Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok ilginç ki bu 2 düşükten sonra doktorum hala genetiğe göndermeden koyalım diyo. Kalp atışını gördükten sonra da içgiyim coraspini de kestik. Bu doktorumu çok seviyorum çok iyi moral veriyor ama neden bunları yaptığına aklım ermedi( Ama siz de bırakmayın lütfen yumurtasız kalana kadar devam edelim

8 ay çok ciddi bir zaman. Rahminizde yapışıklık olmaması ve kalınlığının da iyi olması çok çok büyük avantaj.
Bu yumurtalar toplanmazdan önce takviyeler kullandınız mı?
Gunde 3 kez Biosteron dhea aldım, sigarayı biraktim, hayıt tohumu ve aslan pençesi çaylarından günde birer bardak içtim, omepa q10 günde 1 kez aldım. Yanı ben baya bi hazırlandım bu ise.

Ben size daha yakın zamanda olmuş bir olayı anlatıcam.

Bundan yaklaşık 1 ay kadar evvel konya'daki bir tüp bebek merkezindeki doktora farklı bir PRP yaptırdım. Kronik Rahim inceliğim var, o sebeple yaptırdım. Operasyondan çıktım odamdayım ayılıyorum. Doktorum bir süre sonra yanıma geldi nasılım diye. Konuşuyoruz, sohbet ediyoruz. Konu nasıl oraya geldi bilmiyorum.

Doktorum dedi ki: Bu merkezdeki meslektaşımın hastasına daha önce iyi kalitede transfer yapılmış. Negatif çıkmış. Dondurulmuş olan embriyosu transfer yapılacakmış. Benim doktoruma demiş diğer doktor, sen transfer eder misin diye. Benim doktorum da olur demiş. Pek de umutlu değillermiş kalitesinden dolayı. Sonuç pozitif olmuş, hamile.

Yani demem şu. Doktorlar her zaman en iyi kaliteli olan embriyo hangisi o ise onu transfer etmek ister. Ama diğer düşük kalitedeki embriyo da Yüce Rabbimin takdiriyle doğar. Bunu kimse bilemez.

Evet cok dogru aslinda onu kimse bilemez doğru diyorsunuz ama 2 düşükten sonra direk aklıma şu geldi; acaba o dusuk kalitelu embriyo ile hamileliği devam etti mi? Ben artık hamile kalmaktan çok hamilelik devam eder mi ona takılmış durumdayım

Valla siz de haklısınız. Doktorunuza müsait olunca gidin konuşun. Kafanızdaki sorulara ancak doktorunuz cevap verebilir.

Kızlar doktor adetinin ikinci veya üçüncü günü gel dedi. Bugün sadece lekem var. Bugünü başlangıç kabul etmeli miyim? Yoksa yarını mı?

Rahim dinlendirmede ne yapiyor ki 4000 tl aliniyor ilk kez duydum..bu fiyat dondurma ucreti ise oldukca yuksekmis.. benim tedavi oldugum merkez hic ucret istemedi..ilginc..
Şöyle bende duyunca garipsedim nedir bu dedim. Normal yıllık dondurma değilmiş ona 1750/2000 tl alıyorlar. Kurumuna göre. Bu rahim dinlendirme dediğim şey taze embryo transfer edilemediği durumlarda yapılıyor. Embrıyou dondurup 2/3 ay sonra transfer ediyorlar. Sanırım buna da dr karar veriyor. Yani senden toplanan yumurta sayısı çok fazlaysa yada ne bilim rahmin yeterli kalınlıkta değilse transferi hemen yapmıayıp bir kaç ay öteliyormuşlar. Ve dondruulmuş emriyoların tutma şansı daha fazlaymış öyle duydum

6 aylık transfer beklenmesi muhteşem dedim bu duruma. en iyi anne sen olacaksın bence

Günaydın canım banada 2 ay rahim dinledirme yapıldı .2 adet dönemi bekledik ben herhangi bir ücret ödemedim sadece yumurtalar donduruldu tabi bu esnada onun için 2100 lira ödedim aklında bulunsun diye yazdım .

Günaydın canım banada 2 ay rahim dinledirme yapıldı .2 adet dönemi bekledik ben herhangi bir ücret ödemedim sadece yumurtalar donduruldu tabi bu esnada onun için 2100 lira ödedim aklında bulunsun diye yazdım .
Alla allaaa e kime güveneceğiz bu duurmda. Sen nereye yaptırmıştın tedavini? Açıkçası bende isterim yani dinlendirme. PEki buna dr. mu sen mi karar vermiştin?

noral yumurta dondurma zatn yaptırmak isteim fazla yumurta çıkarsa tabi. Ama bu dinlendirme bilmem ne bilmiyorum yaaa

Alla allaaa e kime güveneceğiz bu duurmda. Sen nereye yaptırmıştın tedavini? Açıkçası bende isterim yani dinlendirme. PEki buna dr. mu sen mi karar vermiştin?
Benim doktorum dinlendirme yaparsam daha başarılı olurum dedi.sansimiz %50 artar dedi.doktor karar veriyor canım senin durumuna göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…