Merhaba,
Kısmetse kısa bır sure sonra bende tedavıye baslıyorum. çok uzun yıllar ılac fırmasında calıstım kızlar , içerik bılgım ıyıdır cok arastırır cok okurum , etken maddelerden ıyı anlarım. ayrıca fırma stratejılerı vardır , ondanda anlarım. O yuzden sızlerle kullandıklarımı paylasmak ıstedım. Belkı bu takvıye konusunda aklı karısık olanlara faydası olur dedım. kızlar madem yaşımız 40 ustu şunu çok net bilmeliyiz; ekstra bırseyler yapmalıyız . Ama bunu umutsuz olalım dıye yazmıyorum aksıne umutlu ve sıstemlı olalım ve hayırlısıyla ıstegımıze kavusalım. Yanı kullandıgınız takvıyelere çok önem verin arkadaşlar.
Ben neler kullanıyorum:
- her sabah organık bir arı sutu+ bal karısımından 1 kaşık aç karna. gercek olması muhım, sahtelerı var.
- ocean daily one multıvıtamın
- inositol desteği . (promotil-prowoman-venatura cok fark etmez buna cok takılmayın , mesela bır multıvıtamın alırsanız yanında sadece ınosıtol alırsınız cok daha ekonomık olur. maddıyatta sıkıntı varsa boyle yapılabılır )
- maça kökü 1 çay kaşıgı (stres sevıyesını dusuruyor)
- d vitamını
- demır takvıyesı
- avokado her gun
ve şimdi hayıt ekstresı sıparıs verdım onunla ılgılı çok çalısma ve makale okudum ıyı gelecegıne ınanıyorum.
Durum budur yapabılecegım bırsey varsa yazın cevaplarım elımden geldıgınce , bılgım dahılınde.