Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar, dondurulmus embriyo transfer oncesinde sadece bant kullanıyorum ilac falan yok. İgnede yok tabi.dogal bir tedavi var ama hani yumurta var normalde büyüyor buyuyup çatlaması mi onemli yoksa yumurta ya gerek yok direkt transfer mi edilecek donmus embriyo. Umarim anlatabildim. Cunku E2 değerim düşmüş. Bu deger onemlimi.
Transferden once son kontrolde E2 ve progesteron bakiliyor.. yumurtanın gelisip çatlamamasi gerekiyor..progesteron bakilmasinin nedeni de bu..progesteron 1 in üstünde transfer yapilmadigi icin 2 aydir bekliyorum..Belki dogal siklus deniyorlardir..onda 2 gunde bir ultrasonla yumurta ve kanda progesteron takip ediliyor.. Catladiktan sonra 5 gun icinde transfer yapiliyor sanirim..

Merhabalar bende 40 yaşımdayım tüp bebek tedavisine başlamıştım ama toplanan yumurtalar döllendi ama, embryo gelişmedi hiç beklemiyordum böyle birşey çok şaşırdım transfer olmadı yarın gidip doktorum ile görüşeceğim nasıl bir yol izleyeceğiz bakalım merak ediyorum çok üzüldüm ama tekrar aynı işlemlerden geçmek zor geliyor yumurta toplatmak çok zor
Arisutu kullanin mutlaka..
Arı sütü tekmi kullanılıyor daha önce hiç tüketmedim şu an takviye ilaçlar kullanıyorum vitamin acaba arı sütüde kullansam fazla gelirmi🤔

Arı sütü tekmi kullanılıyor daha önce hiç tüketmedim şu an takviye ilaçlar kullanıyorum vitamin acaba arı sütüde kullansam fazla gelirmi🤔
Fazla gelmez..sabah kahvaltidan en az yarim saat once yarimcay kaşığı..ben egricayirdan almistim.. transferim olumsuz olursa ve yeniden baslarsam bu defa en az 2 ay oncesinden arisutu kullanmayi dusunuyorum..

500lerde sanirim yari yariya düşmüş. Cok onemli deilmi bilmiyorum birkac gün once transfer dedi netlestirmedik sonuc etkilermi onu merak ettm.
Benim progesteron yükseldi E2 düştü bu ay, o nedenle dondurulmuş transferimi bir sonraki aya erteledi doktor. İki değerin de embriyonun tutunması açısından önemli olduğunu söyledi ama detayları sormamıştım. Tek başına e2 önemli mi bilmiyorum ben de, progesteron kaç acaba sende..

Kızlar, dondurulmus embriyo transfer oncesinde sadece bant kullanıyorum ilac falan yok. İgnede yok tabi.dogal bir tedavi var ama hani yumurta var normalde büyüyor buyuyup çatlaması mi onemli yoksa yumurta ya gerek yok direkt transfer mi edilecek donmus embriyo. Umarim anlatabildim. Cunku E2 değerim düşmüş. Bu deger onemlimi.
Ben de dondurulmuş transfer oldum , E2 değerime bakıldı hep rahmin hamileliğe hazırlanması için yumurtanın büyümesi önemli onu da E2 değeri ile takip ediyorlar diye biliyorum

Ben de dondurulmuş transfer oldum , E2 değerime bakıldı hep rahmin hamileliğe hazırlanması için yumurtanın büyümesi önemli onu da E2 değeri ile takip ediyorlar diye biliyorum
Bu arada ben normal yumurta büyütme iğnesi kullandım , yumurta toplamaya hazırlanır gibi oldu , çatlatma iğnesi de vuruldu tek fark yumurta toplama yapılmadı . Çatlatma iğnesini vurulduktan bir hafta sonra transferim yapıldı

Transferin yumurta ile bir bağı yok merak etmeyin. Transfer öncesi ve sonrası progesteron(fitil, iğne) estrofem, prednol, aspirin gibi ilaçlar standart diye biliyordum ama size verilmemiş.
E2 değeriniz transfere engel olacak kadar mı düşmüş? Ne denildi?
Benim transfer öncesi son bakıldığında 490 dı
Bana da sadece estrofem ve coraspin verildi

Benim progesteron yükseldi E2 düştü bu ay, o nedenle dondurulmuş transferimi bir sonraki aya erteledi doktor. İki değerin de embriyonun tutunması açısından önemli olduğunu söyledi ama detayları sormamıştım. Tek başına e2 önemli mi bilmiyorum ben de, progesteron kaç acaba sende..
1in altinda su an. 0.79falan sanırım

Yari yariya düşmüş anlayamadim E2. Bununla progesteron takip edilio devamli. 1in alti olmasi onemli imis. Onda sıkıntı yok ama E2dusmus devamli artıyordu, normalde. Belki kalabilir transfer eger onemli olmasa takip edilmezdi.

Kizlar 9.gun hcg degerim 34 cikmisti

Bugun 11.gun bir daha test vericem ama sabah idrar testi yaptım cizgi yok denecek kadar azalmış sanirim kimyasal gebelik yaşıyorum :KK42:
20210421_061739.jpg

Kizlar 9.gun hcg degerim 34 cikmisti

Bugun 11.gun bir daha test vericem ama sabah idrar testi yaptım cizgi yok denecek kadar azalmış sanirim kimyasal gebelik yaşıyorum :KK42:
Eki Görüntüle 2830741
Canim inan ne diyeceğimi bilemedim belki kan testinde farkli cikar acaba testte bir sorun olabilirmi. Kanla takip etsen daha iyi olur gibi.

Midemi de ağrıtti baya bu bant. Tesekkurler.
Onu pek hatırlamıyorum ama bayağı uzun süre kullandım ben ilk gunlerden sonra alışılıyor .bir gün boş bir gün takıyordum birini ikinci takarken birinciyi çıkarmıyordum yapiskaninda giysilerin tüyleri toplanıyordu iğne olmaya giderken kalçadan hemşireler bu ne diye soruyordu bazen

Yari yariya düşmüş anlayamadim E2. Bununla progesteron takip edilio devamli. 1in alti olmasi onemli imis. Onda sıkıntı yok ama E2dusmus devamli artıyordu, normalde. Belki kalabilir transfer eger onemli olmasa takip edilmezdi.
Aslında e2 500 ise çok da düşük değil gibi, kendi transfer değerimi baz alarak söylüyorum benimki 490 idi. Ama bilemedim tabi😕

X