Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Erkut Attar'a mı gittiniz siz, dinlendirmeye ücret alınmadı mı sizden.
Evet canım Yeditepe universite hastanesi öyle bir şey duymadım ben hiç sadece dediğim gibi taze transfer benim yaşımda başarı şansı düşük dedi dondurulmuş tavsiye etti bizde iki ay dondurduk ekstra 2100 verdik.tedavi ilaçlar hariç 8500 tutuyor canım

e 2 ay dondurma 2100 tl öyle mi. 4000/5000 tl verenler varda ondan sordum. Yıllık dondruması kaç tl acaba? Bende dinlendirme isterim açıkçası bende 38 yaşındayım. Hoca nasıl peki memnun kaldınız mı? Bir de mersela muayene ücreti çok fazla onu tek sefer verip daha vermiyoruz dimi

Biz embriyo dondurma ixin 1750 tl vermistik. Ek olarak bir dinlendirme parasi vermedik

8 500 veriyorsun ya onun için de muayene ücreti yani bir sefer veriyorsun sadece .dondurma işleminde 2100 alıyorlar ya o yıllık zaten ama tabi benim başka yumurtam yoktu sadece iki tane vardı ikiisde transfer edildi kalmadı başka maalesef.hoca iyi 30 yıllık deneyimi var.ben memnun kaldım canım belki pozitif değil negatif olsaydı memnun değilim derdim bu işler böyle

hahahhaa.. sana özel msj attım bakar mısın ordan da:)

Kızlar minigimin kalp atışını yavasta olsa duyduk çok şükür herşey yolunda dedi doktorum ama size bir şey söylemek isterim tüp bebekte bazen son adet tarihine göre hesaplar tutmayabilir dedi doktorum normalde son adet tarihine göre benimki 8 haftalık olması lazım ama seninkini ultrason belirliycek dedi doktorum pazartesi tekrar gidicem.kalp atışı duymayan hemen panik olmasın diye yazıyorum .

merhaba seni o kadar iyi anlıyorum ki düşün düşün doktorların kararlarını sorgulamaya başlıyosun çünkü mantıklı gelmiyor.
Bence konuşun ısrar edin bir şekilde en azından aynı şeyleri tekrar yaşamamak adına test önemli. Zaman kaybetmeden istikrarınada hayran kaldım biz gerçekten güçlü kadınlarız rabbim sağlıklı yumurtalar bebişler nasip etsin doktorlar vesile mucizeyi veren rabbim mesela ben geçen hafta salı başladım bana o kadar olumsuz konuştuki doktor sadece 1 yumurtamın olduğunu ve 10 da bir şansım olduğunu söyledi şimdi 2 yumurtam var birisi 8 diğeri 10 oldu doktora diyemedim bile hani hocam 1 di diye neyse inş güzel sonuçlar alırız hepimiz

Şükürler olsun inşallah bebisini sağlıkla kucağına alırsın. Darısı bizim başımıza

Inan yumurta az diye hiç üzülme benim bir yakınımın 2 yumurtası vardi şu an normal yolla hamile kaldı gayet sağlıklı devam ediyor. 1 yumurta olsun sağlıklı olsun. Bak benim halime hic tutmasaydi bu kadar uzulmezdim. Allah büyük dediğin gibi yumurtamız bitene kadar devam

Kalp atışını duymanıza sevindim.
BetaHCG değeriniz kaç şu an?

Canım gözünüz aydın, şükürler olsun. Rabbim sağlıkla sıhhatli kucağınıza almak nasip etsin.. İnşallah sende uğurlu gelirsin güzel haberlerin ardı arkası kesilmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…