Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet onu bende duydum. İlaçlar iğneler kalitesiz yapıyormus yumurtayı. Şafak Hatırnaz diye bir doktor var Samsunda o yaşı ileri hastalara ilaçsız tüp bebek tedavisi uyguluyormus. Bence sen ne yap biliyomusun git ilaçsız yaptır ngsyede göndermeden taze transfer ol. Bir kerede öyle dene nolcak. Bende genetik test sonucuna göre öyle yapıcam sonrada bırakcam kaderime razı olup. Dün hastaneyi aradım gelin bakalım dedi bu kadar uzun sürmez dedi birde kanlarımızı kaybettilerse çok sinir olurum.

İnşallah kaybolmamıştır. Tekrar ver tekrar bekle sıkıntı. Birde anladığım kadarı ile sen ve eşinin genetiğine bakılacak doğru mu ?? Embriyolarınıza ngs yaptırıyorsanız sizin genetiğinize bakılması çok da önemli değil bence.
Ayy tatlım kapattım ben o defteri bu yıl için. Deseler ki 25 defa tüp bebek yap 26. da evladını kucağına alacaksın yemin ederim gücüm var ama param yok Bakalım Rabbım nasip ederse kendiliğinden sağlıkla olsun inşallah.

Evet eşim ve benim genetik testlerimiz çıkmayan. Ngs düşünmüyorum artık. Olanı transfer ettirip bende kapatıcam bu defteri. Ngs den sağlıklı gelmesi için çok embriyo daha genç yaş ve para lazım. Vallahi 2 yıldır bu mevzular yüzünden ne tatile gittim ne kendime bişey aldım ortada çocukta yok. Elde var sıfır. Birde vitamin takviyesi alıyorum ikidebir onlarda çok para işe yarıyormu onuda bilmiyorum benim birde 5 adet 5aa idi embriyolar güya. Eşimdede hiç çaba yok vitamin aldım onu bile içmedi. Birde ben o kadar olumsuz bir karakterim ki. Hiç bana göre değilmiş bu işler. Senin kendiliğinden olur bence. Bende deneyebilsem benimde olur ama eşimde problem var bakalım. Bir tanıdığım 50 küsür yaşında doğurdu birde tatlı oğlu var anlatamam. Donasyon diyorum ama değilmiş. Nasip işte.

Canım benim Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah. Sen eşine çaktırmadan bişiiler içirmeye çalış buradaki arkadaşlar prodeex diye bir vitaminden bahsetti eşlerde hem sperm DNA hasarı hemde sayı için çok iyi geliyormuş. Karıştır meyve suyuna kocacım karşıklı içelim de ohhh mis ruhu duymaz @pinkbuyuu mesela eşine otlu poğaça diye ısırgan otlu poğaça yediriyormuş mutfak senin elinde sen iste yeterki neler yaparsın neler. ayrıca bizim eşler farklı mı zannediyorsun sanki zehir veriyorum adama Allah bu yolda emek harcayan her çiftin yardımcısı olsun gerçekten çok meşakkatli işler. Vitamin takviye işine gelince nolur benim yaptıklarımı bir oku ben inanılmaz faydasını gördüm. Ne kullanıyorsan devam et işe yarıyor.
Hemen kısaca özet geçeyim sana. En son 2 tedavimi memorialde yaptım 12 yumurta toplandı 9 döllendi ve 1 tane genetiğe gitti 7 kromozonda sıkıntı çıktı. 2 ay kendime zaman verdim ve vitamin takviyelerine başladım. 2 ay sonra olan tedavide 20 yumurtadan 18i olgundu 13 embriyo oluştu 3 tane genetiğe gitti. 1i mozaik diğerlerinin 1inde 1 kromozonda , diğerinde 2 kromozonda problem vardı. ve ilaç dozu hemen hemen aynıydı 2 tedavide de. Sanada fikir olsun vazgeçme lütfen

Hay masallah yaşın 40 a yakinsa bu kadar cok yumurta şaşırtıcı..aman masallah diyelim..

Canim aret kamar da ayni seyi yapiyor. Yumurta kalitesi degil de yumurta sayisi az olanlarda yapiliyir. Kalite oyle cok net anlasilir bir sey olmuyor.

Canim aret kamar da ayni seyi yapiyor. Yumurta kalitesi degil de yumurta sayisi az olanlarda yapiliyir. Kalite oyle cok net anlasilir bir sey olmuyor.
Bende yumurta rezervi azdı 2 tane vardı geçen ay,Aret hocam benimle geçen ay klomenle başladı yeterli yumurta oluşmadı malesef,sonra 2.ay klomenle tekrar başladık 5 gün kullandıktan sonra iğnelere başladık,8 yumurta oluştu ve toplandı, 5 yumurta kullanılabilir dendi, ardından 4.güne birbiriyle uyumlu 2 embriyo transferi yapıldı, fakat kalan 3 embriyom dondurulmaya uygun değilmiş malesef,elde kalan 2 embriyo rahmimde ve yarın onun sonucunu da öğreneceğim ,hayrlısı diyelim

İnşallah tutunmustur.

Hiç öyle yumurta sayısından bahsetmedi Inan kalite sorunu varsa hormon vermiyoruz dedi ve 1 ayda 3 toplamadan da bahsetti. Şimdiye kadar 2 toplama duymuştuk ama 3 hiç duydunuz mu??

Bu ilaçsız heryerde yapılıyomu, antepte varmı acaba öyle yer

Mrblar.. sonucu öğrenebildiniz mi? Insallah hayirli haberler verirsiniz bize..

Mrblar.. sonucu öğrenebildiniz mi? Insallah hayirli haberler verirsiniz bize..
Merhaba,evet öğrendim bhcg 235 çıktı ,hamilelik görünüyor çok şükür,herşey çok daha yeni,yol çok uzun,2 günde bir kan vereceğim,rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah,ilk denemem düşükle sonlandığı için çok korkuyorum,rabbim güç kuvvet versin inşallah,dualarınızı eksik etmeyin nolur

Merhabalar Ben de arada topiğinize katılabilirim. Yaş 29 ama amh düşük ve yumurtalarım kalitesizmiş. Saizen kullanacağım 2. Tedavime başlayacağım. Saizen ne sıklıkta ne kadar kullanılıyor ortalama?

Ayy cok sevindim..Saglikla devam etsin Allah tamamina erdirsin insallah.. Hadi bakalim bize de umut ol.. boyle bir habere gercekten ihtiyacim vardi

Hanımlar merhaba, benim bugün adetimin 12,13.günü takvimde ovu gibi dün ilişkiden sonra leke başladı bende, 2 gündür sol tarafımda batma vardı bugün bıçak saplanıyor sanki, neden olabilir başına böyle şey gelen oldumu biraz korktum, sol kasığım çok ağrıyor arada girip çıkıyor leke hala devam ediyor neyapim dra mı gitmem gerek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…