Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Prowomen mi promotil women mi kullaniyorsunuz hangisi daha iyi sizce

Bana hiç bir ilaç tedavi uygulamadı olmaz diye.
Sen tüp sürecinde mısın diye tedavi uygulandı? Ben tüp istemedim.

Promotıl women daha iyi bence. Oran olarakda. Provomen de bıkac tane kullanmıştım promotıl vomen alman markasi. Tekrar ona dönüş yapicam.
Prowomen mi, promotil womenmi daha iyi içerik olarak sanki prowomen de daja çok şey var gibi
Ben de promotil women kullanmıştım.Inositol oranı oldukça yüksekti. Yumurtalar üzerinde ki stresi azaltıcı özelliği de ayrı bir özelliği idi. Yani tavsiyem promotıl womendir kızlar

Merhaba kızlar, 3 opu ve 2.transfer denememin sonucu negatif maalesef
Allah hepimize en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallah
Bunun üzüntüsü kelimelere dökülmez biliyorum ama şu hayatta umut hiç bitmesin, çaresizlik olmasin, Allah tez zamanda bir sonraki denemede en güzel sonucu nasip etsin insallah canim, sana ve tüm çabalayanlara...

Ben de promotil women kullanmıştım.Inositol oranı oldukça yüksekti. Yumurtalar üzerinde ki stresi azaltıcı özelliği de ayrı bir özelliği idi. Yani tavsiyem promotıl womendir kızlar
Tşkler, kaç ay kullandın promotil women den daha 1 kutum var prowomen bitmesine keşke ondan alsaydım

Tşkler, kaç ay kullandın promotil women den daha 1 kutum var prowomen bitmesine keşke ondan alsaydım
1 aydan biraz fazla kullanmıştım beraberinde günlük olarak tükettiklerim arı sütü, fındık fıstık ve ceviz, yeşillikler,sık olarak kırmızı lahana(salata tarzında), o dönem özellikle meyve olarak kavun,zeytinyağına incir kürü,sıklıkla kuru baklagiller, karaciğer ve kırmızı et.
O dönem bunların bir kısmını her gün, bir kısmını haftada 3, 4 kez tüketmiştim. Paketli gıda diyeti yapıp, yürüyüş ile de desteklemiştim.

kızlar merhaba,
defalarca yumurta toplama yaptırdım, düşük rezervden ötürü havuz yapılıyor
eşim de azospermi, klinefelter. sperm olmayınca mecburen halen toplamaya devam ediyorum, daha hiç dölleme deneyemedik.

şimdiye kadar hep doktorlar merionel ve gonal-f ile toplama süreci yaptılar.
geçen ay evde kendim yumurtlama takibi yaptım, ilaçsız yumurtlamayı gördüm.
zaten iğneli de olsa 1tane yumurta toplanabiliyor.
bu ay da doktora kendim önerdim, ve iğnesiz, sadece klomenle deneyeceğiz bakalım.
inşallah düşündüğüm gibi güzel bir şekilde sonuçlanır bu seferki opu süreci.

sizler klomenle yumurta toplama süreci yaşadınız mı acaba?

klinefelter olunca , ergenlik sonrası sperm bulunamıyor diye biliyorum. Eşinizde hiç sperm bulundu mu?

klinefelter olunca , ergenlik sonrası sperm bulunamıyor diye biliyorum. Eşinizde hiç sperm bulundu mu?
Tekrar okuyunca gördüm , sperm bulunamamamış zaten, Allah kolaylık versin. Benim bir arkadasin eşinde de vardı , ama tedaviye rağmen olmadı. Ama sizden yumurta topladıklarına göre teseden umutlu herhalde doktor

Ben yasadim canim..igneli tedavilerden sonuc alamadim klomenle cok şükür 3 yumurta elde ettik.. en mantikli olani yapmışsın..transferim negatif olursa ve tekrar deneyecek olursam klomenle devam edicez..zaten elde 1 veya 2 varken ignelere o kadar para vermek mantiksiz..

Tekrar okuyunca gördüm , sperm bulunamamamış zaten, Allah kolaylık versin. Benim bir arkadasin eşinde de vardı , ama tedaviye rağmen olmadı. Ama sizden yumurta topladıklarına göre teseden umutlu herhalde doktor
malesef rezerv çok az olunca havuz toplama yapalım dediler.
umarım sonucunda sperm bulunacak ta emeklerimiz boşa gitmeyecek :/

acelya evet, bana da en mantıklısı bu geldi
ama ben burada okudum hapla da büyütülebildiğini,
3 ayrı doktorda tedavi oldum, ve hiçbirisi bunu söylemedi.

umarım beklediğim gibi sonucu olumlu bir tedavi olacak. bugün başlıyorum bakalım Klomene :)

Ya diyorum ki
Merhaba canim ben de yaşadım 2 yıldır yaşıyorum da, doktorla tartışma bile yaşadım bu nedenle, tek yumurta için hap bence fayda sağlar ama benim klomenle tek yumurtam büyüyor arkadan 2-3 tane de ufak folikul geliyordu, ben onları da toplatmak istediğimden klomen o arkadan gelenleri büyütmeye yetmiyordu, en sonunda ivf koordinatorune çıkıp durumu anlattım dedim bu şekilde 2 senem gitti, bunun üzerine bu ay klomen aldım tek yumurta büyüdü toplatmadim çatladı peşinden ufak folikuller belirdi doktor iğne verdi ve 4 tane eş zamanlı folikul büyüdü 4 yumurta toplandi, ama 2 yumurtam maalesef olgun olmasına rağmen sağlıklı döllenme olmamis, bunu örnek için veriyorum eğer klomen kullanırsanız o tek yumurtan buyur hatta onu toplatabilirsin ama ardından tekrar folikul geliyor mu mutlaka baktır derim çünkü geçen bir canlı yayında da izledim, ileri yaşlarda arkadan gelen folikuller adetin 2.gununde görünen folikullerden daha fazla oluyor diye söyledi doktor, bende böyle oldu ve ben adetin 23.gunu opu oldum. Onumuzdeki ay adetle tekrar aynı şeyi yapmayı düşünüyorum kısmetse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…