- 2 Ağustos 2020
- 587
- 393
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #77.061
Ben promotıl women 230 aldım dün eczaneden, ezcaneyle konuştum yapabileğiniz fiyat dedim resmen pazarlık ettim, 2,3 eczane dolaştımm biriyle anlaştıminşallah sizde bir an evvel kavuşursunuz 2.bebeğinize ben de sizin gibi kızıma kardeş için uğraşıyorum. burada gördüğüm kadarıyla herkes çeşitli takviyeler kullanıyor çoğunu ben de kullandım bir tek multivitamin tarzında dna hasarlarını en aza indirgemeye yardımcı takviyelerden kullanmadım. burada takip ettim bir kaç tane not aldım denemek istiyorum ben de. bir tanıdığa sordurdum fiyatları çok yüksek açıkcası internetten almaya da çekiniyorum sahte çıkma ihtimaline karşılık. bu takviyeleri en güvenilir yerden en uygun fiyata nasıl alabiliriz ecza deposundan mesela benim aklıma bu geliyor, sizlerin bir fikri var mı acaba ?
aldığım fiyatlar şöyle:
gonamax 280
promotil women 297.5
imprly 260
prowomen 225 tl
fenomon: öğrenemedim fiyatını kendi sitesinde 349 tl
nerde oturuyorsun ?Ben promotıl women 230 aldım dün eczaneden, ezcaneyle konuştum yapabileğiniz fiyat dedim resmen pazarlık ettim, 2,3 eczane dolaştımm biriyle anlaştım
Urfadayımnerde oturuyorsun ?
Ecza deposundan alınabiliyor mu ? Prowomen geçen ay zamlandı , eczanemde 310 tl idi. 225tl ye veren eczane varsa ben de alayım .inşallah sizde bir an evvel kavuşursunuz 2.bebeğinize ben de sizin gibi kızıma kardeş için uğraşıyorum. burada gördüğüm kadarıyla herkes çeşitli takviyeler kullanıyor çoğunu ben de kullandım bir tek multivitamin tarzında dna hasarlarını en aza indirgemeye yardımcı takviyelerden kullanmadım. burada takip ettim bir kaç tane not aldım denemek istiyorum ben de. bir tanıdığa sordurdum fiyatları çok yüksek açıkcası internetten almaya da çekiniyorum sahte çıkma ihtimaline karşılık. bu takviyeleri en güvenilir yerden en uygun fiyata nasıl alabiliriz ecza deposundan mesela benim aklıma bu geliyor, sizlerin bir fikri var mı acaba ?
aldığım fiyatlar şöyle:
gonamax 280
promotil women 297.5
imprly 260
prowomen 225 tl
Siz bu fiyata mı aldınız şoktayım , hangi eczane orası ?Ben promotıl women 230 aldım dün eczaneden, ezcaneyle konuştum yapabileğiniz fiyat dedim resmen pazarlık ettim, 2,3 eczane dolaştımm biriyle anlaştım
onu bilemiyorum ecza deposunda tanıdığı olan varsa bilgi verebilir mi öğrenip?Ecza deposundan alınabiliyor mu ? Prowomen geçen ay zamlandı , eczanemde 310 tl idi. 225tl ye veren eczane varsa ben de alayım .
ben de şaşırdım, İstanbuldayım ben bakalım iş çıkışı bir iki eczaneye soracağım.Siz bu fiyata mı aldınız şoktayım , hangi eczane orası ?
225 tl yazmışsınız prowomen için ,bu fiyat hangi eczaneye ait ?onu bilemiyorum ecza deposunda tanıdığı olan varsa bilgi verebilir mi öğrenip?
işten çıkışta yol üstündekilere soracağım bakalım ne diyecekler.
Tamam canım yukarıda yeni bir mesajını gördüm , teşekkürler yanıt için.225 tl yazmışsınız prowomen için ,bu fiyat hangi eczaneye ait ?
prowomen: 225 tl benim yazdıklarımı depodan sordurdum, urfadaki arkadaş eczaneden almış 230 tl ye. hangisi daha iyi bilemiyorum fenomon yoktu ben sordurduğumda sanki onun içeriği daha zengin. ben sordurduktan sonra ilaçlara %20 zam geldi tekrar sordursam aynı fiyatı vermeyecekler belki.Tamam canım yukarıda yeni bir mesajını gördüm , teşekkürler yanıt için.
İnşallah sizde kavuşursunuz 2. bebeğinize. Ben tüm aldıklarımı eczanelerden yada üretici firmalarını araştırıp oralardan sipariş veriyorum. Sizde iyisini düşünmüşsünüz ecza depolarına bakabilirsiniz.inşallah sizde bir an evvel kavuşursunuz 2.bebeğinize ben de sizin gibi kızıma kardeş için uğraşıyorum. burada gördüğüm kadarıyla herkes çeşitli takviyeler kullanıyor çoğunu ben de kullandım bir tek multivitamin tarzında dna hasarlarını en aza indirgemeye yardımcı takviyelerden kullanmadım. burada takip ettim bir kaç tane not aldım denemek istiyorum ben de. bir tanıdığa sordurdum fiyatları çok yüksek açıkcası internetten almaya da çekiniyorum sahte çıkma ihtimaline karşılık. bu takviyeleri en güvenilir yerden en uygun fiyata nasıl alabiliriz ecza deposundan mesela benim aklıma bu geliyor, sizlerin bir fikri var mı acaba ?
aldığım fiyatlar şöyle:
gonamax 280
promotil women 297.5
imprly 260
prowomen 225 tl
Eşin yanında değil miydi?Bende öyle oldum yumurta toplama sonrası resmen ölüyorum zannettim iki günntek başımaydım birde
Birde Pregros Plusa bakın derim.onu bilemiyorum ecza deposunda tanıdığı olan varsa bilgi verebilir mi öğrenip?
Valla bende şok oldum biri 320 desi biri 300 dedi biride 290 dwdi en aon girdiğim 230 olur dedi ben fazla kullancam desim eşime de proxxed plus aldım( buarada eşim hiç test yapmadı bilmiyoz yineede faydası olur diye aldık) sadece 4 gün falan bekledik 3,4 gün geç geldi ellerinde olmayınca getirtiyorlar sanırımSiz bu fiyata mı aldınız şoktayım , hangi eczane orası ?
Ecza deposuna sordurcam birde 230dan daha aşağı verebilirmi, eczane 230 a veriyorsa demekki kar payı katıyordur, siz hangisi alcaksınlz ben kararsız kaldım prowomen mi promotilmi diye promotil women aldımonu bilemiyorum ecza deposunda tanıdığı olan varsa bilgi verebilir mi öğrenip?
teşekkürler bilgilendirme için, benim sıkıntım yumurtaların genetiğinin bozulması yaşa bağlı. yumurtam var yumurtlama normal, çatlama vs. döllenme oluyor . aslında dna hasarını giderme özelliğine yoğunlaştım. fenomom da yazıyor, diğerlerine detaylı bakamadım zamansızlıktan işteyim çünkü. tecrübesi olan araştıran lütfen yazsın.Birde Pregros Plusa bakın derim.
Çünkü üreme için olan Myo İnositol ve D-Chiro İnositol takviyeleri
Myo İnositol
Prowoman da 550 mg
Pregros Plusta 1950 mg
D-Chiro İnositol
Prowoman da 13,8 mg
Pregros plus da 50 mg
Benimde surekli 5-7 gun arasi erken geliyordu..simdi normal gelecegi tuttu bakalim bekliyorum 2 gun icinde olurum..baslarsan sanirim ayni zamanda gun sayacagiz..hadi bakalim insallah ikimizde burdan guzel haberler veririz.. benim son 2 transfer.. eldeki embriyorlari degerlendiricem cozunurken bi sorun cikmazsa tabi..sonrasinda herkese son ana kadar savasin diyen ben birakacagim sanirim.. artik yoruldumDoktordan geliyorum gonopeptly devam regl olana kadar. Yarin olmam gerekirdi gecen ay 6gun sarkti, degerlere bakilacakmis bakalim ona göre devam edicez transfer olup olmayacağım henüz bello bile deil. Size bilgi vermek istedim
Bu arada haberde gördüm 64te ikizlerin almis kucagına bir ablamiz. Devlete 4seneden sonra almis himayesine kadin bakamıyor die.Neyseki kirkiz halen iyi cesaret yinede.
Bu arada ise gidip gelme olayi yoruyor beni, hastane is
Transfer Olursam izne cıkıcam
Beni eve bırakıp ile gitmişti toplama esnasında vardıEşin yanında değil miydi?
insallah cok sarkmadan olursun canim.cok sinir oluyorum tedavi olucagim zmn adeti beklemeye cunku benDoktordan geliyorum gonopeptly devam regl olana kadar. Yarin olmam gerekirdi gecen ay 6gun sarkti, degerlere bakilacakmis bakalim ona göre devam edicez transfer olup olmayacağım henüz bello bile deil. Size bilgi vermek istedim
Bu arada haberde gördüm 64te ikizlerin almis kucagına bir ablamiz. Devlete 4seneden sonra almis himayesine kadin bakamıyor die.Neyseki kirkiz halen iyi cesaret yinede.
Bu arada ise gidip gelme olayi yoruyor beni, hastane is
Transfer Olursam izne cıkıcam