- Konu Sahibi akideciknane
- #76.481
İyi akşamlar Hanımlar, yenilen pehlivan misali "son son" diyoruz hadi bı tane daha deneyelim dedik ve tabii siz kader arkadaşlarıma danışmadan karar vermek istemedim...yaşımı hiç sormayın artık bilen biliyor buradaki eskilerden diyebiliriz ve şu zamana kadar denediklerim: Bursada 2 merkez, 2 kez Erbil Yağmur, 3 kez Şişli Memorial Semra Kahraman ve son 1 kez Fulya Bahçeci Guvenc Karlikaya ....matematiksel olarak bu gerçekten son olacak ve muhteşem soru geliyor lütfen hanımlar İstanbulda gerçekten ileri yaş için bir nebze olsun umut vaad ettiren özenli ve titiz yaklaşımı olan ve gerçekten ileri yaş mevzusuna daha olumlu yaklasan Doktor ve merkez bilen duyan tavsiye edebilecek birileri var mı?
İnşallah bu tedavinizde mucizenizi sağlıkla kucağınıza alırsınız Şişli memorial Semra Kahraman’da neden olumsuz sonuçlanmıştı, sorun neydi? Şişli memorial ileri yaşta en başarılı merkezlerden biri. Laboratuvarın güvenirliği de malum.. Eğer yumurta sayınız az ise yada kalitesiz yumurta sorunu yaşıyorsanız Aret Kamer’ı da tavsiye ediyorlar. Ben gitmedim ama ileri yaş+rezerv azlığı sorunu olup Aret Kamar’dan mutlu sonla ayrılanları duydum. Forumda da rastladım. Gerçi olumsuz yazılarda okudum. Ama nedense Aret Kamer bana Bahçeci doktorlarından daha güvenilir geliyor.. pek yardımcı olamadım.. İnşallah herşey gönlünüzce olur