Merhaba herkese, buradan genel bir ricada bulunma ihtiyacı hissettim. Benim gibi daha tecrübesiz olanlar bazen tecrübeli olanlara, bebeğine kavuşanlara soru soruyor; lütfen bu sorulara cevap verirken 2 kere düşünün. Özellikle olumsuz yorumlar çok kırıcı olabiliyor. Bana bugüne kadar hiçbir doktorun yapmadığı bir yorumu ben bugün burada bir arkadaşımızdan duydum. Kimse adını sormasın söylemem çünkü kendisinin kötü niyetle yazmadığını, yardımcı olmak istediğini biliyorum, belki çok yoğundu düşünmeden yazdı olabilir ama 1 saattir ağlıyorum bana da yazık. Herkes kendi durumunu zaten biliyor ama burada hem bilgi hem moral bulmak için yazışıyoruz. Doktorlar bile bana donasyon demezken, durumun çok zor demezken ben bunları burada benimle aynı şeyleri yaşayan bir kadından duymamalıyım. Üyeliğimi kapatabilsem kapatıp bir daha girmemeyi istedim. Zaten artık tövbe kimseye bir şey sormayacağım. Eminim kendisi de mübarek günde kimseyi kırmak istemezdi ama işte öylece kuruluveren cümleler bu kadar hassas bir dönemden geçen benim gibi kadınları çok incitebiliyor.
Ben
@demet_blk ve
@anthem_ 'in hakkını ödeyemem, bana hem bilgi hem de moral olarak çok destek oldular. Yeri gelmişken çok teşekkürler.
Bence burası "dost acı söyler" yeri değil, o "acı"nın herkes farkında. Kimse kimseden boş umut alma niyetinde de değil elbette ama umut da kırmayalım olur mu? Nolur kimseye canım senin zor falan demeyin Allah aşkına. Kolay olsa zaten kimse burda çare aramaz.
Allah olanların evlatlarına uzun ömürler versin, olmayanlara da ömürlerine ömür olacak evlatlar nasip etsin.