Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Fazlasının zararlı olduğunu bilmiyordum ben de acaba az mı alıyorum diye endişe ediyordum, benim ampulden saf hale geçiş nedenim de aynı sanki saf hali daha etkili diye düşündüm, bir de bana instagramda bir bal firması karışım önerdi, icinde perga ari ekmegi, ari sutu, ari mumu, propolis olan ballı karışım yapıyorlarmış ama fiyat çok pahalı geldi, karar veremedim, saf ari sutu yeter sanırım.

Cok tesekkurler , tabi yazarim siz de gelismeleri paylasin bizimle kabinize gore olsun insallah tedavinizin sonucu

Supralife women ve men yazdı doktor eşimin sperm sayısını yükseltti. Prowomen ben de de kilo artışı yaptı.

arkadaşlar taze ve saf (başka bir şeyle karıştırılmamış) arı sütü öyle kaşık kaşık yenmiyor yarım çay kaşığı benim kullandıklarımda verilen ölçü o şekilde.
Merhaba canim bende saf ari sutu kullaniyorum cay kasigi bile cok fazla dikkatli yemelisin 2 yada 3 gram sabah ac karnina dilinin altina koyup eritip yemelisin 10 dkk icinde baska bir sey yemeyeceksin. Tabi bu bahsettigim saf ari sutu icin karisimlari denemedim.

Onu bende gördüm instagramda hamile kalmak isteyen bayanlar kullanabilir diye fiyatida 349 tl miydi neydi ari sütü 15 gram var icinde perga ari ekmegi ari mumu propolis vs de var icinde

Kizlar 6 aydir ya baslarken tsh yada basladiktan sonra progesteron yuksekligi yuzunden transfer olamiyordum.. Bu ay tsh 2.65 çıktı.. aslinda 2.5 alti olmasini istiyorlardi ama sanirim benim yeter artik deyisimi hissetti ve ilac dozunu arttirarak tedaviye basladik.. progesteronu baskilamak icin bu defa lucrin vuruldum.. carsamba tahlil yapilacak ve transfer olup olmayacagim belli olacak.
Bana da dua ederseniz sevinirim.. o kadar para verip aldigim lucrin de etki etmezse ne yapacaklar bilmiyorum..

İnsallah hersey yolunda gitsin canım Allah en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Dualarım seninle

Onu bende gördüm instagramda hamile kalmak isteyen bayanlar kullanabilir diye fiyatida 349 tl miydi neydi ari sütü 15 gram var icinde perga ari ekmegi ari mumu propolis vs de var icinde
Evet aynı fiyatta, saniyorum aynı ürünü gördük adamla konuştum hatta yaşımı sordu sonuc alırsınız dedi, insan olumlu duydugu herseye inanmak istiyor ama almadım henüz, saf ari sütünü kullanıyorum suan..

Tabi ki dua ederiz , inşallah canım etki edecek ilac, aklına olumsuzluk getirme, kendini akışa bırak sakın ilac bana etki etmeyecek diye stres olma, bu hormonları etkileyen biraz da stres, aklına ya olmazsa diye geldiği zaman düşünceni hemen başka yöne çevir, benim de 2 ay progesteron yüzünden transferim iptal olmustu, bana da doktor sitesinde konuştuğum bir doktor lucrin yapılması lazım demisti ama benim doktorum nedense vermemişti, ben inanıyorum inşallah tez zamanda güzel haberler alacaksın

İNŞALLAH busefer herşey istediğin gibi olur, güzel sonuçlar alırsın

Açelya herşey yolunda gitsin ...hayırlısıyla transferini olursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…