- 6 Mart 2019
- 98
- 121
- 45
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #70.061
uçlanmıştı ve bu belirtilerin hepsi vardı.beni
Herkese merhaba , iyi yıllar umarım bu yeni yılda her şey gönlümüzce olur.Benim 2.transferim cumartesi oldu bugün 5.günüm maalesef hiç bir belirti yok ne bir kasık ağrısı ne göğüs şişmesi nede mide bulantısı ilk transferimde kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı ve bu belirtilerin hepsi vardı.benim gibi sıfır belirti ile pozitif sonuç alan var mı acaba gerçi benim hiç umudum kalmadı..
Ben daha önce hamile kaldigimda(tüp bebekle) sıfır belirti hatta tutmafi diye test gunumde bile test yapmadim ertesi günü yapmistim,degerim düşük olmamasına ragmen hiç belirti olmamıştı ama malesef sekizinci haftada kürtaj olmak zorunda jalmistim,bence vücudunu dinleme hiç belirti olmuyorHerkese merhaba , iyi yıllar umarım bu yeni yılda her şey gönlümüzce olur.Benim 2.transferim cumartesi oldu bugün 5.günüm maalesef hiç bir belirti yok ne bir kasık ağrısı ne göğüs şişmesi nede mide bulantısı ilk transferimde kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı ve bu belirtilerin hepsi vardı.benim gibi sıfır belirti ile pozitif sonuç alan var mı acaba gerçi benim hiç umudum kalmadı..
merhaba bende öyle yapmaya çalışıyorum 3.günden beri normal hayata döndüm.işe de başladım ama hiç belirti olmayınca biraz umutsuzluğa kapıldım.Rabbim hepimize en hayırlısını versin inşallah...ayy benim olduda neoldu belirtiden geberiyordum az daha, sonuç negatif , ben geçen bir bayanla yazıştım hiç belirtisi yokmuş sonucun pozitif olduğunu öğrenince çok şaşırmıştım diyor. Bence sakince bekleyin ..
Ben daha önce hamile kaldigimda(tüp bebekle) sıfır belirti hatta tutmafi diye test gunumde bile test yapmadim ertesi günü yapmistim,degerim düşük olmamasına ragmen hiç belirti olmamıştı ama malesef sekizinci haftada kürtaj olmak zorunda jalmistim,bence vücudunu dinleme hiç belirti olmuyor
Ay canım benim ne güzel dedin.. Ben 1senedir burayı hep takip ediyorum tek aldıgım arısutu.. Oda bıkac gun kullanıyorum birde ucuzundan ocean vitamin 50tl lik bısey oda.. Doktorun cok iyi kalite dedıgı besinci gun embriyoların bile tutunamadıklarını okudum. Olumsuz yada olumlu sonucları okudum.. Ark benim 3.gun ile hamile kaldı..özelden yada devlette nasipse oluyor dıe duşünüyorum imkanım olsaydı ozele gider hic beklemezdim iyi doktor ve moral cok önemli..Bence en güzeli hiç bir şey yapamak, akışına bırakın , okadar çok şey yaptımki , hiç bir işe yaramadı, rahat olun , bol bol yürüyüş yapın , folik asitisinizi kulllanın, normal yemenize devam edin , sağlıklı şeyler tüketin sadece okadar, meditasyon yapın, nefes çalışması yapın, olumlu düşünün, ve asla araştırma yapmayın , tutunmayan embriyoları boşverin siz kendisinize bakın, bol şanslar
Ay canım benim ne güzel dedin.. Ben 1senedir burayı hep takip ediyorum tek aldıgım arısutu.. Oda bıkac gun kullanıyorum birde ucuzundan ocean vitamin 50tl lik bısey oda.. Doktorun cok iyi kalite dedıgı besinci gun embriyoların bile tutunamadıklarını okudum. Olumsuz yada olumlu sonucları okudum.. Ark benim 3.gun ile hamile kaldı..özelden yada devlette nasipse oluyor dıe duşünüyorum imkanım olsaydı ozele gider hic beklemezdim iyi doktor ve moral cok önemli..
Burdaki olumlu hikayeler banada moral oluyor yarın başlıyorum bende..
profil resmindeki gibi tatlı kızların olsun darısı başıma inşallah ikizlerim olur :)) ne bileyim kızım da olsun çok isterim oğlum daama burada genelde olumsuz hikayeler var :) çok buralarda takılmamak lazım .. yeni yıl süpriz getirsin sana ..
profil resmindeki gibi tatlı kızların olsun darısı başıma inşallah ikizlerim olur :)) ne bileyim kızım da olsun çok isterim oğlum da
8 deneme bu ay yaparım genelde 3.gune iki embiryo oluyor 3 tedavi şansı verdim kendine yani 10 deneme 6 embiryo tek seferde transfer etsinler diye düşünüyorum.yasak bu ama daha fazla hormon almak istemiyorum memede ilaca bağlı sorun ler çıktı.Bu kararın doğru mu
daha önceki denemelerinizde pozitifi gördünüz mü acaba.benimde 7 deneme oldu.göğüslerimde bi gariplik var bende de ama korkudan dr a gitmiyorum.
merhaba canım
benimde 11. deneme olacak
benımde goguslerımde agrı yanma ve fibrokıstık durumlar var
acaba senın memede sorun dedıgın ne oldu
anladım canım benimde bir defa 6 haftalık kürtaj oldum kalp atışı yoktuben ıkı defa hamıle kaldım malesef bırı 7 bırı sekız haftalıkken kalbı durdu
bır hıstereskopi oldum
bence genel cerrahı randevusu alın ve meme ultrasonu cektırerek başlayın
bugün başladım tedaviye..uzun protokol koldan iğnemi vurmaya devam ediyorum,
kan verdim sonuçlar çıkmış gonalf ve merional vurulucam.
estradiol 5
lh 1,7
fsh 3,2
bu sonuçlar nasıl sizce.
kan sonuçları öğleden sonraya çıkacağı için iğnelere başla dediler 4 gün sonra gidicem kontrole.
yumurta adetleri söylenmedi aklıma takıldı
Merhabalar...sizin yaşınız kaç acaba çünkü 40 yas sonrasi bu hormonları almak daha sıkıntılı.Genc bir bayanın bu hormonları alması bizim kadar sıkıntı yaratmıyor. Hem 40 yaşlara kadar doğum yapmamış hemde bu hormonları almak risk faktörlerini arıyormuş.Benim durumuma gelince alinan hormonlar memede kume yapmis kalsifikasyonlar yaratmis.Bunlarin takibi gerekiyormus.her yıl düzenli mamografi 6 ayda bir ultrasonmerhaba canım
merhaba canım
Merhabalar...sizin yaşınız kaç acaba çünkü 40 yas sonrasi bu hormonları almak daha sıkıntılı.Genc bir bayanın bu hormonları alması bizim kadar sıkıntı yaratmıyor. Hem 40 yaşlara kadar doğum yapmamış hemde bu hormonları almak risk faktörlerini arıyormuş.Benim durumuma gelince alinan hormonlar memede kume yapmis kalsifikasyonlar yaratmis.Bunlarin takibi gerekiyormus.her yıl düzenli mamografi 6 ayda bir ultrason takibi. kalsifikasyonlarin kume yapmasi çok iyi takibi gerekirmiş.Gelismis cihazları olan iyi merkezlerde.Senin de makro yada mikro küme yapmış bir durum.var mı.