- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 42
- Konu Sahibi akideciknane
- #78.061
İnşallah canim ya..Bu son sansim benim.geride embrom da yok...Artik hayirlisiTutarlar inşallah. iki tane çok iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canim ya..Bu son sansim benim.geride embrom da yok...Artik hayirlisiTutarlar inşallah. iki tane çok iyi
12.güne tamamlamanız gerekli. Bide 3 günlük oldugu için erken gibi duruyor.Kızlar 4.günde 1,95 çıkmıştı BetaHcg bugün 8.günüm 2,95 çıktı tecrübesi olanlar sizce daha yükselir mi?Doktorun dediği tarihe daha 4 gün var.Vallahi kalpten gidecem.3.gün embriyo 6 hücreli...
Oo maşallah Gözünüz aydın olsun sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba, ben de 43 yaşındayım ve 13 haftalık hamileyim (tüp bebekle), darısı isteyen herkesin başına
4.gun cok erken yapmissiniz, 3.gun embriyosu icin en az 10gun beklenmeli. Gereksiz strese girmeyin.Evet maalesef
İNŞALLAH burda müjdeli haberler verirsin, tuttu diyelimİnşallah canim ya..Bu son sansim benim.geride embrom da yok...Artik hayirlisi
Hayırlı olsun sizin de. Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsinMerhaba, ben de 43 yaşındayım ve 13 haftalık hamileyim (tüp bebekle), darısı isteyen herkesin başına
Hayırlı.olsun. Allah kucagina sagsalim almayı nasipetsin insallahMerhaba, ben de 43 yaşındayım ve 13 haftalık hamileyim (tüp bebekle), darısı isteyen herkesin başına
Bana da devit verdiler haftada 1 kez 10 damla. O da tedaviye baslarken adetle birlikte..simdi bende oncesinde kullanayim o zaman..baska bir bilgim yok cnm..sadece ekmekle birlikte kullanilir falan diye duymustumMerhaba kizlar..sizlere bisey sormak istiyorum..4. Denememe hazirlaniyorum ben..d vitamini icin devit3 damla kullaniyodum..ekmege 12-13 damla damlatarak..2-3 gune bir..ama devit3 damla iyi degilmis..d vitamini k2 ile alinmasi gerekiyormus..venetura d3k2 diye bir vitamin kullananiz oldumu hic..bu konuda bilgisi olan varsa..yardimci olabilirse cok sevinirim..d vitaminin embriyonun ozellikle tutunmasi icin cok onemli oldugunu duymustum.
Canim..cok yanlismis bende 2 aydir kullaniyodum..bosu bosunami diye dusundum..venaturaya baslicam..1 yemek kasigi yogurt ve 1 tatli kasigi organik zeyginyagi ile 4 damla karistirip icmek gerekiyormus.aslinda bir eczaciya sormak lazimBana da devit verdiler haftada 1 kez 10 damla. O da tedaviye baslarken adetle birlikte..simdi bende oncesinde kullanayim o zaman..baska bir bilgim yok cnm..sadece ekmekle birlikte kullanilir falan diye duymustum
Cok heyecan yaptım o kadar çok okudum anlatamam.Değer sanki ne kadar yukselecek?2 kati yazıyor heryerde salı günü test günüm bakalim.12.güne tamamlamanız gerekli. Bide 3 günlük oldugu için erken gibi duruyor.
Venatura d vit bende kullanıyorum hatta 1 şişe bitirip bıraktım, benim kıllandığım sadece d , k vit yumurta ve süt ürünleri yediğim için gerek yok dedi aile hekimi arkadaşım,ekmeğe dökme bence kahvaltıdan sonra ben çay kaşığına 1 damla zeytinyağı damlatıyorum öyle tüketiyorum, peki test yaptırdınmı d vit değerin kaç ona göre kullanMerhaba kizlar..sizlere bisey sormak istiyorum..4. Denememe hazirlaniyorum ben..d vitamini icin devit3 damla kullaniyodum..ekmege 12-13 damla damlatarak..2-3 gune bir..ama devit3 damla iyi degilmis..d vitamini k2 ile alinmasi gerekiyormus..venetura d3k2 diye bir vitamin kullananiz oldumu hic..bu konuda bilgisi olan varsa..yardimci olabilirse cok sevinirim..d vitaminin embriyonun ozellikle tutunmasi icin cok onemli oldugunu duymustum.
Canim cok teskkur ediyorum..aylar once baktirmistimm..9 du..cok dusuktu..d vitaminine baslamamistim..ozmanlar..venegurayi peki doktorunuz mu onerdi..aynen zeytinyagi..hatta 1 yemek kasigi yogurtlada tuketilmesi gerekiyorumussVenatura d vit bende kullanıyorum hatta 1 şişe bitirip bıraktım, benim kıllandığım sadece d , k vit yumurta ve süt ürünleri yediğim için gerek yok dedi aile hekimi arkadaşım,ekmeğe dökme bence kahvaltıdan sonra ben çay kaşığına 1 damla zeytinyağı damlatıyorum öyle tüketiyorum, peki test yaptırdınmı d vit değerin kaç ona göre kullan
Endokrinoloji uzmanı Prof.Dr. Yeşim Erbil in YouTube kanalını takibe almanızı öneririm. Onun D vitamini nasıl kullanılmalı diye bir videosu var..onu izleyin, Mucize senin bu değerlerle en sağlıklı olanı iğne gibi aslında(videoda da söylüyor)Canim cok teskkur ediyorum..aylar once baktirmistimm..9 du..cok dusuktu..d vitaminine baslamamistim..ozmanlar..venegurayi peki doktorunuz mu onerdi..aynen zeytinyagi..hatta 1 yemek kasigi yogurtlada tuketilmesi gerekiyorumuss
Canim cok tesekkur ediyorum..hemen bakiyorum simdi..her yeni gun yeni seyler ogreniyoruz..Endokrinoloji uzmanı Prof.Dr. Yeşim Erbil in YouTube kanalını takibe almanızı öneririm. Onun D vitamini nasıl kullanılmalı diye bir videosu var..onu izleyin, Mucize senin bu değerlerle en sağlıklı olanı iğne gibi aslında(videoda da söylüyor)
Ben venatura d vitamini pandemi baslayinca kullanmistim.. yaklasik iki sise.. d vitaminim 8 lerdeydi 24 e cikti.. en son tekrar tahlil yaptirdim, doktor yeterli bulmadi bu sefer hap olarak aliyorum..Canim cok tesekkur ediyorum..hemen bakiyorum simdi..her yeni gun yeni seyler ogreniyoruz..
D vitamini aklıma geldi sayanizde gidip alayım hemen.hep unutuyorum.içmeyiBen venatura d vitamini pandemi baslayinca kullanmistim.. yaklasik iki sise.. d vitaminim 8 lerdeydi 24 e cikti.. en son tekrar tahlil yaptirdim, doktor yeterli bulmadi bu sefer hap olarak aliyorum..
Heme hemen ayniymis degerlerimiz.canim.. benim son 1 ayim kaldi..pazartrsi aile hekimime gidiyimm en iyisi..1 ay icinde artirmam lazim..olabiliyosa tabi..Ben venatura d vitamini pandemi baslayinca kullanmistim.. yaklasik iki sise.. d vitaminim 8 lerdeydi 24 e cikti.. en son tekrar tahlil yaptirdim, doktor yeterli bulmadi bu sefer hap olarak aliyorum..
Hayır ben tavsiye üzerine aldım devit ler genelde ayçiçek yağı kullanıyor, özel öatkalar zeytinyağı kullanıyor içeriği oku bak. 9 çok düşük benimde 17 hoş oda düşük 1 şişe bitirdim yükseldi mi bilmiyorum, mesela yağlı birşey yedinmi arkasına içersen emilim daha iyi olurCanim cok teskkur ediyorum..aylar once baktirmistimm..9 du..cok dusuktu..d vitaminine baslamamistim..ozmanlar..venegurayi peki doktorunuz mu onerdi..aynen zeytinyagi..hatta 1 yemek kasigi yogurtlada tuketilmesi gerekiyorumuss
2 şişeeden sonra mı 24 e çıktıBen venatura d vitamini pandemi baslayinca kullanmistim.. yaklasik iki sise.. d vitaminim 8 lerdeydi 24 e cikti.. en son tekrar tahlil yaptirdim, doktor yeterli bulmadi bu sefer hap olarak aliyorum..