Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar bugün transfer oldum ama bana kan sulandırıcı iğne verilmedi. Standart iğne değil mi bu? Sadece coraspin var. Hapını alacaksin dendi
hadi hayirli uğurlu olsun canim.insallah pozitifi görursun🤲🍀
endiselenme,normal.bende sadece coraspirin kullaniyorum.ki önceki tedavilerimde onu bile vermemislerdi.

Merhaba hanımlar, bende bugün tekrar ilaç başlıyorum. 12 gün önce opu oldum, 8 yumurtadan 1 tanesi döllendi, 3.gün donduruldu. Umarım bu sefer daha şanslı olurum.

merhabalar, tekrar toplatma mi yapilcak,havuz mu yapiyorsunuz.umarim bu sefer dediginiz gibi daha sansli olursunuz🤲
Evet, 1 tanesi döllenince, yumurta varken tekrar toplamayı deneyelim dedik. Her yıl azalıyor malum. 1,5 yıl önce tüp bebek denemiştik 10 yumurtadan 8 embriyo olmustu 5 tanesi 5. güne gitmişti. Tutmadı maalesef. Umarım bu sefer pozitif sonucu görürüz.

Evet, 1 tanesi döllenince, yumurta varken tekrar toplamayı deneyelim dedik. Her yıl azalıyor malum. 1,5 yıl önce tüp bebek denemiştik 10 yumurtadan 8 embriyo olmustu 5 tanesi 5. güne gitmişti. Tutmadı maalesef. Umarım bu sefer pozitif sonucu görürüz.
1,5 yil icinde bukadar düşüş olması zor gibi.kesin sanssizliktan oldu busefer,öyle düşünun insallah busefer guzel fazla fazla 5. gun embriyolariniz olur.
o 5 tane neden tutmamisti,yani rahimde bir sorunmu var yoksa düsük kalitemuydi embriyolar?
birde nerde tedavi goruyorsunuz,benim doktorum opuyu takip eden ilk adetle baslamamisti tedaviye.birdaha ki ay yapalim demisti

1,5 yil icinde bukadar düşüş olması zor gibi.kesin sanssizliktan oldu busefer,öyle düşünun insallah busefer guzel fazla fazla 5. gun embriyolariniz olur.
o 5 tane neden tutmamisti,yani rahimde bir sorunmu var yoksa düsük kalitemuydi embriyolar?
birde nerde tedavi goruyorsunuz,benim doktorum opuyu takip eden ilk adetle baslamamisti tedaviye.birdaha ki ay yapalim demisti

5 taneden 2 tanesi transfer oldu, diğer üçünü kalitesinden dolayı dondurmadık. İlk tedavim Bursa’da bir merkezdeydi, şimdi doc.dr.yasemin Çekmez gidiyorum. Sen nereye gidiyorsun?

5 taneden 2 tanesi transfer oldu, diğer üçünü kalitesinden dolayı dondurmadık. İlk tedavim Bursa’da bir merkezdeydi, şimdi doc.dr.yasemin Çekmez gidiyorum. Sen nereye gidiyorsun?
umarım busefer hersey gönlünüzce olur🤲
bahceci fulyadaydim en son tedavimde.bakalim,transfer sonucunu bekliyorum.sonrasinda devam edermiyiz edersek tekrar bahceci mi olur bilmiyorum🤷🏼‍♀️

Dondurulmayanlarin kaliteleri nasıldı ayrıntılı yazarmsnz kacingi gun, A. B. C. Hangı kaliteydi.
Benim taze transfer oldu. Bir tane 3.gün A kalite transfer oldu. Sonra 2 gün daha beklenip 5. Güne gelenlerden ( hepsi icin orta kalite dendi ) bir tane transfer oldu. Diğerlerini dondurmayı teklif ettiler ama dondur, çözdür, transfer et maliyeti tüp bebek tedavisine yaklaşınca dondurmadık . İlk defa yaptırmıştım hep böyle çok embriyo olacak sandım açıkçası. Birde benim amh ve görünen yumurta rezervim yüksek fakat yaştan dolayı kalitesi düşük.

Selamlar arkadaşlar, yarin kan verıcem ama dort kez test yaptım cikmadi, olumlu haber beklemiyorum, bu arada çalıştığım yer asi icin cagrida bulunmuş gitmisken asida olabilirim die dusunuodum ki bakayim dedim etkileri varmı.? Bu asiyi olacaklar en az 2ay kesinlikle cocuk sahibi olmamalari gerektiğini okudum, zaten bunca zaman kendiliğinden olmadi,
Iki doz arasında da 6hafta varmis birde bunu katarsak kafadan 3-4ay otelendik aman dikkat edin arkadaslarim..

Eklentiler

• Screenshot_20210506_201948_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210506_201948_com.android.chrome.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20210506_201543_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210506_201543_com.android.chrome.jpg
    96,6 KB · Görüntüleme: 33
Selamlar arkadaşlar, yarin kan verıcem ama dort kez test yaptım cikmadi, olumlu haber beklemiyorum, bu arada çalıştığım yer asi icin cagrida bulunmuş gitmisken asida olabilirim die dusunuodum ki bakayim dedim etkileri varmı.? Bu asiyi olacaklar en az 2ay kesinlikle cocuk sahibi olmamalari gerektiğini okudum, zaten bunca zaman kendiliğinden olmadi,
Iki doz arasında da 6hafta varmis birde bunu katarsak kafadan 3-4ay otelendik aman dikkat edin arkadaslarim..
Hayırlı haberlerle gel insallah.. hic belli olmaz.. Aşı konusunu bende dusunuyorum..asi sıram gelmek uzere ve bu nedenle de transferi ertelersem olmayacak..

X