Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İlk hamileliğiniz mi hayırlı olsun
Yok canım 4. :) Benim ilk eşimden 3 evladım var rabbim bağışlasın ikinci evliliğimi yaptım eşimin hiç çocuğu yok onu mutlu etmek istedim çünkü o benim çocuklarıma çok iyi davranıyor baba sevgisini o verdi bende mutlu etmek istiyorum bütün çabam uğrasim bu canım

Yok canım 4. :) Benim ilk eşimden 3 evladım var rabbim bağışlasın ikinci evliliğimi yaptım eşimin hiç çocuğu yok onu mutlu etmek istedim çünkü o benim çocuklarıma çok iyi davranıyor baba sevgisini o verdi bende mutlu etmek istiyorum bütün çabam uğrasim bu canım
Hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah, Allah bağışlasın evlatlarını

6 aylık transfer beklenmesi muhteşem dedim bu duruma. en iyi anne sen olacaksın bence :KK37:
Bu merkezde tedaviye baslayali 2 sene oldu..takviyesiydi bos opular vs vs.. tam embriyo elde ettik yine her ay biseyi duzeltsem baska yerden bozuluyor..birde bana sor bu 6 ayi 😂 gayet sabri tukenmis sinirli bir anne olucam sanirim..psikolojim hic iyi degil çünkü sadece tedavi asamasinda degil bu aralar hicbir isim rast gitmiyor..insallah yoluna girer hersey..unuturum bu gunleri..

Kızlar tüp bebek ilaçlarını buz aküsüyle mi veriyorlar. Eşim evde olmayacak bir hafta. Ailemin yanindan kontrole gidip gelmek sonra evime geçmek istiyorum.ilaclari toplu mu aliyoruz? Evden eve taşımak sorun olur mu? Yada parti parti satın almak

Kızlar tüp bebek ilaçlarını buz aküsüyle mi veriyorlar. Eşim evde olmayacak bir hafta. Ailemin yanindan kontrole gidip gelmek sonra evime geçmek istiyorum.ilaclari toplu mu aliyoruz? Evden eve taşımak sorun olur mu? Yada parti parti satın almak
Evet sanirim cetrotide buz aküsüyle veriliyordu 25 derecenin altında saklayınız yazıyordu

Bazıları buz aküsü ile bazıları değil canım. Merional ise mesela buza gerek yok ama gonal f verirse doktor o buz aküsü ile olmalı.. Buz aküsü ve soğuk tutan çanta ile uzun süre disarda kalabiliyor ama aklınızda olsun.. Biz öyle çok taşıdık ilaçlarımızi

Kızlar minigimin kalp atışını yavasta olsa duyduk çok şükür 🙏herşey yolunda dedi doktorum ama size bir şey söylemek isterim tüp bebekte bazen son adet tarihine göre hesaplar tutmayabilir dedi doktorum normalde son adet tarihine göre benimki 8 haftalık olması lazım ama seninkini ultrason belirliycek dedi doktorum pazartesi tekrar gidicem.kalp atışı duymayan hemen panik olmasın diye yazıyorum .
Çok şükür Rabb'ime 🤲🤲🤲🤲 çok sevindim.. Bende pazartesi kese görmeye gideceğim... Hayırlı haberlerle döneriz inşallah cnm benim 🌹🌹🌹🌹

Kızlar minigimin kalp atışını yavasta olsa duyduk çok şükür 🙏herşey yolunda dedi doktorum ama size bir şey söylemek isterim tüp bebekte bazen son adet tarihine göre hesaplar tutmayabilir dedi doktorum normalde son adet tarihine göre benimki 8 haftalık olması lazım ama seninkini ultrason belirliycek dedi doktorum pazartesi tekrar gidicem.kalp atışı duymayan hemen panik olmasın diye yazıyorum .
Gözünüz aydın tebrk ederim canım.

X