Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aret Kamar’da tedaviye başlayan var mı? Güncel fiyatları merak ediyorum. Gelecek ay orda başlamayı düşünüyorum.

Hayırlı olsun A az sekerli inşallah herşey yolunda ilerler..TSH normal çıkmıştır inşallah
ins cnm,bugun gittik geldik.kalmadim ist da,nasil olsa 1 hafta sonra gormek istiyor die tsh evet normal.3,90 dan 2,5 un altina indi bi kutuyla.ki bir kutuyu 2 ayda kullandim yarim yamalak bir aldim bir almadim.ama yinede devam et kullanmaya dedi dr um.
birde ilk defa bir tedavimde sadece merional kullanicam
var mi tedavi boyunca sadece merional kullanan?

İyi çok şükür başlayabilmişsin,sen düzenli kullanmaya çalış yine de tiroid mühim hamile kalabilmekte..tek başına merional hiç kullanmadım,her tedavimde kullandım ama hep yanında gonal f ve humatrope vardı. Dozu mu yüksek verecek acaba..senin doktorun kimdi?

güvenç hocadayim ben,dozu da 225 verdi.
acikcasi gecen tedavidede cok yuksek doz (300) kullanmamisti ama gonalf vardi.hatta her tedavimde vardi gonalf.benim problemin sayi degil belki busefer boyle birsey denemek istedi gerci dusuk dozun kaliteye etkisini daha once sormustum ve "hayir,etkili oldugunu dusunmuyorum" demisti.valla bilmiyorum nolcak artik cokta dusunmuyorum,deneysel ztn benim iş binevi

Ben de sormuştum Dr uma yüksek doz kaliteyi bozar mı diye hayır demişti...farklı görüşte Dr lar olduğunu da biliyorum...vardır bir bildiği illaki seni bebeğine hayırlısıyla kavuştursun da her yol mübah artık

ayyyy Allah im ccook aminhepimiz kavusalim anthemcim..hakettikk bee
Walla burda uğraşan herkes çifter çifter haketti Allah ım bu başlık altındakilerin her birine ve sonra tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı bebekler nasip et hergün duam bu...önce sabrı tükenmek üzere olanlara diyorum ama sonra diyorum ki vardır Rabbimin bir zamanı diyorum hepimiz için....inşallah hepimiz o zamanı görebilelim...

A az sekerli bende tiroid icin ilaç kullaniyorum..1 kutu demissin 50 tane var ben daha 20 tanesini ictim..insallah düşmüştür benimde cunku birkac gune adet olacağım.. düşmemişse 1 ay daha erteleyecek

Kızlar, çok moralim bozuk. Daha önce dört tüp bebek tedavim negatifti. Menopur la 3-4 tane yumurtam oluşmuştu. Bu denemede gonal f 300 kullandım. Bugün 11. Gündü bir yumurta gelişmiş diğeri çok küçükmüş bir de kist olmuş. Tek yumurtalığım var. Rahim 7 mm. Cumartesine kadar iğnelere devam edeceğim. Duruma göre karar verecekler. İşin tuhafı yazın normal denemeler yaptık doktor kontrolünde üç ay kendiliğinden bazen iki bazen üç folikül gözüküyordu. Niye böyle oluyor? İğnelere ters yanıt veriyor gibi oluyorum ne diyorsunuz ne yapmalıyım?

Her ay birbirinin aynisi olacak diye bir durum yok malasef bende de genelde tek oluşuyordu..sonra birden 3 e çıktığı ay oldu.. 1 tane bile olsa kaliteli embriyo olusmasi önemli olan..boyle bir durumda da yeniden toplama yaptirip havuz yaptırmanızı öneririm..

Teşekkür ederim. Biraz toparlandım şimdi.

Kızlar selamlar, doktora gttm asistan vardi kan verdim ve covid test yapildi yarın gidicem testlere bakip tedavi olacakmi o karar verilecek, kist bir sıkıntı yok dedi insallah hersey yolunda gider bu süreç. Cok git gel olayi olmayacağından biraz daha rahatim bakalim. Miniklerim beni bekliyor Allahim hayırli eyleye.

Bende ilkinde gonalf kullandım ama daha sonraları merional daha olumlu geldi bana. 225doz iki doz bir su. Fiyatida uygun gonalf e göre. Bazen değişiklik iyidir.
Yarın başlıyorum nasipse. Doktor ne diyecek bakalim.
ins canim bana da tek basina kullanmak daha iyi gelir dedigin gibi fiyatta daha uygun.bende 150+75 aldim bir haftalik ilac 960 tl tuttu,bi sevinmedim degill valla

oh insallah yolunda gidicek hersey ben senden cok guzel haberler alacagimiza inaniyorum

ins canim bana da tek basina kullanmak daha iyi gelir dedigin gibi fiyatta daha uygun.bende 150+75 aldim bir haftalik ilac 960 tl tuttu,bi sevinmedim degill valla
Aynen ya gonalf cok pahali merional daha çok adapte olmuştum. 10-11gune raporla 600vermstm galiba. Artik rapor yok tabi bunada şükür en azından tedavi olabiliyoruz
Bu arada sabah kan aldilar e nabizdan baktm sadece tam kan sayimı ve protrombin zamani, aptt alinmis hormonlar yok neden hormon kani almadilar sasirdim. Tsh lh gibi degerler onemli deilmi. Donmus olacagi icinmi alınmıyor.
Rahim kalinlik 5mm dedi doktor. Kurtaj incelme olma ihtimali oluyor burda da yazan ark vardi neler olacak bakalim.

Valla canım benim tiroide baktilar o yuzden transfer iptal oldu hatirlarsan.. Ben onemli degil zannediyordum ama 2.5 üstünde transfer uygun degil dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…