-
- Konu Sahibi akideciknane
- #77.421
Canlar hala gözlerime inanamıyorum kan testi vermeye gideceğim birazdan... 15 Mart pazartesi regli olmam gerekiyordu. Çarşamba test yaptım negatifti beklediğim gibi... perşembe günü kahverengi leke geldi minik minik tamam sökülüyorum dedim... dün kesildi beyaz şeffaf akıntıya bıraktı yerini İlk kez ovulasyon testi almıştım bu ay deneyecektim dün akşam ovulasyon testi yaptim epeyce koyuydu. Bu Sabah da ilk idrar ile Hcg test yaptım sonuç bu...
Canimmm...gec olsun..guc olmasin..moral bozmak yok..Basta tiroidler sorun çıkardı 3 ayda dusurduk..hadi bu ay tahlillerim hersey normal basladik.. rahim kalinligim da cok iyiyken simdi de progesteron yuksek cikti diye iptal edildi..O kadar ilaclari kullandim.. istedikleri serumu taktirdim..serumun fiyati, ozel hastanede taktirmak, takip ucretleri derken yine maddi açıdan bosa gitmesine mi yanayim, vakit kaybina mi yanayim.. dondurulmuslar olmasa suan birakmistim.. bu defa gercekten sinirlerim bozuldu aglamak uzereyim ya..
Canim tebrik ederim.sonuc pozitifCanlar hala gözlerime inanamıyorum kan testi vermeye gideceğim birazdan... 15 Mart pazartesi regli olmam gerekiyordu. Çarşamba test yaptım negatifti beklediğim gibi... perşembe günü kahverengi leke geldi minik minik tamam sökülüyorum dedim... dün kesildi beyaz şeffaf akıntıya bıraktı yerini İlk kez ovulasyon testi almıştım bu ay deneyecektim dün akşam ovulasyon testi yaptim epeyce koyuydu. Bu Sabah da ilk idrar ile Hcg test yaptım sonuç bu...
Vaooooowwww kızzzz hamilesin galiba. Hadi hayırlısı. Haberdar et bizi.
Canim tebrik ederim.sonuc pozitif.insallah guzel bir degerin cikar..ve .katlanarak artarrrr..
Tedaviye baslarken tsh ve progesterona bakiliyor..ikisi de normaldi..progesteron 1 in altindaydi.. transfer öncesi geldi catti yine 1 in altinda olmasi gerekiyormus.. burada birkac kisi aydinlatti sagolsun..dondurulmus olunca estrofemin yumurtlamayi baskilamasi gerekiyormus sanirim..1 den fazla olunca bu baskilama gerceklesmemis gibi anladim ben.. onumuzdeki ay da aynisi olursa diye korkuyorum.. tedavinin iptal olmasi degil derdim de kontrollere git hastanelerde kan ver, ilaclari saatli ic..inan bunlar yoruyor beni.. sabah 5 te estrofem icin, saat 6 da tiroid ilaci icin alarm kuruyorum.. uyudugum uykudan bisey anlamadim inanCanimmm...gec olsun..guc olmasin..moral bozmak yok..progesteron normalde nasildi..hic baktirmismiydin..
Vaooooowwww kızzzz hamilesin galiba. Hadi hayırlısı. Haberdar et bizi
Hayırlı olsun baya hamilesinCanlar hala gözlerime inanamıyorum kan testi vermeye gideceğim birazdan... 15 Mart pazartesi regli olmam gerekiyordu. Çarşamba test yaptım negatifti beklediğim gibi... perşembe günü kahverengi leke geldi minik minik tamam sökülüyorum dedim... dün kesildi beyaz şeffaf akıntıya bıraktı yerini İlk kez ovulasyon testi almıştım bu ay deneyecektim dün akşam ovulasyon testi yaptim epeyce koyuydu. Bu Sabah da ilk idrar ile Hcg test yaptım sonuç bu...
Maşallah güzel değer sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah, tebriklerBeta hcg 111.23 çıktı.. takibini yapacağım bakalım katlanır Allah'ın izniyle.Sevinmeye korkuyorum ama umut doluyum
Beta hcg 111.23 çıktı.. takibini yapacağım bakalım katlanır Allah'ın izniyle.Sevinmeye korkuyorum ama umut doluyum
Son regl tarihin kaçtı hatırlıyor musun canım???
Ya cok haklisinn..canim...insanin ertelendikce...dahada sinirleri bozuluyo..cok yorucu isler hepsi..inan hangi degerlere bakiliyo..kac olmasi gerekiyor..hic bir bilgim yok..bir tek..amh ve fsh degerlerinin kac olmasi gerektirgini biliyorum..onun disinda hangi deger neden onemli bilmiyorum..dusun.4. Denememe giricem birde Allah nasip ederse..Tedaviye baslarken tsh ve progesterona bakiliyor..ikisi de normaldi..progesteron 1 in altindaydi.. transfer öncesi geldi catti yine 1 in altinda olmasi gerekiyormus.. burada birkac kisi aydinlatti sagolsun..dondurulmus olunca estrofemin yumurtlamayi baskilamasi gerekiyormus sanirim..1 den fazla olunca bu baskilama gerceklesmemis gibi anladim ben.. onumuzdeki ay da aynisi olursa diye korkuyorum.. tedavinin iptal olmasi degil derdim de kontrollere git hastanelerde kan ver, ilaclari saatli ic..inan bunlar yoruyor beni.. sabah 5 te estrofem icin, saat 6 da tiroid ilaci icin alarm kuruyorum.. uyudugum uykudan bisey anlamadim inan
Masallah..Beta hcg 111.23 çıktı.. takibini yapacağım bakalım katlanır Allah'ın izniyle.Sevinmeye korkuyorum ama umut doluyum
Aminnnn inşallah Allah razı olsun güzel temennileriniz için ayrı ayrı
Takvim kullanıyordum uygulamada 20 Şubat regl 26 Şubat temizlenmişim. 3 Mart yumurtlama görünüyordu ama ondan emin değilim. Nasıl oldu nasıl bitti şaşkınım şuan
Gidermiyim hiç iki aydır nefes alamıyordum o gün yazdım da rahatlayabildim. Aynen Rabb'im çok çok büyük.. durup durup düşünüyorum ekstra hiç bir şey yapmadım acziyetle dua etmekten ve zirlamaktan başka. Niye güçlü olamıyorum diye kızıyordum kendime ama sizde belirttiniz herşeyin olumsuzunu alıyormuşum meğer güzel taraflar kaçıp gidiyormuş..Bence bu değer çok çok güzel. Süpriz bir hamilelik. Çok sevindirici.
Şimdiiiiiiiii sana nacizane tavsiyelerim olacak canım.
Salı günü için bir kadın doğum doktorundan randevu oluştur.
Devlette sıkıntı çekmişsin özelden al istersen, siz bilirsiniz yine de.
Doktorun büyük ihtimal bebeği desteklemek için PROGESTERON ve KAN SULANDIRICI İĞNE verebilir. Kan sulandırıcı iğne yerine Coraspin de verebilir. Tabi FOLİKASİT de kullan diyecektir.
Kadın doğum doktoruna gittiğinde senin BETAhcg testini yapacaktır. Yanına TSH da eklet muhakkak. Ben endokrin doktorumdan duymuştum geçmişte. Hamilelikte de tiroit hapı kullandırıyor doktorlar. Onun takibini yapıyorlar. Bunu sakın ihmal etme.
Şimdi kendini yormama zamanı. Ve yakınlarına şu an bu haberi verme derim. Daha kesede bebeği görmeden yakınlarına bu haberi vermeyin derim. Sabretmek zor biliyorum ama bebeği görün öyle haber verin. Hatta ben olsam daha da beklerdim biraz daha büyüsün bebek diye.
Senin adına çok çok sevindim. Daha 2 gün evvel neler konuşuyorduk. Şimdi ne konuşuyoruz. Yüce Rabbim büyük. Ben sana demiştim avantajların çok çok fazla diye. Pazar pazar yüzümüzü güldürdün kız.Bizi gelişmelerden haberdar et muhakkak. Bizi bırakıp gitme emi???
Tekrar Hayırlı-Mübarek olsun.
Gidermiyim hiç iki aydır nefes alamıyordum o gün yazdım da rahatlayabildim. Aynen Rabb'im çok çok büyük.. durup durup düşünüyorum ekstra hiç bir şey yapmadım acziyetle dua etmekten ve zirlamaktan başka. Niye güçlü olamıyorum diye kızıyordum kendime ama sizde belirttiniz herşeyin olumsuzunu alıyormuşum meğer güzel taraflar kaçıp gidiyormuş..
TSH tamamdır muhakkak söyleyeceğim. Salı bir kan daha verip yukselmisse cuma günü gideyim doktora diyordum.. ama salı günü doktorla görüşüp kan vermek daha mantıklı haklısınız.
Folik asit kullanıyordum zati ama gevşek davranıyordum bugün itibari ile içtim hemen birtane..
Eşimden ve bu grup dışında kimse bilmiyor şuan aynen söylemeyi düşünmüyorum. Bir yerde okumuştum hamileyim demek için 1000 olmalıymis en az değer.. Sabırla bekliycem inşallah.
Tekrar Allah razı olsun
Cuma da gidebilirsin ama salı günü git dememin sebebi şu. Bebeğini desteklemek için yani hamileliğinin devam etmesi için doktor yukarıda yazdığım şeyleri verecektir diye düşünüyorum. Bu yaşlarda hamilelik zaten zor elde ediliyor. Bebeği desteklemek gerek. Ondan diyorum.
Kabız da olmamak adına incir tüket derim. Dinlenmeyi ihmal etme. Ağır ev işi yapma şu ara.
Adet tarihine göre şu an 4 haftalık hamilesin. 6. ya da 7. haftada kalp atışı görürsünüz inşallah.
Harika bir haber ne kadar şanslısin masallah 41 kereBeta hcg 111.23 çıktı.. takibini yapacağım bakalım katlanır Allah'ın izniyle.Sevinmeye korkuyorum ama umut doluyum
Demekki amh düşüklüğü hikaye sadece dr ların moral bozması hamile kalınabiliyormuş, benim arkadaşın gitti dr hep niye olmasın tabi olur diyormuş hep ona, arkadaş 43 yaşında 1 yılda 3 kez hamile kaldı, olumlayacak dr lazım herşey stresten kaynaklanıyor diye düşünüyorumBeta hcg 111.23 çıktı.. takibini yapacağım bakalım katlanır Allah'ın izniyle.Sevinmeye korkuyorum ama umut doluyum
Demekki amh düşüklüğü hikaye sadece dr ların moral bozması hamile kalınabiliyormuş, benim arkadaşın gitti dr hep niye olmasın tabi olur diyormuş hep ona, arkadaş 43 yaşında 1 yılda 3 kez hamile kaldı, olumlayacak dr lazım herşey stresten kaynaklanıyor diye düşünüyorum
Sabah akşam elhamdülillah tesbihi çekiyorum. İyice netleşsin bı rahat nefes alayım inşallah...Harika bir haber ne kadar şanslısin masallah 41 keresağlıkla kucağina alman dilegiyle