Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aslan pençesi, hayıt vb’ni sadece tüp bebek tedavisine başlayınca bıraktım. Diğer zamanlarda kullandım. Omega3’te kullanabilirsiniz. Aslan pençesinin kullanımı İle ilgili yuotube da Saraçoğlunun birçok videosu var. Doktorunuza sorarsanız büyük ihtimalle gerek yok der. Ancak takviyeler çok işe yarıyor. Forumu özellikle bu konunun eski sayfalarını inceleyin. Google da araştırma yapın. Hiç bir şey bilmiyordum, bu konu ve google sayesinde bir sürü şey öğrendim

Merhaba arkadaşlar benim bugün kontrolum vardı tedavim iptal oldu E2 değerim dusukmus.bana önereceğiniz bı kur takviye varmı çok üzgünüm
Beybiface söylenmesi gereken herşeyi söylemiş..saraçoğlunun Kadıköy şubesini ararsanız telefonla size yardımcı oluyorlar çok...testere dişli aslan pençesiyle prolaktine kadar biçok hormonunu de dengeye getirmiştim. C-life macun da hormonal denge açısından oldukça faydalı,kendi adıma faydasını gördüm..sorularınızı WhatsApp tan sorabilirsiniz satış yapan kişiye...fakat öncelikle hormon dengesi için tüm değerlerinizi yanınıza alıp bilgili satış temsilcisinin olduğu bir Saraçoğlu şubesine gitmenizi önerim,gidemiyorsanız Kadıköy şubeyi arayın..Geçmiş olsun.

Beybiface söylenmesi gereken herşeyi söylemiş..saraçoğlunun Kadıköy şubesini ararsanız telefonla size yardımcı oluyorlar çok...testere dişli aslan pençesiyle prolaktine kadar biçok hormonunu de dengeye getirmiştim. C-life macun da hormonal denge açısından oldukça faydalı,kendi adıma faydasını gördüm..sorularınızı WhatsApp tan sorabilirsiniz satış yapan kişiye...fakat öncelikle hormon dengesi için tüm değerlerinizi yanınıza alıp bilgili satış temsilcisinin olduğu bir Saraçoğlu şubesine gitmenizi önerim,gidemiyorsanız Kadıköy şubeyi arayın..Geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim. Çok uzucuymus ve yıpratıcı bı surecmis😔 Allah hepimizin yardımcısı olsun🤲🤲🤲

O macunu belli zamanlardamı kullanmak gerek, yani adet bitimi vya başlangıç gibi

Mrb arkadaşlar 40 yaşındayım yumurta rezervin çok az ve tüp bebek yaptık kan verdim 14 cikti doktor 1 gün arayla tekrar kan ver dedi bu sefer 32 cikti sizce kimyasal midir

Mrb arkadaşlar 40 yaşındayım yumurta rezervin çok az ve tüp bebek yaptık kan verdim 14 cikti doktor 1 gün arayla tekrar kan ver dedi bu sefer 32 cikti sizce kimyasal midir
Kaçıncı gün yaptırdın test 50 altı sağlıklı değil ama umarım artar.

İki kat artis var bu iyi bisey inşallah katlanarak artar değerin maşallah 🤲

Transferden sonra kaçıncı gün ?? Artış güzel bu arada hayırlı olsun

Transferden sonra kaçıncı gün ?? Artış güzel bu arada hayırlı olsun
10 gün sonra 3. Gün embriyosu . Insallah artar korkuyorum sevinemiyorum da kimyasal olursa bi arkadaş 50 altı sağlıksız demis o da üzücü. Hayırlısı olsun inşallah dualarınızı esirgemeyin lütfen. Hepimizin hakkına hayirlisi olsun

10 gün sonra 3. Gün embriyosu . Insallah artar korkuyorum sevinemiyorum da kimyasal olursa bi arkadaş 50 altı sağlıksız demis o da üzücü. Hayırlısı olsun inşallah dualarınızı esirgemeyin lütfen. Hepimizin hakkına hayirlisi olsun
Benim bı tanıdığını gelini HCG değeri ilkten 10 su sonra yükseldi şuan 6 haftalık hamile canım dua et Allah yardımcın olsun

Inşallah artar 🍀🍀🍀🧿🧿🧿

Korkma korkma Ayşe 5. Gün embriyosu sandı azıcık erken yapmışsın testini. Sağlıkla ilerlesin insallah 🙏❤️

Canım ben 12. Günün sandım birde PeRRyyy PeRRyyy ninde dediği gibi 5. Gün embriyosudur diye düşündüm inşallah sağlıkla ilerler kusura bakma moralini bozmak istemedim.

Kızlar sabah TV de Çağdaş Aslan diye bir doktor vardı. Yumurta kalitesizliği yaşayan hastalarımızda hormon tedavisi uygulamıyoruz onlara ağızdan alınan hap ile tedavi yapıyoruz. O ay kaç tane 2- 3 ne çıktıysa razı geliyoruz dedi. Sanırım kalitesiz olan yumurtalarımızı dahada kalitesiz yaptım :işsiz:

X