- Konu Sahibi akideciknane
- #77.741
Merhabalar, burda heer ikisi derken gonamax ve prowomen mi acaba, bu arada ben şu çiğneme omega lardan kullanıypm faydası varmı bilemiyom epa ve dha okadar yüksek değil ama omega3 1200
Sorunuzun cevabını vermek için nerede cevap verdiğime baktım şimdi. Aynen aşağıya yapıştırıyorum.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Perfect Match .!.:
Merhaba, prowomen ile impryl birbiriniz muadili mi acaba? Bir de impryl i hem kadin hem erkek kullanabiliyor sanirim degil mi?
Şöyle söyleyeyim.Evet içerik olarak birbirinden farklı. Ancak her ikisi de bence çok çok güzel içeriklere sahip. Birbirinin muadili değil. İmpryl ve Gonamax birbirinin muadilidir. Prowomen'de benzer ama içerik olarak Betain yok onda. Eğer maddi sıkıntılar varsa prowomen tek başına kullanmanızı öneririm. Ama alabilirseniz her ikisi hatta OMEGA-3 de kullanılmalı derim. Çok yerde illaki OMEGA-3 yazmışımdır.
Doktorlar erkek faktörlü üreme sıkıntılarında evet bunları kullandırıyorlarmış. İmpryl'in firması pantogen'de bu konu ile alakalı paylaşım görmüştüm diye hatırlıyorum instagramda filan sanırım.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sorunuza gelince.
Perfect Match hanım arkadaşımız prowomen ve impryl birbirinin muadili mi diye sormuş. Bende bu ikisinin içeriklerinin birbirinden farklı olduğunu belirtmişim. İnternetten araştırırsanız içinde neler olduğu var.
Kullanan hanım arkadaşlar prowomen'ı tavsiye ediyorlar. Ki içeriğine internetten baktım. Bence de çok güzel.
Birbirinin muadili olanlar İmpryl ve Gonamax.
Çiğnenen omega-3'ler konusunda bilgim hiç yok. Kullanan arkadaşlar varsa yazsınlar lütfen. Ben Omega-3'ü jel kapsül olanlardan kullanmıştım. 1200 mg'lıktan.
Sevgiler