorum bu temsilciler depolara diyelim 1000 tane ilac veriyor 3 kutu da ucretsiz veriyor. Veya 5 alana 1 tane ucretsiz sekilde veriyorlar. Bunlari depolar da bu tarz firmalara ucuza satiyor cunku satış izni olmuyor, onlar da bir sey yapıştırıp bize satiyor isteEczaneden daha uygun mecburen ben de alacam canim sagol
Canim bana numarasini atabilirmisin turkiye temsilciliginin ozelden bende suphelenirsem arayip sorayim.Demek ki nette ondan daha uygun fiati canim ohrenmis oldum sayende tsklerBen godermo diye bir siteden almistim. Barkod üstüne yine bir barkod yapıştırılmışti.aha da sahte ilac dedim. Barkodlu soktum. Ilac firmasının Türkiye temsilciliğini arayip konustum. Kutudaki seri no yu falan okudum. Ilac sahte falan degilmis. Ama soyleymis. Eşantiyon ilacmis. Yani atıyorum bu temsilciler depolara diyelim 1000 tane ilac veriyor 3 kutu da ucretsiz veriyor. Veya 5 alana 1 tane ucretsiz sekilde veriyorlar. Bunlari depolar da bu tarz firmalara ucuza satiyor cunku satış izni olmuyor, onlar da bir sey yapıştırıp bize satiyor iste
Merhabalar.benım de iki tane 6.gün embriyom var ,6ab ve 6bb .37 yaşındayım .sizin kalıteleri neydi ?hamılesınız sanırım sağlıkla gelsin ınsallahTeşekkür ediyorum güzel dileklerin için hmeaNgs li 6.gün embriyosu idi ve tekdi. Yok estağfurullah istediğini sorabilirsin
Evet biliyorum. Ama en çok da supralife for men o artırdı sperm değerlerini.Promen k yı biliyor musun? Eşimde onu kullanmıştı.
Merhabalar.benım de iki tane 6.gün embriyom var ,6ab ve 6bb .37 yaşındayım .sizin kalıteleri neydi ?hamılesınız sanırım sağlıkla gelsin ınsallah
Canim ben regenesis max da yazan yeri internette arastirip bulmuştum. Her ilacın farkli oluyor. Kendi ilacının neyse onu bul. Ara musteri temsilcisine baglan onlar seri barkod no falan istiyor sana bir whatsup numarasi veriyor sen de ilacın fotoğraflarını atıyorsun on arka yan seklinde bir de tableti o barkodtan tarama yapiyorlar.Canim bana numarasini atabilirmisin turkiye temsilciliginin ozelden bende suphelenirsem arayip sorayim.Demek ki nette ondan daha uygun fiati canim ohrenmis oldum sayende tskler
Hayırlı olsun biskolatam sağlıklı gelsin inşallahDün belli oldu teyzesi erkek olacakmışzorluyor zorlamaz mıı olsun yeter ki sağlıkla dünyamıza gelsin inşallah.
Ben cok kullandim, halen kullanıyorum doktorum da önermişti, benim bildiğim kullanma sekli sabahları aç karnına dil altına küçük plastik dondurma kasiklari olur ya, onun yarısı kadar koyup erimesini beklemek, ben ara ara ampul formunu da dönüşümlü kullanıyorum, simdiye kadar egricayirdan ve arifoglundan aldım, ama internette ve instagramda bir çok farklı firmaya da baktım emin oladim o nedenle almaya cesaret edemedim ama güvendiğiniz farklı markalar da varsa onları da denemek isterim, ben bir de ilave olarak öğleden önce bal ari sutu polen karışımı da bir tatlı kaşığı tüketiyorum, diğer yanit veren arkadaşların da fikirlerini öğrenmeyi ben de çok isterim, tum deneyimleri çok önemsiyorum.. insallah sizin de hersey gonlunuzce olsun, tez vakitte olumlu sonuçlar dilerim, bol şanslarMerhaba; ben kismetse 21 haziran adetle birlikte tedaviye başlayacağım. Arı sütünün çok faydasını okudum ve dün güvenilir bir aktardan soğuk zincir baltek 30 gr ari sutu aldım Bugün ac karinla içinden çıkan kaşıkla tukettim. 1 aylık süreçte sizce sabah akşam mi kullanmaliyim, yoksa sadece sabah yeterli mi? Bu arada yaş 41 cokta sağlıklı hücrelere sahip değildim suana kadar. Arı sutu kullanan tecrübeli arkadaslarin bilgilendirme yaparsa sevinirim.
O daha iyi demek ki.Evet biliyorum. Ama en çok da supralife for men o artırdı sperm değerlerini.
Teşekkür ederim . Sözcü gazetesinde ari sütü ve faydaları hakkında haber okudum, masaallah içinde yok yok. Direk hucrelerimizin kaliteli olmasını sağlayan faydalı mineral ve V itaminlerin çoğunu barındırıyor. Esimde k ullanamaya başladı. Sabah akşam kullansam ne olur merak içindeyim açıkçası çünkü; gereğinden fazla kullanmak da zararlı imiş.Ben cok kullandim, halen kullanıyorum doktorum da önermişti, benim bildiğim kullanma sekli sabahları aç karnına dil altına küçük plastik dondurma kasiklari olur ya, onun yarısı kadar koyup erimesini beklemek, ben ara ara ampul formunu da dönüşümlü kullanıyorum, simdiye kadar egricayirdan ve arifoglundan aldım, ama internette ve instagramda bir çok farklı firmaya da baktım emin oladim o nedenle almaya cesaret edemedim ama güvendiğiniz farklı markalar da varsa onları da denemek isterim, ben bir de ilave olarak öğleden önce bal ari sutu polen karışımı da bir tatlı kaşığı tüketiyorum, diğer yanit veren arkadaşların da fikirlerini öğrenmeyi ben de çok isterim, tum deneyimleri çok önemsiyorum.. insallah sizin de hersey gonlunuzce olsun, tez vakitte olumlu sonuçlar dilerim, bol şanslar
Güzel dilek ve dualariniz içinde ayriyeten teşekkürler, bilmukabeleBen cok kullandim, halen kullanıyorum doktorum da önermişti, benim bildiğim kullanma sekli sabahları aç karnına dil altına küçük plastik dondurma kasiklari olur ya, onun yarısı kadar koyup erimesini beklemek, ben ara ara ampul formunu da dönüşümlü kullanıyorum, simdiye kadar egricayirdan ve arifoglundan aldım, ama internette ve instagramda bir çok farklı firmaya da baktım emin oladim o nedenle almaya cesaret edemedim ama güvendiğiniz farklı markalar da varsa onları da denemek isterim, ben bir de ilave olarak öğleden önce bal ari sutu polen karışımı da bir tatlı kaşığı tüketiyorum, diğer yanit veren arkadaşların da fikirlerini öğrenmeyi ben de çok isterim, tum deneyimleri çok önemsiyorum.. insallah sizin de hersey gonlunuzce olsun, tez vakitte olumlu sonuçlar dilerim, bol şanslar
merhaba . bence adetiniz neden azaldı onu araştırın derim. rahim yapışıklığı olabilir yada rahim inceliğinden olabilir. amh değerinize , tromboli panelinize, hormon tahlillerinizi, eşinizin ve sizin genetik tahlillerini yaptırın derim. daha doğrusu bunları araştırtacak bir doktor bulup onunla devam edin derim. çünkü her doktor bunlara baktırmıyor. birde genel kan analizi yaptırıp eksik vitaminin varsa yada tiroid vs. sorunlarınız varsa onları takviye edin. ayrıca buradaki formlardan okuduğum kadarı ile, yumurta kalitesini artırmak için arı sütü , omega + Q10 gibi takviyeler,avocado yemek, sağlıklı beslenmek , yürüyüş yapın. ve bence ovulasyon testleri ile yumurtlama takibi yapıp deneyin derim.Merhaba.
Benim 40 olmama az kaldı diyebilirim. Bir kızım var çok şükür..
tekrar bebek sahibi olmak istedik ama bir kimyasal ve düşük geçirdim. Adetim bir seneye yakındır azaldi. Tahlil yaptirdim ve Fsh 17 cikti. ( Fsh 14ken hamile kalıp düşük yapmıştım) doktor Ultrasonla baktı ve yumurta rezervimin azaldığını, vakit kaybetmeden amh baktirip tüp bebek denememi söyledi. Fakat maddi olarak gücüm olmadığı gibi tüp bebek yaptirabilecegim fakülte de baska şehirde ve sık gidebilme ihtimalim yok.
Doğal olarak moralim bozuk ve ne yapabilirim diye araştırıyorum.
Arı sütünü 1 ayinizda kalmıs bugünden itibaren sabah aksam aç karnina iri nohut tanesi kadar dil altına konulup emilmesini bekleyerek yemenizi tavsiye ederim.yum. kalitesi ve sayisi artiyor.sabah aksam kullanmak sizin icin şart ki fayda etsin.haydi hayirlisi sonucu yazarsiniz..Merhaba; ben kismetse 21 haziran adetle birlikte tedaviye başlayacağım. Arı sütünün çok faydasını okudum ve dün güvenilir bir aktardan soğuk zincir baltek 30 gr ari sutu aldım Bugün ac karinla içinden çıkan kaşıkla tukettim. 1 aylık süreçte sizce sabah akşam mi kullanmaliyim, yoksa sadece sabah yeterli mi? Bu arada yaş 41 cokta sağlıklı hücrelere sahip değildim suana kadar. Arı sutu kullanan tecrübeli arkadaslarin bilgilendirme yaparsa sevinirim.