Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yazinizi okudum masallah ne kadar bilgilisiniz..Ben dün ne yedigimi unutuyorum bu aralar.. sizin bebeginiz olmuş sanırım Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin..
Cok tesekkurler; insallah burada ve baska yerlerde emek veren herkesin gonlune gore olsun
Ben cok okudum, cok arastirdim ve kendi doktorumla da cok mutalaa ettim. Cok giremiyorum; ama sorulariniz olursa musait oldukca cevap veririm.
Sevgiler

tesekkur ediyorumm canim..o zman bi 6 damla kullanmaliyim...bende kullanicam..

Sevgili hanım arkadaşım merhaba.
D vitamini kullanımı konusunda bir ekleme de benden olacak.
Şu an muhtemelen D vitamini depolarınız olması gereken seviyenin çok altında çıkacaktır. Kış döneminde güneş görmüyoruz ve kısıtlamalardan dolayı sokağa çıkmak yasak. Aslında D vitamini için en iyi şey her daim güneşe çıkmak ama devletimiz buna nedense müsade etmiyor. Takviye de kullanın demiyor.

Neyse konuya geleyim. Depolarınızı doldurmak için yukarıdaki miktarın 2 katını günlük kullanmalısınız. Niye derseniz. Araştırmalarımda, yukarıdaki 6 damla günlük ihtiyacınız olan miktar. Depolarınızı doldurmak için x2 yapmalısınız. Ben hep böyle kullanırım. İnanın böyle kullandığım halde bile öyle çok çabuk dolmuyor depolar.

Canim cok tesekkur ediyorum..gunluk 12 damlada karacigeri yormazmi peki...

Canim cok tesekkur ediyorum..gunluk 12 damlada karacigeri yormazmi peki...
merhabalar . benimde herkes gibi d vitaminim hep düşük. doktorum bana her hafta 1 şişe devit 3 önermişti. günlük içmeyi unutabilirsin bu yüzden 1 şişeyi yoğurta dök ye demişti. bende ondan beri hep öyle tüketiyorum günlük mü içmek iyi acaba?

Arkadaşlar tüp bebek tedavisinden bağımsız olarak yıllar önce ciddi d vitm.eksikliğim vardı, öyle ki kemik ağrımdan toka mı sıkamıyordum.

Fizik tedavi dokrorum yoğurtun içine kaşar peyniri doğrayıp yememi önermişti.
Damlayı da kullanmıştım,yoğurt peynir işini de yapmıştım, değerlerim kısa sürede fırlamıştı.
Bu bilgi de burada dursun istedim..

Merhaba canim..evet..gunluk cok daha iyiymis..bende ekmege dokup iciyodum..ama venaturaya basliyacagim..cunki d vitamini k2 ile alinmasi daha dogruymus

Tebrik ederim ne büyük mutluluk, Allah anali babali büyütsün bizlere de nasip etsin insallah bu mutlulugu tatmayi

Merhaba 73 doğumluyum malesef bende prp yaptırdım ama olumlu bir etki görmedim sanıyorum.Daha sonra 1 yumurta toplandı döllendi 3 hücreli ve 3.gün donduruldu .2 .toplamada 1 yumurta toplandı ama döllenmedi maleseföncesindede biesteron gonomax ve omepa kullandım takviye olarak.Dr.2 tane embriyo transfer edilmesi gerekiyor demişti ama elde 1 tane var zaten bu yol çık masraflı ve stresli

Merhaba benim de 5 embriyom ngs ye gitmisti 2 si saglam geldi fakat bana mitoscoredan bahsedilme mi, bunu ayrıca mi sormak gerekiyor? Genetik doktoru mu bunu belirliyor embriyolog mu belirliyor?
Mitoscore a bakılması icin ayrıca mi söylemek gerekecek?

Benimde 2 yildir havuz yapildi..6 aydir da bir türlü transfer olamadim..once tiroidler sonra baska degerler sorun cikardi..bugun yine iptal edildi..eger iptal edilirse bir sonrakinde nar suyu icmenizi öneririm..
Kac cikti progesteron. Bana doktorum 1.3 altında transfer edilebilir demisti. O yuzden soruyorum

Kac cikti progesteron. Bana doktorum 1.3 altında transfer edilebilir demisti. O yuzden soruyorum
2 aydir adetin 15.gunu 3 çıkıyor..Bu ay lucrinle baskilayacaklar..benim doktor 1 in altinda olursa transfer edecekmis.. zaten olani tek yumurta..o da baskilanmayip çatlıyor..anlamadim ben bu işi..

2 aydir adetin 15.gunu 3 çıkıyor..Bu ay lucrinle baskilayacaklar..benim doktor 1 in altinda olursa transfer edecekmis.. zaten olani tek yumurta..o da baskilanmayip çatlıyor..anlamadim ben bu işi..
Ben de 1 in altında diye biliyordum doktor 1.3 e kadar transfer ediliyor dediginde sasirdim acikcasi.

Merhabalar bende 40 yaşımdayım tüp bebek tedavisine başlamıştım ama toplanan yumurtalar döllendi ama, embryo gelişmedi hiç beklemiyordum böyle birşey çok şaşırdım transfer olmadı yarın gidip doktorum ile görüşeceğim nasıl bir yol izleyeceğiz bakalım merak ediyorum çok üzüldüm ama tekrar aynı işlemlerden geçmek zor geliyor yumurta toplatmak çok zordu

Malesef bizim yaslarda karsilasilan bir durum..kac tane toplanmisti peki? Embriyo elde edene kadar devam etmelisiniz ben oyle yaptim..

Merhaba , Ngs ye giden empriyolarınızın mitoscore değerine ayrıyetten mi bakıldı ? Bana böyle birseydem hiç bahsedilmedi , tek empriyo zaten ngs den sağlıklı geldi , transfer edildi ve çok şükür tutundu ? Mitoscore denilen değer empriyonun tutunma olasılığını gösteren bir değer mi ?

Merhaba,
Evet Mitoscore ayri bir test. NGS’den gelen saglikli embryolarin transfer onceligini belirlemek icindir. Hangi laboratuvarda yapildi ise testiniz orada bu teknolojinin olup olmamasina bagli sanirim. Benim teslerim Ispanya’daki bir laboratuvarda yapilmisti ve orasi bu testi yapabiliyordu. Bence doktorunuza veya embryologunuza sorun, ikisi de bilir bu sorunun cevabini.

Merhaba,
Evet bu test embryolarin tutunma olasiligini gosteren bir test. Alinti yaptiginiz mesajimda acikladigim gibi. Belki de sizin sadece bir tane saglikli embryonuz oldugu icin yapilmamistir. Ben birden fazla saglikli embryo bulana kadar havuz yaptigim icin yaptirmistik bu testi. Fakat tek embryonun tutunma sansini da ogrenmek icin yaptirilabilir.

Ben kullanıyorum venatura d3k2 hergun 10 kilo başı 1 damla.

Maşallah. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…