- 6 Ocak 2020
- 576
- 1.022
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #78.041
Şu an yüzüme gelen gülümsemeyle o günlere gittim.Hatta benim için labratuvarla görüşmüştünCanım benim emeklerinin karşılığını aldın öyle mutluyum kiSeninle aynı zamanda aynı doktorda başladık tedaviye her aşamanı biliyorum doktorun istediği testleri en uygun nerede yaptırabilirz diye fikir alışverişi bile yapmıştık deneyimlerimizi paylaştık. Benimki kötü sonuçlansa da senin pozitif olman beni o kadar mutlu ettiki. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu bunu bütün kalbimle diliyorum Bu arada her ne kadar tekrar tedavi düşünmesem de deneyecek olsam sanırım yine Erbil beyi seçerdim. Kızdığım zamanlar oldu ama sevgim saygım daha ağır. İyi bir insan ve doktor olduğunu düşünüyorum hala.
Tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Allah bu yolda yürüyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.Kaderimin ortağı değerli arkadaşlarım;
Rabbimin izni ile 4.tedavimin sonunda, 42 yaşımda geçen p.tesi pozitifi, bugün de kesemizi gördük.
5+2 olmuşuz, şükürler olsun ki şu an bir sıkıntımız yok. Zaman zaman umudumu yitirmedim değil ama her düşüşümden sonra yine sarıldım umutlara..
Sizlere de umut olsun bir gün mutlaka siz de bu haberi vereceksiniz yürekten inanıyorum
Çok teşekkür ederim amiiinn inşallahTebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Allah bu yolda yürüyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
merhabalar, cok sevindim.hayirlisi insallahKizlar transfere hazırlanıyordum hormon değerim uygun deilmis demistim detaylı bakildi neyse su an transfere dogru gidiyorum. Kesinlik yok 10-12 güne kadar transfer olabilirim hayırlısı.
Bayrama sonucla cikabiliriz bakalim. Allah herkesin kalbine göre versin.
Hayirli olsun sonu bebisli olsun canımKizlar transfere hazırlanıyordum hormon değerim uygun deilmis demistim detaylı bakildi neyse su an transfere dogru gidiyorum. Kesinlik yok 10-12 güne kadar transfer olabilirim hayırlısı.
Bayrama sonucla cikabiliriz bakalim. Allah herkesin kalbine göre versin.
Hayirli olsun..hangi ilaclari kullanıyorsun transfer öncesi..benim yumurtalari 2 aydir baskilayamadilar simdi adette lucrin vuracaklar..hemen baslarlar mi 1 aylik lucrinde bilmiyorummerhabalar, cok sevindim.hayirlisi insallahdesene aynı zamanda olucaz transfer.
benimde 3. gunum dun kontrolum vardi bugun de ilaclara basladim.simdiden 30 nisan transferin dedi drbakalim insallah cifte bayram yasariz
insallah tesekkuederim.Hayirli olsun..hangi ilaclari kullanıyorsun transfer öncesi..benim yumurtalari 2 aydir baskilayamadilar simdi adette lucrin vuracaklar..hemen baslarlar mi 1 aylik lucrinde bilmiyorum
Aramizda 2-3gun olacak sanırim. Hakkımızda hayırlısı olsun.merhabalar, cok sevindim.hayirlisi insallahdesene aynı zamanda olucaz transfer.
benimde 3. gunum dun kontrolum vardi bugun de ilaclara basladim.simdiden 30 nisan transferin dedi drbakalim insallah cifte bayram yasariz
Yazmıssın üstte. Tesekkurler.insallah tesekkuederim.
benim daha onceki transferimde lucrin vermislerdi.birkere kullanmistim.yanlis hatirlamiyorsam transferden onceki aydi sadece
ayin 26 sina kadar sadece estrofem verdi.ogunden itibaren ;
estrofem
prolutex
coraspin
prednol tab.
proluton depot(haftada1) ve ogun birde ovitrelle.
bir sorun cikmazsa direk 30 nda da transfer dedi.anlamadim bende biraz erken olucak sanki
Doktoruna da sorsan test günü tekrar yaptir diyecek..hem 3.gun embriyosuymus belli olmayabilir..hayirlisi olsunKızlar 4.günde 1,95 çıkmıştı BetaHcg bugün 8.günüm 2,95 çıktı tecrübesi olanlar sizce daha yükselir mi?Doktorun dediği tarihe daha 4 gün var.Vallahi kalpten gidecem.3.gün embriyo 6 hücreli...
Erken sankiKızlar 4.günde 1,95 çıkmıştı BetaHcg bugün 8.günüm 2,95 çıktı tecrübesi olanlar sizce daha yükselir mi?Doktorun dediği tarihe daha 4 gün var.Vallahi kalpten gidecem.3.gün embriyo 6 hücreli...
Tek embriyo muydu?6. Gunum kizlar biraz gogus dolgunlugundan baska bir değişiklik yok bende o da ilaçlardan zaten...test yapmaya da cesaretim yok bekliyorum bakalim
2 embriyoTek embriyo muydu?
Tutarlar inşallah. iki tane çok iyi2 embriyo
Merhaba, ben de 43 yaşındayım ve 13 haftalık hamileyim (tüp bebekle), darısı isteyen herkesin başınaArkadaşım doğum yaptı. 42 yaşında. umut her zaman var
Maşallah sana. Hayırlı evlat olsun inşallah kuzun.Merhaba, ben de 43 yaşındayım ve 13 haftalık hamileyim (tüp bebekle), darısı isteyen herkesin başına
Evet maalesefTek embriyo muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?