- 19 Şubat 2018
- 794
- 3.951
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #78.161
günaydın, önceki transferimde bant kullanmistim bende.evet duş alabiliyorsun.kac gunde bir degistiriyorsun bilmiyorum ama ben duş gunlerini birazda ona göree ayarlamaya calisiyordum.Bu arada climara bant varken dus alinirmi Acaba omu etkiledi ıslandı sonucta.
hayirli olsun insallahKizlar yumurta toplama evresindeyim. Gonal f in 8. Gunu yalniz bu igne bende mide bulantisi yapti. Ilk defa böyle oldum. Progesteron mu artti o yuzden mi bilmiyorum. Sizler de benzer sorun yasamis miydiniz?
Hayirlisi olsun insallah bir muzice gerceklesir..Kizlar 9.gun hcg degerim 34 cikmisti
Bugun 11.gun bir daha test vericem ama sabah idrar testi yaptım cizgi yok denecek kadar azalmış sanirim kimyasal gebelik yaşıyorum
Eki Görüntüle 2830741
Ozel hastanelerin laboratuvarları bakar bence. Ben yasak varken cumartesi baktirmistim.Kizlar adetin 2.gunu baslanacakti tedaviye.. fakat 23 nisana denk gelecek gibi..her yer tatil..o gun tsh ve progesteron baktirmam gerekiyordu..devlet hastanelerinin acilleri bakiyor mu bilginiz var mi?
Aynen bakarlar da sordum sadece 2 deger icin 290 tl aliyorlar artik bunaldim maddi olarak.. 350 de burdaki takibi yapan doktor aliyor.. 700 tl lucrin..700 tl serum ve takilmasi.. kac aydir sozde dondurulmus transfer olucam..Ozel hastanelerin laboratuvarları bakar bence. Ben yasak varken cumartesi baktirmistim.
Tabiki embriyo kalitesinin tutunmada payi büyük..Ama en iyi kalitede hamile kalamayanlar veya orta ve dusuk kalite ile hamile kalan bir suru insan var..ben artik nasip isi diyorum..Allah isterse oluyor..Kızlar bir şey öğrenmek istiyorum.bu hani ab kalite diyorlar ya benimki 5. Gün 4 ab idi bu değerler önemli mi sizce sağlıkla devam edebilmesi için.bu konuyu çok merak ediyorum.beni aydınlatacak biri varmı ?
Kesinlikle öyle nasipte olunca oluyor .gerisi hep boşTabiki embriyo kalitesinin tutunmada payi büyük..Ama en iyi kalitede hamile kalamayanlar veya orta ve dusuk kalite ile hamile kalan bir suru insan var..ben artik nasip isi diyorum..Allah isterse oluyor..
2 şer mi verildi? Söylendiğinde zor gibi gelebilir ama yapımı aslında çok basitKızlar gene ben, progestan fitil verildi nasil yapacamvajinal olacakmis.
Gunde birer tane. Sabah ogle aksam.2 şer mi verildi? Söylendiğinde zor gibi gelebilir ama yapımı aslında çok basitBenim sabah öğle akşam 2şerden 6 adet
Seninkinin kalitesi çok iyi. etkisi var kaliteninKızlar bir şey öğrenmek istiyorum.bu hani ab kalite diyorlar ya benimki 5. Gün 4 ab idi bu değerler önemli mi sizce sağlıkla devam edebilmesi için.bu konuyu çok merak ediyorum.beni aydınlatacak biri varmı ?
iğne vermedi miGunde birer tane. Sabah ogle aksam.
Bende olmuştu iki gün. Dilim de uyuşmuştu. Birinci ve beşinci gün böyle bir sorun yaşadımKizlar yumurta toplama evresindeyim. Gonal f in 8. Gunu yalniz bu igne bende mide bulantisi yapti. Ilk defa böyle oldum. Progesteron mu artti o yuzden mi bilmiyorum. Sizler de benzer sorun yasamis miydiniz?
Sanirim transfer olunca. Henüz almadikiğne vermedi mi
Merhabalar , hayırlısı olsun öncelikleKızlar bir şey öğrenmek istiyorum.bu hani ab kalite diyorlar ya benimki 5. Gün 4 ab idi bu değerler önemli mi sizce sağlıkla devam edebilmesi için.bu konuyu çok merak ediyorum.beni aydınlatacak biri varmı ?