- 2 Ağustos 2020
- 587
- 393
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #78.081
Asm ler bakmıyo sanırım d vit ben özelden baktım 55 tl resmen yoluyolar, tekrar bsktırmak lazımHeme hemen ayniymis degerlerimiz.canim.. benim son 1 ayim kaldi..pazartrsi aile hekimime gidiyimm en iyisi..1 ay icinde artirmam lazim..olabiliyosa tabi..
Hayırlı uğurlu olsun,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba, ben de 43 yaşındayım ve 13 haftalık hamileyim (tüp bebekle), darısı isteyen herkesin başına
Ben kullanıyorum venatura d3k2 hergun 10 kilo başı 1 damla.Merhaba kizlar..sizlere bisey sormak istiyorum..4. Denememe hazirlaniyorum ben..d vitamini icin devit3 damla kullaniyodum..ekmege 12-13 damla damlatarak..2-3 gune bir..ama devit3 damla iyi degilmis..d vitamini k2 ile alinmasi gerekiyormus..venetura d3k2 diye bir vitamin kullananiz oldumu hic..bu konuda bilgisi olan varsa..yardimci olabilirse cok sevinirim..d vitaminin embriyonun ozellikle tutunmasi icin cok onemli oldugunu duymustum.
Merhabalar ben de hep devit3 kullandım , günde 10 damla ağzıma damlattım direk ( zeytinyağına damlatıp içilmesi öneriliyor ama sanırım dün Banu çiftci de dinledim ) ama dediğim gibi ben direk ağzıma damlattım. Faklı markalar da denedim wellcare fısfıs çMerhaba kizlar..sizlere bisey sormak istiyorum..4. Denememe hazirlaniyorum ben..d vitamini icin devit3 damla kullaniyodum..ekmege 12-13 damla damlatarak..2-3 gune bir..ama devit3 damla iyi degilmis..d vitamini k2 ile alinmasi gerekiyormus..venetura d3k2 diye bir vitamin kullananiz oldumu hic..bu konuda bilgisi olan varsa..yardimci olabilirse cok sevinirim..d vitaminin embriyonun ozellikle tutunmasi icin cok onemli oldugunu duymustum.
merhabalar, ben devit 3 kullanıyorum , günde 10 damla direk ağzıma damlatıyorum , ( dün Banu çiftçi yi dinledim zeytinyağına damlatıp içmeyi öneriyor ama ben öyle yapmadım ) 3 hafta önce baktırdıgımda 43 çıktıMerhaba kizlar..sizlere bisey sormak istiyorum..4. Denememe hazirlaniyorum ben..d vitamini icin devit3 damla kullaniyodum..ekmege 12-13 damla damlatarak..2-3 gune bir..ama devit3 damla iyi degilmis..d vitamini k2 ile alinmasi gerekiyormus..venetura d3k2 diye bir vitamin kullananiz oldumu hic..bu konuda bilgisi olan varsa..yardimci olabilirse cok sevinirim..d vitaminin embriyonun ozellikle tutunmasi icin cok onemli oldugunu duymustum.
Çatlatma iğnesi yapılmalı 4 gün mü oldu.bitdr transferin kaçıncı gunundesin inşallah hamilrsinditKizlar canlar cok cok onemli bir soruyla geldim....
Bana doktorum transferden 1 hafta önce 1 adet ovitrelle
Transfer gunu 2 adet Gonopeptly
Ve de ayın 14 ünde 2 adet Gonopeptly catlatma iğnesi yaptirdi...
Bugun gebelik testi yaptım 2.cizgi cikti ama Lh testi de yaptim cok koyu cikti....simdi kafamdaki deli soru....catlatma ignesinin etkisiyle gebelik testinde cift çizgi cikar mi
Sanirim bayilacagim karnıma bir ağrı girdi sormayin
Evet 14 ünde olmuştum Gonopeptly 2 adet..C
Çatlatma iğnesi yapılmalı 4 gün mü oldu.bitdr transferin kaçıncı gunundesin inşallah hamilrsindit
Evet 14 ünde olmuştum Gonopeptly 2 adet..
8.gunum bugun canim..tutulmuştur
Bir bucuk sise falan tuketmisim, yazin da bol bol gunes aldim.. ekimde olcturdugum de 24 olmustu.. hatta ven cok yukselmistir diyordum o kadar gunese ama ancak 24 olmus..2 şişeeden sonra mı 24 e çıktı
Bence sana igne ya da hap verirler hemen artmasi icin.. ama once d vitamini olctur.. artik rutin kan sayiminda d vitamini olmuyor.. onu eklemelerini mutlaka iste doktorundan.. hayirlisin olur insallah, guzel haberlerini bekliyoruz canimHeme hemen ayniymis degerlerimiz.canim.. benim son 1 ayim kaldi..pazartrsi aile hekimime gidiyimm en iyisi..1 ay icinde artirmam lazim..olabiliyosa tabi..
Tesekkur ediyorum canim..bende alicam karar verdim..venatura markadan..internetten baktim fiyatlaraa..eczanede daha pahalimidir acaba..yasak oldugu icin..cikmadim..simdi..Hayır ben tavsiye üzerine aldım devit ler genelde ayçiçek yağı kullanıyor, özel öatkalar zeytinyağı kullanıyor içeriği oku bak. 9 çok düşük benimde 17 hoş oda düşük 1 şişe bitirdim yükseldi mi bilmiyorum, mesela yağlı birşey yedinmi arkasına içersen emilim daha iyi olur
Yaa bilmiyodumm...uzun zamn oldu..en son tahlillerim hep ozelden yaptirdim..Asm ler bakmıyo sanırım d vit ben özelden baktım 55 tl resmen yoluyolar, tekrar bsktırmak lazım
Ben kullanıyorum venatura d3k2 hergun 10 kilo başı 1 damla.
Tesekkur ediyorum canimm..ama d vitamini ben k2 ile alinmasi gerektigini duydum..zatrn k vitamini eksikligide kisirliga sebep oluyormus..bebde dune kadar devit3 kullandim hep..bi tahlil yaptiricam bakalim..ne cikcak..2 aydir kullaniyodum..Merhabalar ben de hep devit3 kullandım , günde 10 damla ağzıma damlattım direk ( zeytinyağına damlatıp içilmesi öneriliyor ama sanırım dün Banu çiftci de dinledim ) ama dediğim gibi ben direk ağzıma damlattım. Faklı markalar da denedim wellcare fısfıs ç
merhabalar, ben devit 3 kullanıyorum , günde 10 damla direk ağzıma damlatıyorum , ( dün Banu çiftçi yi dinledim zeytinyağına damlatıp içmeyi öneriyor ama ben öyle yapmadım ) 3 hafta önce baktırdıgımda 43 çıktıdoktor şimdilik bıraktırdı 12. Haftadan sonra tekrar değerlendirecek . Bu arada daha iyi olduğunu duydukça farklı markalar denedim Wellcare fısfıs , coledoran gibi ama ciddi kabızlık yaptı onlar ve bıraktım . Bu arada aldığım eczaneye sormuştum devit3 yeterince iyi mi diye , o bölgede ünlü bir onkolojı merkezi var , kanser hastalarına bile doktor bunu yazıyor ki onlar için ilaç içerikleri çok daha önemli dedi
Insallah canim..İnşallah bebiş tutunmusturöyle hissediyorum ben
Canim cok tesekkur ediyorum..saglik ocaginda yaptirmayi dusunuyodum..ama olmuyomus..sanirim..artik..saglik ocaklarinda..yapilmisyomus..ozele gidicem artik..Bence sana igne ya da hap verirler hemen artmasi icin.. ama once d vitamini olctur.. artik rutin kan sayiminda d vitamini olmuyor.. onu eklemelerini mutlaka iste doktorundan.. hayirlisin olur insallah, guzel haberlerini bekliyoruz canim
Merhaba kizlar..sizlere bisey sormak istiyorum..4. Denememe hazirlaniyorum ben..d vitamini icin devit3 damla kullaniyodum..ekmege 12-13 damla damlatarak..2-3 gune bir..ama devit3 damla iyi degilmis..d vitamini k2 ile alinmasi gerekiyormus..venetura d3k2 diye bir vitamin kullananiz oldumu hic..bu konuda bilgisi olan varsa..yardimci olabilirse cok sevinirim..d vitaminin embriyonun ozellikle tutunmasi icin cok onemli oldugunu duymustum.
Yazinizi okudum masallah ne kadar bilgilisiniz..Ben dün ne yedigimi unutuyorum bu aralar.. sizin bebeginiz olmuş sanırım Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin..Merhaba,
Benim uzun bir zaman once yazdigim bir posta goz atarsaniz iyi olur. Buraya linkini kopyaladim (68318 numarali post) . Popüler Konu - 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar
Bu yazimda D ve K vitaminleri ile ilgili de bir bolum var; biraz uzun ancak genel olarak tup bebek tedavisinin ana hatlarina deginmistim.
Kullandiginiz devid3’un icerisindeki bir katki maddesi Avrupa da yasaklidir toksik iceriginden dolayi, o sebeple tavsiye etmiyorum. Ayrica d vitamini gunluk kullanildiginda optimal fayda saglar.
Canim cok tesekkur ederim...evet..hrm youtube tan baktimm..hemde arastirmdim..biraz..hakkaten gunluk kullanimi onenliymis..bu linkede bakicam..tekrar tesekkur ederim..Merhaba,
Benim uzun bir zaman once yazdigim bir posta goz atarsaniz iyi olur. Buraya linkini kopyaladim (68318 numarali post) . Popüler Konu - 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar
Bu yazimda D ve K vitaminleri ile ilgili de bir bolum var; biraz uzun ancak genel olarak tup bebek tedavisinin ana hatlarina deginmistim.
Kullandiginiz devid3’un icerisindeki bir katki maddesi Avrupa da yasaklidir toksik iceriginden dolayi, o sebeple tavsiye etmiyorum. Ayrica d vitamini gunluk kullanildiginda optimal fayda saglar.
Koyu mu cıkmış onunki de. Herkesinki ilaçtan olacak değil ya inşallah hamilesindir. zayıf bir ihtimal değil hiç.Insallah canim..
Ama bir arkadasin bu igne ile 9 gun pozitif cikmis testi simdi onu okudumYalanci pozitif olabilir yani