- 12 Şubat 2021
- 313
- 368
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #78.781
Hic sorun degil, takilmayin bunlara herkes ayni durumlari yasiyorBu arada ben bu foruma yazmaya alışamadım henüz, başka yere yazdığım 'ya diyorum ki' sözü burda yukarda cikmis, kusura bakmayın
Bunları tüketmen lazım ama. Bir sürü şey dediğim omega 3 kuenzim q10 gibi takviyeler.O saydıklarını tüketmiyorum sağ ol, "daha bi sürü şey" neler?
Bence re prowomen in içerikleri daha fazla.Prowomen mi, promotil womenmi daha iyi içerik olarak sanki prowomen de daja çok şey var gibi
Hangi merkezdesiniz , bende de asenkron gelisen yumurtalar oldugu icin estrofem kullaniyorum yumurta baskilama yapiyoruz simdi onumuzdeki ay baska sebep olmazsa yeniden baslayacagim.Ya diyorum ki
Merhaba canim ben de yaşadım 2 yıldır yaşıyorum da, doktorla tartışma bile yaşadım bu nedenle, tek yumurta için hap bence fayda sağlar ama benim klomenle tek yumurtam büyüyor arkadan 2-3 tane de ufak folikul geliyordu, ben onları da toplatmak istediğimden klomen o arkadan gelenleri büyütmeye yetmiyordu, en sonunda ivf koordinatorune çıkıp durumu anlattım dedim bu şekilde 2 senem gitti, bunun üzerine bu ay klomen aldım tek yumurta büyüdü toplatmadim çatladı peşinden ufak folikuller belirdi doktor iğne verdi ve 4 tane eş zamanlı folikul büyüdü 4 yumurta toplandi, ama 2 yumurtam maalesef olgun olmasına rağmen sağlıklı döllenme olmamis, bunu örnek için veriyorum eğer klomen kullanırsanız o tek yumurtan buyur hatta onu toplatabilirsin ama ardından tekrar folikul geliyor mu mutlaka baktır derim çünkü geçen bir canlı yayında da izledim, ileri yaşlarda arkadan gelen folikuller adetin 2.gununde görünen folikullerden daha fazla oluyor diye söyledi doktor, bende böyle oldu ve ben adetin 23.gunu opu oldum. Onumuzdeki ay adetle tekrar aynı şeyi yapmayı düşünüyorum kısmetse...
Ben İstanbul tup bebek merkezinde tedavi görüyorum 2 senedir, doktorun deyimiyle yumurtalar daltonlar gibi diziliyor benim de, hepsi ayrı boy yani, tabi sayı da çok az, başka merkez dual stimulasyon önerdi yani ilk büyüyenleri toplayıp arkadan gelenleri de sonra tekrar toplamayı, ama 30 lu rakamlara ulaşıyor diye yaptiramadim, suan gittiğim merkezi biraz kişiye özel uygulama yapması için zorluyorum bakalım ne olacak, işlerine karisiyorum diye kızıyor olabilirler ama diğer türlü de ben yıllar geçiyor yerimde sayıyorum. Baskılama tedavisini duymuştum, ama bana yapılmadı, estrofem bende fena bulantı yapiyor, dondurulmuş transferde kullanamadım cyclo ile değiştirdi doktor, ama faydalı olursa tabi ki denerim ben de, bu yaştan sonra her denemeye açığım care yok ki başka, durumunuzu yazın burdan, inşallah guzel sonuçlar verir, bize de yol olur, güzel haberlerinizi duymak dileğiyle insallahHangi merkezdesiniz , bende de asenkron gelisen yumurtalar oldugu icin estrofem kullaniyorum yumurta baskilama yapiyoruz simdi onumuzdeki ay baska sebep olmazsa yeniden baslayacagim.
"M" harfi yanlış olmuş, tüketiyorum.Bunları tüketmen lazım ama. Bir sürü şey dediğim omega 3 kuenzim q10 gibi takviyeler.
Sende değerde artış yaptı mı?yok ben tüp henüz düşünmüyorum. biestronu aslında kendi insiyatifide kullandım.
Bulantı ve kilo yapmadı mı sizlerde? Bende yaptıda.Sanki prowomen daha iyi denilmisti burada yanlis hatirlamiyorsam yada ben karistiriyorum
Gunaydinlar, ben de 3 aydır biosteron kullanıyorum, günde 2 kez, daha önce de başka markanın dhea sini kullanmıştım ama sanki bana etki etmedi gibi geldi, şu 3.kutu da bitsin bırakıp da impryl ve redostim mi başlasam diye düşünüyorum, yoksa devam mi etmeli bu zamana kadar aldıklarım da boşa mı gider cok kararsızım, doktorlar da sanki net birsey demiyor takviyeler için...benim doktorum hiç onermiyor bile...Sende değerde artış yaptı mı?
Bana etki etmez demişti sordum Dr a.
arkadaşlar taze ve saf (başka bir şeyle karıştırılmamış) arı sütü öyle kaşık kaşık yenmiyor yarım çay kaşığı benim kullandıklarımda verilen ölçü o şekilde.Sen tüp yaptıracaksın di mi o yüzden biestron verdi Dr. Arısütü bende duydum, günde kaç kaşık yiyeceğiz?
Ben değer artışı için kullanmadım. kaliteli yumurta için kullandım. tabi onuda ölçtüremediğimden bilmiyorum işe yaradımı.Sende değerde artış yaptı mı?
Bana etki etmez demişti sordum Dr a.
Allah emeklerini boşa çıkarmasın insallah canımBende bugün 2. Tedaviye başladim.daha önceki tedavimde hamile kaldım ama ilerlemedi.6. haftada gelişim durdu.benim doktor ngs yi cok önermedi.bugun muayenede 4 tane folikul göründü menupur 300 ile başlıyorum bu akşam 2 kutu kullanicam ama insan çok korkuyor ilki gibi aynısını yaşamaktan iğneler hastane masraflarına da çok zam gelmiş .Rabbim herkesin emeğinin karşılığı versin hepimize dua ediyorum
Hepimize inşallah canım Allah razı olsun kardeşimAllah emeklerini boşa çıkarmasın insallah canımAllah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insallah
Merhaba kızlar, 3 opu ve 2.transfer denememin sonucu negatif maalesef
Allah hepimize en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insala
Ben her sabah küçük beyaz plastik kaşık olur ya, onun yarısı dil altına koyuyorum, bir de ampul kullanmıştım bir ara, o daha düzgün ölçü oluyor ama hangisi daha etkili bilemiyorum.arkadaşlar taze ve saf (başka bir şeyle karıştırılmamış) arı sütü öyle kaşık kaşık yenmiyor yarım çay kaşığı benim kullandıklarımda verilen ölçü o şekilde.
Bol şanslar olsun, Allah olumlu sonuçlar nasip etsinBende bugün 2. Tedaviye başladim.daha önceki tedavimde hamile kaldım ama ilerlemedi.6. haftada gelişim durdu.benim doktor ngs yi cok önermedi.bugun muayenede 4 tane folikul göründü menupur 300 ile başlıyorum bu akşam 2 kutu kullanicam ama insan çok korkuyor ilki gibi aynısını yaşamaktan iğneler hastane masraflarına da çok zam gelmiş .Rabbim herkesin emeğinin karşılığı versin hepimize dua ediyorum
Amin inşallah hepimizin canım benimBol şanslar olsun, Allah olumlu sonuçlar nasip etsin
Amin insallah canımAllah büyüktür nasip değilmiş. inşallah en kısa zamanda toparlanırsın
ampul bende çok kullandım, saf arısütü daha etkili olur diye bu sefer denemek istedim.2.kutuyu aldım ama henüz başlamadım, taze ve saf arısütünde doz çok önemli yoksa aksine zararlı olmaya başlıyormuş gereğinden fazla alınca.Ben her sabah küçük beyaz plastik kaşık olur ya, onun yarısı dil altına koyuyorum, bir de ampul kullanmıştım bir ara, o daha düzgün ölçü oluyor ama hangisi daha etkili bilemiyorum.