- Konu Sahibi akideciknane
- #78.761
canım çok teşekkürler.Ya diyorum ki
Merhaba canim ben de yaşadım 2 yıldır yaşıyorum da, doktorla tartışma bile yaşadım bu nedenle, tek yumurta için hap bence fayda sağlar ama benim klomenle tek yumurtam büyüyor arkadan 2-3 tane de ufak folikul geliyordu, ben onları da toplatmak istediğimden klomen o arkadan gelenleri büyütmeye yetmiyordu, en sonunda ivf koordinatorune çıkıp durumu anlattım dedim bu şekilde 2 senem gitti, bunun üzerine bu ay klomen aldım tek yumurta büyüdü toplatmadim çatladı peşinden ufak folikuller belirdi doktor iğne verdi ve 4 tane eş zamanlı folikul büyüdü 4 yumurta toplandi, ama 2 yumurtam maalesef olgun olmasına rağmen sağlıklı döllenme olmamis, bunu örnek için veriyorum eğer klomen kullanırsanız o tek yumurtan buyur hatta onu toplatabilirsin ama ardından tekrar folikul geliyor mu mutlaka baktır derim çünkü geçen bir canlı yayında da izledim, ileri yaşlarda arkadan gelen folikuller adetin 2.gununde görünen folikullerden daha fazla oluyor diye söyledi doktor, bende böyle oldu ve ben adetin 23.gunu opu oldum. Onumuzdeki ay adetle tekrar aynı şeyi yapmayı düşünüyorum kısmetse...
senin adına sevindim, 4seferde yapacakları işi tek seferde yaptırmışsın
malesef doktorlar hastaya empati yapmıyorlar, ve ekstra özen göstermiyor
sanki giden aynı zamanda para değil de sadece emeğimizmiş gibi, bizleri o standart tedavilere hapsediyorlar resmen
ben de son tedavimde toplanan o 1 yumurta boş çıkınca çok üzüldüm,
tekrar arayışa girdim
önce yumurtlama takibi yaptım, ve gördüm yumurtlamayı.
madem öyle iğne yerine hapla aynı sonucu alırım diye düşünmeye başladım.
ve bugün başladım bakalım.
önceki toplamalarda benim hep 1-2 folikül gözüküyordu , toplanan ama 1 oluyordu. bu ay toplamaya yakın başka folikül güzküyor mu baktırırım yine. belki de fazladan foliküller gözükür kimbilir :)