Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hangi merkezdesiniz , bende de asenkron gelisen yumurtalar oldugu icin estrofem kullaniyorum yumurta baskilama yapiyoruz simdi onumuzdeki ay baska sebep olmazsa yeniden baslayacagim.

Hangi merkezdesiniz , bende de asenkron gelisen yumurtalar oldugu icin estrofem kullaniyorum yumurta baskilama yapiyoruz simdi onumuzdeki ay baska sebep olmazsa yeniden baslayacagim.
Ben İstanbul tup bebek merkezinde tedavi görüyorum 2 senedir, doktorun deyimiyle yumurtalar daltonlar gibi diziliyor benim de, hepsi ayrı boy yani, tabi sayı da çok az, başka merkez dual stimulasyon önerdi yani ilk büyüyenleri toplayıp arkadan gelenleri de sonra tekrar toplamayı, ama 30 lu rakamlara ulaşıyor diye yaptiramadim, suan gittiğim merkezi biraz kişiye özel uygulama yapması için zorluyorum bakalım ne olacak, işlerine karisiyorum diye kızıyor olabilirler ama diğer türlü de ben yıllar geçiyor yerimde sayıyorum. Baskılama tedavisini duymuştum, ama bana yapılmadı, estrofem bende fena bulantı yapiyor, dondurulmuş transferde kullanamadım cyclo ile değiştirdi doktor, ama faydalı olursa tabi ki denerim ben de, bu yaştan sonra her denemeye açığım care yok ki başka, durumunuzu yazın burdan, inşallah guzel sonuçlar verir, bize de yol olur, güzel haberlerinizi duymak dileğiyle insallah

Bunları tüketmen lazım ama. Bir sürü şey dediğim omega 3 kuenzim q10 gibi takviyeler.
"M" harfi yanlış olmuş, tüketiyorum.
kuenzim q10 gibi takviyeler derken prowomen kullanmıştım üç aya takın mide bulantısı ve kilo artışı yaptı bende, omega3 artı kuenzim kullanıyorum yeni başladım

Sende değerde artış yaptı mı?
Bana etki etmez demişti sordum Dr a.
Gunaydinlar, ben de 3 aydır biosteron kullanıyorum, günde 2 kez, daha önce de başka markanın dhea sini kullanmıştım ama sanki bana etki etmedi gibi geldi, şu 3.kutu da bitsin bırakıp da impryl ve redostim mi başlasam diye düşünüyorum, yoksa devam mi etmeli bu zamana kadar aldıklarım da boşa mı gider cok kararsızım, doktorlar da sanki net birsey demiyor takviyeler için...benim doktorum hiç onermiyor bile...

Bende bugün 2. Tedaviye başladim.daha önceki tedavimde hamile kaldım ama ilerlemedi.6. haftada gelişim durdu.benim doktor ngs yi cok önermedi.bugun muayenede 4 tane folikul göründü menupur 300 ile başlıyorum bu akşam 2 kutu kullanicam ama insan çok korkuyor ilki gibi aynısını yaşamaktan iğneler hastane masraflarına da çok zam gelmiş .Rabbim herkesin emeğinin karşılığı versin hepimize dua ediyorum

Allah emeklerini boşa çıkarmasın insallah canım Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insallah

arkadaşlar taze ve saf (başka bir şeyle karıştırılmamış) arı sütü öyle kaşık kaşık yenmiyor yarım çay kaşığı benim kullandıklarımda verilen ölçü o şekilde.
Ben her sabah küçük beyaz plastik kaşık olur ya, onun yarısı dil altına koyuyorum, bir de ampul kullanmıştım bir ara, o daha düzgün ölçü oluyor ama hangisi daha etkili bilemiyorum.

Bol şanslar olsun, Allah olumlu sonuçlar nasip etsin

Ben her sabah küçük beyaz plastik kaşık olur ya, onun yarısı dil altına koyuyorum, bir de ampul kullanmıştım bir ara, o daha düzgün ölçü oluyor ama hangisi daha etkili bilemiyorum.
ampul bende çok kullandım, saf arısütü daha etkili olur diye bu sefer denemek istedim.2.kutuyu aldım ama henüz başlamadım, taze ve saf arısütünde doz çok önemli yoksa aksine zararlı olmaya başlıyormuş gereğinden fazla alınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…