- 29 Temmuz 2018
- 334
- 462
- 46
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #78.801
Fazlasının zararlı olduğunu bilmiyordum ben de acaba az mı alıyorum diye endişe ediyordum, benim ampulden saf hale geçiş nedenim de aynı sanki saf hali daha etkili diye düşündüm, bir de bana instagramda bir bal firması karışım önerdi, icinde perga ari ekmegi, ari sutu, ari mumu, propolis olan ballı karışım yapıyorlarmış ama fiyat çok pahalı geldi, karar veremedim, saf ari sutu yeter sanırım.ampul bende çok kullandım, saf arısütü daha etkili olur diye bu sefer denemek istedim.2.kutuyu aldım ama henüz başlamadım, taze ve saf arısütünde doz çok önemli yoksa aksine zararlı olmaya başlıyormuş gereğinden fazla alınca.
Cok tesekkurler , tabi yazarim siz de gelismeleri paylasin bizimle kabinize gore olsun insallah tedavinizin sonucuBen İstanbul tup bebek merkezinde tedavi görüyorum 2 senedir, doktorun deyimiyle yumurtalar daltonlar gibi diziliyor benim de, hepsi ayrı boy yani, tabi sayı da çok az, başka merkez dual stimulasyon önerdi yani ilk büyüyenleri toplayıp arkadan gelenleri de sonra tekrar toplamayı, ama 30 lu rakamlara ulaşıyor diye yaptiramadim, suan gittiğim merkezi biraz kişiye özel uygulama yapması için zorluyorum bakalım ne olacak, işlerine karisiyorum diye kızıyor olabilirler ama diğer türlü de ben yıllar geçiyor yerimde sayıyorum. Baskılama tedavisini duymuştum, ama bana yapılmadı, estrofem bende fena bulantı yapiyor, dondurulmuş transferde kullanamadım cyclo ile değiştirdi doktor, ama faydalı olursa tabi ki denerim ben de, bu yaştan sonra her denemeye açığım care yok ki başka, durumunuzu yazın burdan, inşallah guzel sonuçlar verir, bize de yol olur, güzel haberlerinizi duymak dileğiyle insallah
Supralife women ve men yazdı doktor eşimin sperm sayısını yükseltti. Prowomen ben de de kilo artışı yaptı."M" harfi yanlış olmuş, tüketiyorum.
kuenzim q10 gibi takviyeler derken prowomen kullanmıştım üç aya takın mide bulantısı ve kilo artışı yaptı bende, omega3 artı kuenzim kullanıyorum yeni başladım
Cok teşekkürler, hepimizin inşallah, ben de adet olunca tekrar gideceğim ay başında, haber veririm ben de...bakalım yeni ayda neler olacak, hepimize bol şanslarCok tesekkurler , tabi yazarim siz de gelismeleri paylasin bizimle kabinize gore olsun insallah tedavinizin sonucu
Merhaba canim bende saf ari sutu kullaniyorum cay kasigi bile cok fazla dikkatli yemelisin 2 yada 3 gram sabah ac karnina dilinin altina koyup eritip yemelisin 10 dkk icinde baska bir sey yemeyeceksin. Tabi bu bahsettigim saf ari sutu icin karisimlari denemedim.arkadaşlar taze ve saf (başka bir şeyle karıştırılmamış) arı sütü öyle kaşık kaşık yenmiyor yarım çay kaşığı benim kullandıklarımda verilen ölçü o şekilde.
Onu bende gördüm instagramda hamile kalmak isteyen bayanlar kullanabilir diye fiyatida 349 tl miydi neydi ari sütü 15 gram var icinde perga ari ekmegi ari mumu propolis vs de var icindeFazlasının zararlı olduğunu bilmiyordum ben de acaba az mı alıyorum diye endişe ediyordum, benim ampulden saf hale geçiş nedenim de aynı sanki saf hali daha etkili diye düşündüm, bir de bana instagramda bir bal firması karışım önerdi, icinde perga ari ekmegi, ari sutu, ari mumu, propolis olan ballı karışım yapıyorlarmış ama fiyat çok pahalı geldi, karar veremedim, saf ari sutu yeter sanırım.
İnsallah hersey yolunda gitsin canımKizlar 6 aydir ya baslarken tsh yada basladiktan sonra progesteron yuksekligi yuzunden transfer olamiyordum.. Bu ay tsh 2.65 çıktı.. aslinda 2.5 alti olmasini istiyorlardi ama sanirim benim yeter artik deyisimi hissetti ve ilac dozunu arttirarak tedaviye basladik.. progesteronu baskilamak icin bu defa lucrin vuruldum.. carsamba tahlil yapilacak ve transfer olup olmayacagim belli olacak.
Bana da dua ederseniz sevinirim.. o kadar para verip aldigim lucrin de etki etmezse ne yapacaklar bilmiyorum..
Evet aynı fiyatta, saniyorum aynı ürünü gördükOnu bende gördüm instagramda hamile kalmak isteyen bayanlar kullanabilir diye fiyatida 349 tl miydi neydi ari sütü 15 gram var icinde perga ari ekmegi ari mumu propolis vs de var icinde
Tabi ki dua ederizKizlar 6 aydir ya baslarken tsh yada basladiktan sonra progesteron yuksekligi yuzunden transfer olamiyordum.. Bu ay tsh 2.65 çıktı.. aslinda 2.5 alti olmasini istiyorlardi ama sanirim benim yeter artik deyisimi hissetti ve ilac dozunu arttirarak tedaviye basladik.. progesteronu baskilamak icin bu defa lucrin vuruldum.. carsamba tahlil yapilacak ve transfer olup olmayacagim belli olacak.
Bana da dua ederseniz sevinirim.. o kadar para verip aldigim lucrin de etki etmezse ne yapacaklar bilmiyorum..
İNŞALLAH busefer herşey istediğin gibi olur, güzel sonuçlar alırsınKizlar 6 aydir ya baslarken tsh yada basladiktan sonra progesteron yuksekligi yuzunden transfer olamiyordum.. Bu ay tsh 2.65 çıktı.. aslinda 2.5 alti olmasini istiyorlardi ama sanirim benim yeter artik deyisimi hissetti ve ilac dozunu arttirarak tedaviye basladik.. progesteronu baskilamak icin bu defa lucrin vuruldum.. carsamba tahlil yapilacak ve transfer olup olmayacagim belli olacak.
Ben trendyoldan alıyorum. Evde eczane sitesinden çok da memnunum.Kizlar trandyolda biestron indirime girmis aldiniz mi hic trendyoldan sizce guvenilir mi
Trendyoldami evde eczane var direk sayfayami yaziyoruzBen trendyoldan alıyorum. Evde eczane sitesinden çok da memnunum.
Trendyola giriyorsunuz, satıcı olarak evde eczaneTrendyoldami evde eczane var direk sayfayami yaziyoruz
Hamile arkadaslar hamilelikleriniz nasil gidiyor? Cok zorlamamistir insallah ufakliklar sizi. cinsiyeti belli oldu mu?
Canim eczhane var onumu diyorsun birde orjinal oldugunu nasil anliyorsunuzTrendyola giriyorsunuz, satıcı olarak evde eczane
Ürünü alirken satıcı kisminda evde eczane yazacakmışCanim eczhane var onumu diyorsun birde orjinal oldugunu nasil anliyorsunuz
Anladim canim indirimde olan dermoaktif deydi alan oldumu acaba arkadaslarÜrünü alirken satıcı kisminda evde eczane yazacakmışsatici guvenilir ise alınabilir bence..
Açelya herşey yolunda gitsinKizlar 6 aydir ya baslarken tsh yada basladiktan sonra progesteron yuksekligi yuzunden transfer olamiyordum.. Bu ay tsh 2.65 çıktı.. aslinda 2.5 alti olmasini istiyorlardi ama sanirim benim yeter artik deyisimi hissetti ve ilac dozunu arttirarak tedaviye basladik.. progesteronu baskilamak icin bu defa lucrin vuruldum.. carsamba tahlil yapilacak ve transfer olup olmayacagim belli olacak.