Hemen anlatayım canim, 5 mayis'ta adet oldum, 8 mayista klomen başladım 13 mayista bitti 1 tane folikul büyüdü, doktor 15 mayısa opu günü verdi, ben biraz şikayetçi olunca bana tercih sundu istersen 15 mayısa opu ol, tek yumurta toplatmak istemezsen opu olma, 17 mayıs pazartesi gel arkadan gelen folikul var mi bakayım dedi, gittiğimde o büyük olan çatlamisti ama arkadan gelen 3 folikul saydı, biri 6 mm di hatta o kadar küçük, işte ben o ara ivf koordinatorune çıktım dedim benim yaşım geçiyor, beni aradılar gonalf 225lik ve merional 150 lik verdiler, bunları da 18 mayıstan 24 mayısa kadar kullandim, sonuçta 4 yumurta büyüdü ve 26 mayıs opu oldum. Bana bu yöntemi daha önce ongorusme için gittiğim bir merkez demisti, biz ileri yasa bir ayda 2 opu yapıyoruz diye, hatta onlar ikisini de iğneli yapıyorlarmış, ama fiyat çok yüksekti, bu 2 senedir gittiğim merkezde bana indirim veriyorlar o nedenle güç bela böyle bir uygulama yaptırdım, ama bizim yasimiz için bildiğim olabildiğince yumurta depolamak, tabi kalite de önemli, işte şuan bunu da sağlamaya çalışıyorum bir yandan takviyelerle, Allah hepimize yardimci olsun, gücümüz sabrımız tükeniyor belki, emeklerimiz boşa çıkmasın nolur...