-
- Konu Sahibi akideciknane
- #76.441
Amiiin,rabbim en kısa zamanda hepinize nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım, katlanarak gitsin, sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah
Aynı durum benim de başıma geldi tek yumurtam döllendi ve embriyo transferi yapıldı herşey yolundaydı bakıldığında ama sonuç olumsuz oldu ,şimdi ikinci denemeye hazırlanıyorum yaşım da 45Tüp bebekte ilk denemede tutturan az diye duydum. Yine de kısmet. Bu arada benim de aynı durum oldu. Olgunlaşan bir yumurtam vardı. Diğerleri de olgunlaşıyordu ama bu defa önce olgunlaşan çürüyecekti. Bir tane alındı gerisi beklenmedi. Herşey yolunda gitti ama tutunmadı. Burada şunu gördüm. Yumurtam iyiydi . Buna da şükür dedim. Sonra kendiliğinden hamile kaldım o da olmadı. Kısmetimi aramaya devam ediyorum. Arkadaşınızın masrafı çok olmuş ama bu da işin cilvesi. Hiç moraliniz bozulmasın. İnşallah ilk denemede tutar.
Aaa çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler.Merhaba,evet öğrendim bhcg 235 çıktı ,hamilelik görünüyor çok şükür,herşey çok daha yeni,yol çok uzun,2 günde bir kan vereceğim,rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah,ilk denemem düşükle sonlandığı için çok korkuyorum,rabbim güç kuvvet versin inşallah,dualarınızı eksik etmeyin nolur
Belki yumurtlama kamamasıdırHanımlar merhaba, benim bugün adetimin 12,13.günü takvimde ovu gibi dün ilişkiden sonra leke başladı bende, 2 gündür sol tarafımda batma vardı bugün bıçak saplanıyor sanki, neden olabilir başına böyle şey gelen oldumu biraz korktum, sol kasığım çok ağrıyor arada girip çıkıyor leke hala devam ediyor neyapim dra mı gitmem gerek?
Amin inşallah,çok teşekkürlerAaa çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler.
Bilmiyomki ilkdefa böyle birşey oldu, bu ay arı sütü vitamin falan baya yüklendim bilemedim açıkçası koktumdaBelki yumurtlama kamamasıdır
Gözünüz aydın canım hayırlı olsun inşallah. Allahım sana da, bebeğine de senin de dediğin gibi güç kuvvet sağlık dayanma gücü versin..Merhaba,evet öğrendim bhcg 235 çıktı ,hamilelik görünüyor çok şükür,herşey çok daha yeni,yol çok uzun,2 günde bir kan vereceğim,rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah,ilk denemem düşükle sonlandığı için çok korkuyorum,rabbim güç kuvvet versin inşallah,dualarınızı eksik etmeyin nolur
MaşallahMerhaba,evet öğrendim bhcg 235 çıktı ,hamilelik görünüyor çok şükür,herşey çok daha yeni,yol çok uzun,2 günde bir kan vereceğim,rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah,ilk denemem düşükle sonlandığı için çok korkuyorum,rabbim güç kuvvet versin inşallah,dualarınızı eksik etmeyin nolur
Amin inşallah,çok sağolun varolunMaşallah
Rabbim tamamına erdirsin. İnşallah çok güzel ilerlesin tüm değerler. Sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu
Amin inşallah,en çok ihtiyacımız olan güç kuvvet,çok sağolunGözünüz aydın canım hayırlı olsun inşallah. Allahım sana da, bebeğine de senin de dediğin gibi güç kuvvet sağlık dayanma gücü versin..
Maşallah,katlanarak artsın..sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba,evet öğrendim bhcg 235 çıktı ,hamilelik görünüyor çok şükür,herşey çok daha yeni,yol çok uzun,2 günde bir kan vereceğim,rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah,ilk denemem düşükle sonlandığı için çok korkuyorum,rabbim güç kuvvet versin inşallah,dualarınızı eksik etmeyin nolur
Gözün aydın arkadasim. Allah gönlüne gore versinAllah razı olsun,rabbim hepimizin tüm çabalayanların yanında olsun,yardımcısı olsun inşallah
Allah razı olsun,çok sağolunGözün aydın arkadasim. Allah gönlüne gore versin
AmiiiinnnnMaşallah,katlanarak artsın..sağlıkla ilerlesin inşallah
Maşallah sağlıkla ilerlesinMerhaba,evet öğrendim bhcg 235 çıktı ,hamilelik görünüyor çok şükür,herşey çok daha yeni,yol çok uzun,2 günde bir kan vereceğim,rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah,ilk denemem düşükle sonlandığı için çok korkuyorum,rabbim güç kuvvet versin inşallah,dualarınızı eksik etmeyin nolur
Hayırlı uğurlu olsun inşallahMerhaba,evet öğrendim bhcg 235 çıktı ,hamilelik görünüyor çok şükür,herşey çok daha yeni,yol çok uzun,2 günde bir kan vereceğim,rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah,ilk denemem düşükle sonlandığı için çok korkuyorum,rabbim güç kuvvet versin inşallah,dualarınızı eksik etmeyin nolur
Amin inşallah,Allah razı olsunHayırlı uğurlu olsun inşallahsağlıkla kucağına al inşallah
Çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba,evet öğrendim bhcg 235 çıktı ,hamilelik görünüyor çok şükür,herşey çok daha yeni,yol çok uzun,2 günde bir kan vereceğim,rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah,ilk denemem düşükle sonlandığı için çok korkuyorum,rabbim güç kuvvet versin inşallah,dualarınızı eksik etmeyin nolur
Teşekkür ederim ,amiiinÇok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah