- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 50
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #76.461
çok çok tebrik ederim mutluluğunuza katılıyorum bebişini sağlıkla kucağına al inşallah buradaki arkadaşların darısı başına.Merhaba,evet öğrendim bhcg 235 çıktı ,hamilelik görünüyor çok şükür,herşey çok daha yeni,yol çok uzun,2 günde bir kan vereceğim,rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah,ilk denemem düşükle sonlandığı için çok korkuyorum,rabbim güç kuvvet versin inşallah,dualarınızı eksik etmeyin nolur
Allah razı olsun,inşallah sağlıkla ilerler,çok korkuyorumçok çok tebrik ederim mutluluğunuza katılıyorum bebişini sağlıkla kucağına al inşallah buradaki arkadaşların darısı başına.
gerçekten de moral oldun sevgiler öpüyorum
Amin insallahAllah razı olsun,inşallah sağlıkla ilerler,çok korkuyorumrabbim hepinize en kısa sürede nasip etsin,sevgiler,bende öpüyorum
inşallah güzel haberlerini bekliyoruz cnmcuma başlıyorum kızlar, birkaç güne durumum belli olur doktor ne diyecek dondurulmuşum var bakalım neler olacak.
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin,herşey çok güzel ilerlesin inşallahcuma başlıyorum kızlar, birkaç güne durumum belli olur doktor ne diyecek dondurulmuşum var bakalım neler olacak.
hadi ins son olurcuma başlıyorum kızlar, birkaç güne durumum belli olur doktor ne diyecek dondurulmuşum var bakalım neler olacak.
Merhaba genetik test yapılsa bile sağlıklı gelme ihtimalimiz de düşük ne yazık kiMerhaba Arkadaşlar bende 44 yaşındayım 7.kez deneme yaptım 2 kez hamile kaldım ama düşük oldu bizim yumurta kalitemiz iyi olmadığı için döllenen yumurtanın genetik inceleme yapılması gerekiyor tutsa bile düşük oranı çok fazla oluyormuş yanlismi düşünüyorum bilmiyorum ama deneme yaptıklarında bunu anladım.
Ben şu anda hiçbir aşamada değilimBende anlamadim nasıl yol izlesek Allaha kalmış artık yüce rabbim hepimize yardımcı olsun.
Tekrar bende deneyeceğim sen hangi aşamadasın?
Çok sağol. Yok ben yaptırmamıstım doktor gerek görmememişti.Aynen bende genetik test yaptırarak devam etmek istiyorum en son iki denememde genetik test yaptirarak devam etmek istedim hicbir embriyo teste kalmadı 5.günden sonra ilerlemiyor demekki test yaptırmak gerekiyor diye düşünüyorum.
Kürtaj olmuşsun çok geçmiş olsun bu embriyo da genetik test yaptirmismiydin ?
Aynen bende genetik test yaptırarak devam etmek istiyorum en son iki denememde genetik test yaptirarak devam etmek istedim hicbir embriyo teste kalmadı 5.günden sonra ilerlemiyor demekki test yaptırmak gerekiyor diye düşünüyorum.
Kürtaj olmuşsun çok geçmiş olsun bu embriyo da genetik test yaptirmismiydin ?
Donmus transferi olmadim ama olmayi bekliyorum.tsh degerim duserse 10 gune kalmaz baslar tedaviye.. diger transferlerimden hatirladigim kadariyla östrojen bandiydi sanirim.. yan etkisi bir yana gerekli olan biseydi diye hatirliyorum eger kastettigin o bantsa..Canlarım sevgili arkadaşlarım hepinize teşekkürler tek tek alıntı yapmayı beceremiyorum henuz. bu arada bu donmuş embriyo transfer olan varmı burda. yorumlarda gördüm bu bant falan varmış yapıştırıyormuşsun bu ateş gibi yada farklı bir yan etkisi varmı. Tüp bebek merkezi fiyatlarına baktım merkez 10bin yada doktor neyse o fiyatı istiyor ilaçlar 5 bin tutar dediler.
bir merkezle görüştüm düşük varsa kesinlikle genetik yaptırmalısınız diye söylediler ama benim kendi gittiğim devlet hastanesi mübarek ne aradılar ne bişey 5 aydır. Aslında yapılması lazımdı ben kendim ünv hastanesinde yaptırdım ama takip edilmedi, herkese transfer edip klasik prosedür yolluyorlar.
Gönlüm bir yerde donmuşları denemeyi çok istiyor Allah inşallah hayırlı haber almayı nasip eder hepimize. Bazen teselli ediyorum kendimi bazen şu hamilelik takvimlerini görünce içim yanıyor beni anlarsınız yaşta 40 oldu geçiyorda artık.
Hadi bakalım peşpeşe başlıyoruz doktorum şu an hastanede aktif değilmiş başka doktorda başlıcam yeni haberim olduDonmus transferi olmadim ama olmayi bekliyorum.tsh degerim duserse 10 gune kalmaz baslar tedaviye.. diger transferlerimden hatirladigim kadariyla östrojen bandiydi sanirim.. yan etkisi bir yana gerekli olan biseydi diye hatirliyorum eger kastettigin o bantsa..
Östojen bantı ben kullanmıştım trafnsferle birlikte. İsmini de yazayım. Climara Forte. Bayer firmasının. Gün aşırı değiştiriliyordu. Kalçaya yapıştırılıyor.Canlarım sevgili arkadaşlarım hepinize teşekkürler tek tek alıntı yapmayı beceremiyorum henuz. bu arada bu donmuş embriyo transfer olan varmı burda. yorumlarda gördüm bu bant falan varmış yapıştırıyormuşsun bu ateş gibi yada farklı bir yan etkisi varmı. Tüp bebek merkezi fiyatlarına baktım merkez 10bin yada doktor neyse o fiyatı istiyor ilaçlar 5 bin tutar dediler.
bir merkezle görüştüm düşük varsa kesinlikle genetik yaptırmalısınız diye söylediler ama benim kendi gittiğim devlet hastanesi mübarek ne aradılar ne bişey 5 aydır. Aslında yapılması lazımdı ben kendim ünv hastanesinde yaptırdım ama takip edilmedi, herkese transfer edip klasik prosedür yolluyorlar.
Gönlüm bir yerde donmuşları denemeyi çok istiyor Allah inşallah hayırlı haber almayı nasip eder hepimize. Bazen teselli ediyorum kendimi bazen şu hamilelik takvimlerini görünce içim yanıyor beni anlarsınız yaşta 40 oldu geçiyorda artık.