Canım benim Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah. Sen eşine çaktırmadan bişiiler içirmeye çalış buradaki arkadaşlar prodeex diye bir vitaminden bahsetti eşlerde hem sperm DNA hasarı hemde sayı için çok iyi geliyormuş. Karıştır meyve suyuna kocacım karşıklı içelim de ohhh mis ruhu duymaz
@pinkbuyuu mesela eşine otlu poğaça diye ısırgan otlu poğaça yediriyormuş mutfak senin elinde sen iste yeterki neler yaparsın neler. ayrıca bizim eşler farklı mı zannediyorsun sanki zehir veriyorum adama
Allah bu yolda emek harcayan her çiftin yardımcısı olsun gerçekten çok meşakkatli işler. Vitamin takviye işine gelince nolur benim yaptıklarımı bir oku ben inanılmaz faydasını gördüm. Ne kullanıyorsan devam et işe yarıyor.
Hemen kısaca özet geçeyim sana. En son 2 tedavimi memorialde yaptım 12 yumurta toplandı 9 döllendi ve 1 tane genetiğe gitti 7 kromozonda sıkıntı çıktı. 2 ay kendime zaman verdim ve vitamin takviyelerine başladım. 2 ay sonra olan tedavide 20 yumurtadan 18i olgundu 13 embriyo oluştu 3 tane genetiğe gitti. 1i mozaik diğerlerinin 1inde 1 kromozonda , diğerinde 2 kromozonda problem vardı. ve ilaç dozu hemen hemen aynıydı 2 tedavide de. Sanada fikir olsun vazgeçme lütfen