Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bugün vitaminleri aldığım eczaneye gittim promotil women 330 olmuş, prowomen 260 olmuş mart başı vit. lere zam gelmiş

Bazı durumlarda sağlıklı olanı bulabilmeniz için sayısız kez pgt'ye göndermeniz gerekebiliyor ve benim bunu finanse etme gücüm yok...bu riski göze almak durumundayım
Rica ederim lütfen aklınıza ne takılırsa sorun bu kadar tedavi en azından birşeye yarasın 😉
Ben de sizin gibi dusunuyorum pgt icin, sagliksizsa zaten tutunamiyor . Ayrica aldiklari kisim degerlendiriliyor diger kisim yine belirsiz. Bazen de %100 saglikli gelen de tutunamiyor ben de gereksiz goruyorum pgt yi 👍

Bu konuyla ilgili D demet_blk yazmıştı çok. 3 aylık düzenli kullanımla sağlıklıyı bulmuştu.İmprly önermişti. Gonomax ta aynı şekilde fakat ,içeriklerine bakınca imprly bi tık daha güçlü gibi.
Merhaba, ayni sıkıntı bende de var ben omega , d vtmin ve inofolic combo kullaniyorum ayrica imprly kullansam ne gibi etkisi olur? İlk kez duydum o yuzden merak ettim bilen varsa yardimci olursa sevinirm 🙏

Ben de sizin gibi dusunuyorum pgt icin, sagliksizsa zaten tutunamiyor . Ayrica aldiklari kisim degerlendiriliyor diger kisim yine belirsiz. Bazen de %100 saglikli gelen de tutunamiyor ben de gereksiz goruyorum pgt yi 👍
Ben hiç pgtye ya da ngs ye göndermeden tup bebek yaptırdım tuttu ama kalbi durdu ve bugün kürtajla alındı. Diyeceğim şu ki arkadaşlar hayal kirikligi ve bu dusuk acısını yasamak istemiyorsanız bence yaptırın. Benim durumuma düşmeyin. Düsen embriyoyu genetik teste gönderdim 1 ay sonra sonuç çıkıyormuş. Ama 3 ay içindeki düşüklerin %70 ı kromozom anomalisi nedeniyle oluyormuş. Bir tup bebek denemesi yaklaşık 14.000 tl ye maloluyor. Hem parasal hem psikolojik yıkım yasamak istemiyorsanız emriyonuzu genetiğe göndermenizi öneririm nacizane

Ben hiç pgtye ya da ngs ye göndermeden tup bebek yaptırdım tuttu ama kalbi durdu ve bugün kürtajla alındı. Diyeceğim şu ki arkadaşlar hayal kirikligi ve bu dusuk acısını yasamak istemiyorsanız bence yaptırın. Benim durumuma düşmeyin. Düsen embriyoyu genetik teste gönderdim 1 ay sonra sonuç çıkıyormuş. Ama 3 ay içindeki düşüklerin %70 ı kromozom anomalisi nedeniyle oluyormuş. Bir tup bebek denemesi yaklaşık 14.000 tl ye maloluyor. Hem parasal hem psikolojik yıkım yasamak istemiyorsanız emriyonuzu genetiğe göndermenizi öneririm nacizane

Geçmiş olsun hanım arkadaşım.

Cok gecmis olsun canim cabucak iyilesip atlatmani diliyorum, 3 kez yasadim bu durumu ve seni gercekten cok iyi anliyorum 🍀

çok geçmiş olsun ALLAH'ım inşallah bir daha yaşatmasın. bir gün inşallah sizde sağlıklı bir evlat sahibi olursunuz

Niye İnternetten araştırıp internetten almayı istemediniz?
İnternette satilanlara guvenebiliyormusunuz, okadar sahte urun varken acikcasi ben cesaret edemiyorum .. sizin guvendiginiz kullandiginiz site varsa onerilerinizi alabilirim. Ayrica takviyelerden hangisini kullandiniz, teşekkürler 🙏

İnternette satilanlara guvenebiliyormusunuz, okadar sahte urun varken acikcasi ben cesaret edemiyorum .. sizin guvendiginiz kullandiginiz site varsa onerilerinizi alabilirim. Ayrica takviyelerden hangisini kullandiniz, teşekkürler 🙏
Değişik birkaç farklı sayfadan alışveriş yaptım. Trendyol'dan da aldım.
Trendyol'dan melatonin melania aldım mesela.
PregnioFol iyot aldım. Hem iyot hem folikasit birlikte diye.
Alman menşeili demir+c vitamini takviyesi aldım yeni.
Daha önce impryl, ventura markasının Omega-3'ünü, yine ventura markasının hayıt hapını, D3K2 vitaminini internetten almıştım. Başka aldıklarımda vardır da şu an en hatırlayabildiklerim bunlar.
Ben araştırırken, telefonu, adresi, konumu sayfasında yazanları tercih ediyorum. Hatta bazı eczaneler internetten satış amaçlı kendilerine sayfa açanlarda var.
Şu sayfa güvenilir diye bir tavsiye vermeyeyim. Vebal altına girmek istemem.

Bu merkezde tedaviye baslayali 2 sene oldu..takviyesiydi bos opular vs vs.. tam embriyo elde ettik yine her ay biseyi duzeltsem baska yerden bozuluyor..birde bana sor bu 6 ayi 😂 gayet sabri tukenmis sinirli bir anne olucam sanirim..psikolojim hic iyi degil çünkü sadece tedavi asamasinda degil bu aralar hicbir isim rast gitmiyor..insallah yoluna girer hersey..unuturum bu gunleri..
oo tam savaşçı anne adayısın açelyacım neler neler yaşamışsın :dua: bundan sonrası için güzel günler görürsün inş :dua: kötü olaylar bir gelince hepimizin üst üste geliyor inşalaah çabuk biter bu günler sevgiler

kızlar ben geldim tüp bebeğe başladığımdan beri doktor olumsuz konuşuyor dedim ya neyse başladık merional 150 kullandım 5 tane bugun gittim baktı 1 tanesi 14 1 bitanesi 10 mm dedi tahlilin değeri yükselmedi o yüzden tekrar tahlil yapcaz yükselmediyse tedaviye son vericez dedi yine alt üst oldum moral sıfır ne seviyesine bakılıyor bilmiyorum bilenleriniz yazabilirmi saat 14,30 da çıkacakmış ( bu arada salı 16 sında gittim cuma yani ayın 20 sinde iğneye başladı sadece merional 150 kullandım ) az değilmi iğne sizce bugun adetin 13. günü :KK43:

kızlar ben geldim tüp bebeğe başladığımdan beri doktor olumsuz konuşuyor dedim ya neyse başladık merional 150 kullandım 5 tane bugun gittim baktı 1 tanesi 14 1 bitanesi 10 mm dedi tahlilin değeri yükselmedi o yüzden tekrar tahlil yapcaz yükselmediyse tedaviye son vericez dedi yine alt üst oldum moral sıfır ne seviyesine bakılıyor bilmiyorum bilenleriniz yazabilirmi saat 14,30 da çıkacakmış ( bu arada salı 16 sında gittim cuma yani ayın 20 sinde iğneye başladı sadece merional 150 kullandım ) az değilmi iğne sizce bugun adetin 13. günü :KK43:
Senin sorun neydi canım?iki yumurta yetmez mi? Tek yumurtayla bebeği oldu arkadaşın. Rezervi çok azmış

Canım yumurta var ama kandaki değer yükselmiyo dedi anlamadım :KK43:
doğum kontrol hapı verilmiş miydi öncesinde ? bana tedaviye başalamadan önceki ay d.kontrol hapı verildiği için yumurtalıklar çok geç cevap verdi ilaçlara. bu yüzden de çok fazla ilaç almak zorunda kaldım ve tedavi çöp oldu maalesef.

doğum kontrol hapı verilmiş miydi öncesinde ? bana tedaviye başalamadan önceki ay d.kontrol hapı verildiği için yumurtalıklar çok geç cevap verdi ilaçlara. bu yüzden de çok fazla ilaç almak zorunda kaldım ve tedavi çöp oldu maalesef.

Hayır kullanmadım sadece 8 adet letrozol kullandım sonrasında merional e başladı bilmiyorum ki emeklerim sanırım boşa gidicek :KK43:

X