Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben promotıl women 230 aldım dün eczaneden, ezcaneyle konuştum yapabileğiniz fiyat dedim resmen pazarlık ettim, 2,3 eczane dolaştımm biriyle anlaştım

Ecza deposundan alınabiliyor mu ? Prowomen geçen ay zamlandı , eczanemde 310 tl idi. 225tl ye veren eczane varsa ben de alayım .

Ecza deposundan alınabiliyor mu ? Prowomen geçen ay zamlandı , eczanemde 310 tl idi. 225tl ye veren eczane varsa ben de alayım .
onu bilemiyorum ecza deposunda tanıdığı olan varsa bilgi verebilir mi öğrenip?
işten çıkışta yol üstündekilere soracağım bakalım ne diyecekler.

Tamam canım yukarıda yeni bir mesajını gördüm , teşekkürler yanıt için.
prowomen: 225 tl benim yazdıklarımı depodan sordurdum, urfadaki arkadaş eczaneden almış 230 tl ye. hangisi daha iyi bilemiyorum fenomon yoktu ben sordurduğumda sanki onun içeriği daha zengin. ben sordurduktan sonra ilaçlara %20 zam geldi tekrar sordursam aynı fiyatı vermeyecekler belki.

Doktordan geliyorum gonopeptly devam regl olana kadar. Yarin olmam gerekirdi gecen ay 6gun sarkti, degerlere bakilacakmis bakalim ona göre devam edicez transfer olup olmayacağım henüz bello bile deil. Size bilgi vermek istedim
Bu arada haberde gördüm 64te ikizlerin almis kucagına bir ablamiz. Devlete 4seneden sonra almis himayesine kadin bakamıyor die. Neyseki kirkiz halen iyi cesaret yinede.
Bu arada ise gidip gelme olayi yoruyor beni, hastane is
Transfer Olursam izne cıkıcam

İnşallah sizde kavuşursunuz 2. bebeğinize. Ben tüm aldıklarımı eczanelerden yada üretici firmalarını araştırıp oralardan sipariş veriyorum. Sizde iyisini düşünmüşsünüz ecza depolarına bakabilirsiniz.

Birde Pregros Plusa bakın derim.
Çünkü üreme için olan Myo İnositol ve D-Chiro İnositol takviyeleri
Myo İnositol
Prowoman da 550 mg
Pregros Plusta 1950 mg
D-Chiro İnositol
Prowoman da 13,8 mg
Pregros plus da 50 mg

Siz bu fiyata mı aldınız şoktayım , hangi eczane orası ?
Valla bende şok oldum biri 320 desi biri 300 dedi biride 290 dwdi en aon girdiğim 230 olur dedi ben fazla kullancam desim eşime de proxxed plus aldım( buarada eşim hiç test yapmadı bilmiyoz yineede faydası olur diye aldık) sadece 4 gün falan bekledik 3,4 gün geç geldi ellerinde olmayınca getirtiyorlar sanırım

Ecza deposuna sordurcam birde 230dan daha aşağı verebilirmi, eczane 230 a veriyorsa demekki kar payı katıyordur, siz hangisi alcaksınlz ben kararsız kaldım prowomen mi promotilmi diye promotil women aldım

Birde Pregros Plusa bakın derim.
Çünkü üreme için olan Myo İnositol ve D-Chiro İnositol takviyeleri
Myo İnositol
Prowoman da 550 mg
Pregros Plusta 1950 mg
D-Chiro İnositol
Prowoman da 13,8 mg
Pregros plus da 50 mg
teşekkürler bilgilendirme için, benim sıkıntım yumurtaların genetiğinin bozulması yaşa bağlı. yumurtam var yumurtlama normal, çatlama vs. döllenme oluyor . aslında dna hasarını giderme özelliğine yoğunlaştım. fenomom da yazıyor, diğerlerine detaylı bakamadım zamansızlıktan işteyim çünkü. tecrübesi olan araştıran lütfen yazsın.

Benimde surekli 5-7 gun arasi erken geliyordu..simdi normal gelecegi tuttu bakalim bekliyorum 2 gun icinde olurum..baslarsan sanirim ayni zamanda gun sayacagiz..hadi bakalim insallah ikimizde burdan guzel haberler veririz.. benim son 2 transfer.. eldeki embriyorlari degerlendiricem cozunurken bi sorun cikmazsa tabi..sonrasinda herkese son ana kadar savasin diyen ben birakacagim sanirim.. artik yoruldum

insallah cok sarkmadan olursun canim.cok sinir oluyorum tedavi olucagim zmn adeti beklemeye cunku ben
aay 64 de yuuh yani..ne gereksiz dermisim ve ben 15 sene sonra hala burdaaa ay tövbee diyelim,insallah kavusuruz bebeklere
izin bence transferden bigun once bile alabilirsin.oncesinde de vucudunu ruhunu dinlendirmek iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…