- 5 Ocak 2021
- 260
- 508
- 45
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #77.521
Yok canım 4. :) Benim ilk eşimden 3 evladım var rabbim bağışlasın ikinci evliliğimi yaptım eşimin hiç çocuğu yok onu mutlu etmek istedim çünkü o benim çocuklarıma çok iyi davranıyor baba sevgisini o verdi bende mutlu etmek istiyorum bütün çabam uğrasim bu canımİlk hamileliğiniz mi hayırlı olsun
İnşallah canım benim herkese dua ediyorum rabbim hepimize nasip etsinCanım gözünüz aydın, şükürler olsun. Rabbim sağlıkla sıhhatli kucağınıza almak nasip etsin.. İnşallah sende uğurlu gelirsin güzel haberlerin ardı arkası kesilmesin..
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBeta HCG sadece 12. Günde bakıldı benim 931 di bir daha istemedi doktorum .
Beta HCG sadece 12. Günde bakıldı benim 931 di bir daha istemedi doktorum .
2 tane embriyo konuldu ama tek kese var canım büyük ihtimalle tek teşekkür ederim canımAllah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah12. gün 931 yüksekmiş baya , 2 tane empriyo mu konuldu ? ikiz olma ihtimali var büyük ihtimalle
Teşekkür ederim canım pazartesi tekrar gidicem testler istiycez ona göre kullanman için vitaminler yazicam dedi.su an sadece estroferm ve progesteron fitil kullanıyorumDoktorunuz kullanmanız için birşeyler reçete etti mi? Bu arada tekrar hayırlı olsun.
Hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah, Allah bağışlasın evlatlarınıYok canım 4. :) Benim ilk eşimden 3 evladım var rabbim bağışlasın ikinci evliliğimi yaptım eşimin hiç çocuğu yok onu mutlu etmek istedim çünkü o benim çocuklarıma çok iyi davranıyor baba sevgisini o verdi bende mutlu etmek istiyorum bütün çabam uğrasim bu canım
Bu merkezde tedaviye baslayali 2 sene oldu..takviyesiydi bos opular vs vs.. tam embriyo elde ettik yine her ay biseyi duzeltsem baska yerden bozuluyor..birde bana sor bu 6 ayi6 aylık transfer beklenmesi muhteşem dedim bu duruma. en iyi anne sen olacaksın bence
Evet sanirim cetrotide buz aküsüyle veriliyordu 25 derecenin altında saklayınız yazıyorduKızlar tüp bebek ilaçlarını buz aküsüyle mi veriyorlar. Eşim evde olmayacak bir hafta. Ailemin yanindan kontrole gidip gelmek sonra evime geçmek istiyorum.ilaclari toplu mu aliyoruz? Evden eve taşımak sorun olur mu? Yada parti parti satın almak
Bazıları buz aküsü ile bazıları değil canım. Merional ise mesela buza gerek yok ama gonal f verirse doktor o buz aküsü ile olmalı.. Buz aküsü ve soğuk tutan çanta ile uzun süre disarda kalabiliyor ama aklınızda olsun.. Biz öyle çok taşıdık ilaçlarımıziKızlar tüp bebek ilaçlarını buz aküsüyle mi veriyorlar. Eşim evde olmayacak bir hafta. Ailemin yanindan kontrole gidip gelmek sonra evime geçmek istiyorum.ilaclari toplu mu aliyoruz? Evden eve taşımak sorun olur mu? Yada parti parti satın almak
Buzdolabına koyduysan akuye gerek yok artık canımGonal f aküyle beraber mi buzdolabına konuyor? Sebzelige aküyle beraber koydum.hata mı acaba
Bir de sebzelik değil de yumurtalık bölümüne koymayı oneriyolar neden bilmiyorumGonal f aküyle beraber mi buzdolabına konuyor? Sebzelige aküyle beraber koydum.hata mı acaba
Çok şükür Rabb'imeKızlar minigimin kalp atışını yavasta olsa duyduk çok şükürherşey yolunda dedi doktorum ama size bir şey söylemek isterim tüp bebekte bazen son adet tarihine göre hesaplar tutmayabilir dedi doktorum normalde son adet tarihine göre benimki 8 haftalık olması lazım ama seninkini ultrason belirliycek dedi doktorum pazartesi tekrar gidicem.kalp atışı duymayan hemen panik olmasın diye yazıyorum .
Hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder hayatım dualarımız seninle bizide haberdar etÇok şükür Rabb'imeçok sevindim.. Bende pazartesi kese görmeye gideceğim... Hayırlı haberlerle döneriz inşallah cnm benim
Hayırlı olsun canım umarim istediğin gibi olur herşeyBugün kızlar gonal f 225 merional 150 ile tedaviye başladım. Allah hepimizin akibetini hayır etsin
Bugün kızlar gonal f 225 merional 150 ile tedaviye başladım. Allah hepimizin akibetini hayır etsin
Gözünüz aydın tebrk ederim canım.Kızlar minigimin kalp atışını yavasta olsa duyduk çok şükürherşey yolunda dedi doktorum ama size bir şey söylemek isterim tüp bebekte bazen son adet tarihine göre hesaplar tutmayabilir dedi doktorum normalde son adet tarihine göre benimki 8 haftalık olması lazım ama seninkini ultrason belirliycek dedi doktorum pazartesi tekrar gidicem.kalp atışı duymayan hemen panik olmasın diye yazıyorum .