Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

çok çok tebrik ederim mutluluğunuza katılıyorum bebişini sağlıkla kucağına al inşallah buradaki arkadaşların darısı başına.
gerçekten de moral oldun sevgiler öpüyorum

çok çok tebrik ederim mutluluğunuza katılıyorum bebişini sağlıkla kucağına al inşallah buradaki arkadaşların darısı başına.
gerçekten de moral oldun sevgiler öpüyorum
Allah razı olsun,inşallah sağlıkla ilerler,çok korkuyorumrabbim hepinize en kısa sürede nasip etsin,sevgiler,bende öpüyorum

Merhaba Arkadaşlar bende 44 yaşındayım 7.kez deneme yaptım 2 kez hamile kaldım ama düşük oldu bizim yumurta kalitemiz iyi olmadığı için döllenen yumurtanın genetik inceleme yapılması gerekiyor tutsa bile düşük oranı çok fazla oluyormuş yanlismi düşünüyorum bilmiyorum ama deneme yaptıklarında bunu anladım.

Ebus68 hamileymiş Allah tamamını erdirsin bize umut oluyorsunuz merak ettim sen embriyo genetik yaptırdın mi? Kaç embriyo transfer edildi?

Merhaba genetik test yapılsa bile sağlıklı gelme ihtimalimiz de düşük ne yazık ki

Bende anlamadim nasıl yol izlesek Allaha kalmış artık yüce rabbim hepimize yardımcı olsun.
Tekrar bende deneyeceğim sen hangi aşamadasın?

Bende anlamadim nasıl yol izlesek Allaha kalmış artık yüce rabbim hepimize yardımcı olsun.
Tekrar bende deneyeceğim sen hangi aşamadasın?
Ben şu anda hiçbir aşamada değilim 3 ay önce kürtaj oldum eşim ve ben genetik test yaptırdık onun sonucuna göre devam etcem ama hiç tekrar başlayasım yok.

Aynen bende genetik test yaptırarak devam etmek istiyorum en son iki denememde genetik test yaptirarak devam etmek istedim hicbir embriyo teste kalmadı 5.günden sonra ilerlemiyor demekki test yaptırmak gerekiyor diye düşünüyorum.
Kürtaj olmuşsun çok geçmiş olsun bu embriyo da genetik test yaptirmismiydin ?

Çok sağol. Yok ben yaptırmamıstım doktor gerek görmememişti.

Peteklim burada bir çok arkadaş takviye ve spor ile 5. güne embriyolarını ulaştırdı eminim sende bişiiiler kullanıyorsundur da istersen geçmişi bir incele faydasını göreceğine inanıyorum. Ayrıca bizim için doktordan ziyade laboratuvar ve embriyoloğ çok daha önemli. Tedavin eğer hep aynı doktorda ise onlarında hatası olabilir. Allah yardımcın olsun

Canlarım sevgili arkadaşlarım hepinize teşekkürler tek tek alıntı yapmayı beceremiyorum henuz. bu arada bu donmuş embriyo transfer olan varmı burda. yorumlarda gördüm bu bant falan varmış yapıştırıyormuşsun bu ateş gibi yada farklı bir yan etkisi varmı. Tüp bebek merkezi fiyatlarına baktım merkez 10bin yada doktor neyse o fiyatı istiyor ilaçlar 5 bin tutar dediler.
bir merkezle görüştüm düşük varsa kesinlikle genetik yaptırmalısınız diye söylediler ama benim kendi gittiğim devlet hastanesi mübarek ne aradılar ne bişey 5 aydır. Aslında yapılması lazımdı ben kendim ünv hastanesinde yaptırdım ama takip edilmedi, herkese transfer edip klasik prosedür yolluyorlar.
Gönlüm bir yerde donmuşları denemeyi çok istiyor Allah inşallah hayırlı haber almayı nasip eder hepimize. Bazen teselli ediyorum kendimi bazen şu hamilelik takvimlerini görünce içim yanıyor beni anlarsınız yaşta 40 oldu geçiyorda artık.

Donmus transferi olmadim ama olmayi bekliyorum.tsh degerim duserse 10 gune kalmaz baslar tedaviye.. diger transferlerimden hatirladigim kadariyla östrojen bandiydi sanirim.. yan etkisi bir yana gerekli olan biseydi diye hatirliyorum eger kastettigin o bantsa..

Hadi bakalım peşpeşe başlıyoruz doktorum şu an hastanede aktif değilmiş başka doktorda başlıcam yeni haberim oldu Hayırlısı olsun inşallah hamile kalabilirsek kasımda doğum yaparız gibi. ne güzel olur kasım bu ayı ayrı seviyorum

İyi akşamlar Hanımlar, yenilen pehlivan misali "son son" diyoruz hadi bı tane daha deneyelim dedik ve tabii siz kader arkadaşlarıma danışmadan karar vermek istemedim...yaşımı hiç sormayın artık bilen biliyor buradaki eskilerden diyebiliriz ve şu zamana kadar denediklerim: Bursada 2 merkez, 2 kez Erbil Yağmur, 3 kez Şişli Memorial Semra Kahraman ve son 1 kez Fulya Bahçeci Guvenc Karlikaya ....matematiksel olarak bu gerçekten son olacak ve muhteşem soru geliyor lütfen hanımlar İstanbulda gerçekten ileri yaş için bir nebze olsun umut vaad ettiren özenli ve titiz yaklaşımı olan ve gerçekten ileri yaş mevzusuna daha olumlu yaklasan Doktor ve merkez bilen duyan tavsiye edebilecek birileri var mı?

Östojen bantı ben kullanmıştım trafnsferle birlikte. İsmini de yazayım. Climara Forte. Bayer firmasının. Gün aşırı değiştiriliyordu. Kalçaya yapıştırılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…